Opublikowano 14 lutego 20205 l Od 2 dni wszystko jest ok. Mam nadzieję że do końca (Marca) tak będzie.
Opublikowano 18 lutego 20205 l Jakby ktoś był zainteresowany to z konta RywalizacjaDC zostały wysłane dwa wyzwania (TT i Sprint), ważne do niedzieli. A poniżej wyniki z ostatniego forumowego wyzwania.
Opublikowano 23 lutego 20205 l Poszły dzisiaj nowe wyzwania, ważne do niedzieli. A poniżej wyniki z tego tygodnia. Spoiler
Opublikowano 27 lutego 20205 l Bikes mają chyba tylko jeden trofik online więc jakieś 5 minut, w zwykłym DC chyba nic nie ma takiego poza wyzwaniami.
Opublikowano 2 marca 20205 l Tak dzisiaj wysłane. Miało być na sześć dni, ale wysłało się na tydzień. A poniżej wyniki z zakończonych wczoraj. Spoiler
Opublikowano 11 marca 20205 l W dniu 2.03.2020 o 20:04, Luqat napisał: Widzę, że są jakieś nowe wyzwania. Szkoda, że na widzeniu się tylko skończyło Poniżej wyniki, a jak ktoś zainteresowany to nowe dwa wiszą od poniedziałku (ważne do niedzieli wieczór), a przed zamknięciem serwerów oprócz tygodniowych wyzwań będzie jeszcze jakaś większa (mam nadzieję) ustawka na online. Spoiler
Opublikowano 11 marca 20205 l Ja będę dostępny od poniedziałku wieczorami. I DC i motory z chęcią bym zrobił. Trudne są te pucharki?
Opublikowano 12 marca 20205 l @Square nie mialem sprintu ostatniego podeslanego proponujecie konkretny dzien ? dla mnie obojetne, byleby wieczorkiem Edytowane 12 marca 20205 l przez Szymek
Opublikowano 18 marca 20205 l Dobra, po krótce. Kto mnie za rączke poprowadzi jeżeli chodzi o te pucharki online?
Opublikowano 18 marca 20205 l Jeżeli pierwszy raz odpalasz grę to na tych musisz się skupić jeżeli nic nie pominąłem, jedynie ten ostatni tak na prawdę wymaga drugiego gracza, który przejedzie te 5 wyzwań. Clubman - Join a Club, or have someone join a Club that you have created. First Of Many - Beat your first Face-Off. Contender - When the timer expires on a Driver Challenge, be at the top of the leaderboard. And So It Begins! - Send a Challenge to another player. Face-Off - Complete 50 Face-Offs. Team Work - Be a member of a Club that is Club Level 10 or above. Unbeatable - Win 5 of your own Solo Challenges after sending them to at least one other player. W Bikes wygląda to tak, ostatnie wymaga ustawki. Community Service - Participate in an Evolution Bike Challenge. Any Takers? - Send a Solo Bike Challenge to 10 or more players. I'll Save That For Later - Save a Multiplayer Replay at the end of a Race after finishing on the podium with 6 or more competitors (Bikes Only).
Opublikowano 18 marca 20205 l Z DC z tego co widze to brakuje mi : contender, and so it begins!, unbeatable Jeżeli dobrze patrze w mój profil. @Square Długo to się robi? Jeżeli potrzebujecie pomocy to obecnie wieczorami ok 19 mogę być dostępny. Czas nagli.
Opublikowano 18 marca 20205 l Wszystko się robi na raz więc nie. Najłatwiej to wysłać do jednej osoby pięć szybkich wyzwań np Sprint i ustawić je na godzinę trwania. Niekiedy było tak, że trofik nie wpadał więc najlepiej nie wyłączać gry i po prostu poczekać/pojeździć, aż wyzwania się nie skończą.
Opublikowano 23 marca 20205 l Wczoraj poszły trzy pary wyzwań, tak więc korzystajcie póki działa. @Hendrix możesz już być online?
Opublikowano 23 marca 20205 l Mogę, mogę - w sumie nawet pograłem ostatnio w DC, w czasach przed założeniem internetu, tak to nadrabiam inne rzeczy, bo przerwa wykańczaniem i umeblowaniem mieszkania była trochę dłuższa niż się spodziewałem, a lista maili zbyt obszerna na skrzynce [*]).
Opublikowano 25 marca 20205 l Jakie są wrazenia z gry w Driveclub na kierownicy ? Jest frajda czy ta gra jednak lepiej się spisuje pod padem ?
Opublikowano 25 marca 20205 l Jak masz kierę, to sobie przetestuj, ale gry tego rodzaju są głównie pod pada.
Opublikowano 25 marca 20205 l Z tego co się orientuje to najlepsze czasy były głównie wykręcane na kierownicy.
Opublikowano 25 marca 20205 l Pytanie nuba, ale jak mogę sprawdzić wyzwania/czasy? Ściągnąłem apkę DC i cały czas nie można się zalogować, bo jakieś problemy z serwerami. Przez PS app też nic nie widzę. Czy jestem ślepy czy jakoś inaczej przez www można?
Opublikowano 25 marca 20205 l Albo w grze albo przez apke DC. Dawno z niej nie korzystałem więc nie wiem czy działa.
Opublikowano 25 marca 20205 l Przez grę to wiadomo, ale chciałem w telefonie sprawdzić, bom w pracy. Apka niestety cały czas wywala się z serwerem. No nic, sprawdzi się wieczorem