Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Zwróciliście uwagę na ślady po kołach w wodzie?  :) Świetnie wygląda.

Opublikowano

@Szczurek 

dlaczego nie ostrzegłeś żeby klikać z założonym śliniakiem :<

zrobili w sumie how to dla innych devsów jak robić przekonujące warunki pogodowe, wygląda to tak że po prostu zmuszają do zakupu nawet jeśli taki social racer to niekoniecznie moja bajka

sytuacja jak z Motorstormem PR, tam też z każdym buildem gra ładniała żeby finalnie stać się potężnym asskickiem

• Plusik 1
Gość DonSterydo
Opublikowano

Nie jestem pewien czy dobrze pamiętam, ale podczas rozmów na E3 była też mowa o opadach śniegu, więc prędzej czy później też to ma trafić do gry. Na E3 chyba też pokazywali to na zamkniętych pokazach razem z deszczem.

Opublikowano (edytowane)

Żeby tylko z tego nie wyszedł taki Crysis gier wyścigowych :)

WRC z czasów PS2, MotorStorm z czasów PS3, Evolution ma niemałe doświadczenie, będzie w bardzo dobrze.

PS. Co do MS, wyobrażacie sobie tą grę w takiej oprawie? :)

Edytowane przez YETI
  • Plusik 1
Gość DonSterydo
Opublikowano

Obejrzałem Zagranie HIVa, mówił tam o DC, powiedział coś takiego, ze gra na razie wyglada na mega nudna. Mam nadzieje. Że HIV nie ma racji :)

Nikt nie bierze HIV'a na poważnie poza nim samym.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Cudownie się to prezentuje. Ile czasu po premierze mają dodać zmienne warunku pogodowe ?

Nie określili tego w żaden sposób, więc pewnie nie będzie to miesiąc po premierze.

Cudownie się to prezentuje. Ile czasu po premierze mają dodać zmienne warunku pogodowe ?

A co, nie mają być na premierę?

Nie

Opublikowano

pogodowe maja wyjsc  w patchu, mozecie sie smiac ale zaczynam sie zastanawiac czy 8 pazdziernika nie brac bundla ps4+driveclub i jakos przeczekac z ta gra i grami z plusa do wiedzmina i batmana

Opublikowano

pogodowe maja wyjsc  w patchu, mozecie sie smiac ale zaczynam sie zastanawiac czy 8 pazdziernika nie brac bundla ps4+driveclub i jakos przeczekac z ta gra i grami z plusa do wiedzmina i batmana

A ty nie pisałeś coś, że najpierw bierzesz Wii U? Czy to była taka przewiewna moda.

Opublikowano

wiiu mialo byc przed ps4 ale to bylo przed e3 - srogo sie zawiodlem na ym ze xeno2 i zelda wyjda gdzies tam w 2015r, poza tym doszedl jeszcze moj preorder na kolekcjonerke wiedzmina3 co tez zmienia postac rzeczy :P

Opublikowano (edytowane)

Świetnie to wygląda. Brak otwartego świata mi kompletnie nie przeszkadza. Wręcz przeciwnie - tęsknie za klasycznymi wyścigami arcade z normalnymi trasami z punktu A do B.

Edytowane przez Lukas_AT
Gość DonSterydo
Opublikowano

Świetnie to wygląda. Brak otwartego świata mi kompletnie nie przeszkadza. Wręcz przeciwnie - tęsknie za klasycznymi wyścigami arcade z normalnymi trasami z punktu A do B.

Przecież jedno nie wyklucza drugiego.

Opublikowano

I Quick Race. Chcę sobie ustawić trasę i jechać z przeciwnikami w SP, a nie tylko MP.