Opublikowano 9 lipca 201410 l wyobrazacie sobie ta trase podczas sniezycy? E tam padający śnieg ja bym wolał open world i wjechać tą bryną w te góry!
Opublikowano 9 lipca 201410 l wyobrazacie sobie ta trase podczas sniezycy? E tam padający śnieg ja bym wolał open world i wjechać tą bryną w te góry! A potem Audi TT do tego lasu z milionem drzew na grzyby wtedy Dc 10/10
Opublikowano 9 lipca 201410 l We're currently modelling each and every car's wipers one by one, making sure they move authentically and affect visibility like you'd expect them to. źródło: komentarze ps bloga. wipers =
Opublikowano 10 lipca 201410 l We're currently modelling each and every car's wipers one by one, making sure they move authentically and affect visibility like you'd expect them to. źródło: komentarze ps bloga. wipers = masakrator jak jeszcze dojda efekty wizualne od wycieraczek + snieg ja mam to co pisze Emet - pierwsza w pelni next genowa gra, spelniajaca z nawiazka wszystkie moje oczekiwania odnosnie warstwy technicznej gier na next geny, dodac do tego wczesniejszy dorobek tego studia i ta gra na prawde moze zarzadzic ja coraz bardziej sklaniam sie co do bundla driveclub+ps4
Opublikowano 10 lipca 201410 l znalazłem 2 z czerwca z deszczem, ale teraz to raczej wygląda jeszcze lepiej Edytowane 10 lipca 201410 l przez Fanek
Opublikowano 10 lipca 201410 l Xddd Figaro chcial tylko zademonstrowac co znaczy słowko wipers . Klapki serio słabo ogarniaja rzeczywistosc Edytowane 10 lipca 201410 l przez Codename
Opublikowano 10 lipca 201410 l a to edytuje posta xd na split screen byłoby dwa razy więcej grafiki i renderu Edytowane 10 lipca 201410 l przez Fanek
Opublikowano 10 lipca 201410 l Nie będzie split screena. urwa... arcade bez możliwości kanapowego posiedzenia... ekstra
Opublikowano 10 lipca 201410 l Może ogranicz się do wklejania gifów. Edytowane 10 lipca 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 10 lipca 201410 l Może ogranicz się do wklejania gifów. A czy PGR to wg Ciebie arcade? A co niby, symulator?
Opublikowano 10 lipca 201410 l Może ogranicz się do wklejania gifów.YETI ma racje, gry z pogranicza arcade i symulatorow to wlasnie simcade. Ekspertem scigalek nie jestem, ale to gry pokroju PGR, NFS Shift i nadchodzacy wlasnie Driveclub.
Opublikowano 10 lipca 201410 l PGR i pogranicza sima, lol. Co wy ćpaliscie dzisiaj, albo nigdy w tę serię nie graliście.
Opublikowano 10 lipca 201410 l gry z pogranicza arcade i symulatorow to wlasnie simcade. Dokladnie tak. Ekspertem scigalek nie jestem, ale to gry pokroju PGR, NFS Shift i nadchodzacy wlasnie Driveclub. Nie ;P Te gry to sa acradowki. Simcade to Forza i GT
Opublikowano 10 lipca 201410 l Może być nawet sr.amcade, ale brak splita strasznie boli. Wogóle obecnie mało która ścigałka ma splita cholera jasna... Idą w tą (pipi)ą grafę i brakuje mocy na wyświetlanie dwóch obrazów... Posrane czasy, tak samo jak brak versusa w takim Tekken Revolution... Piękna rewolucja... Za chwilę w PESa nie będzie się dało grać we dwóch... bo żeby dwóch ziomków ze sobą pograło będzie każdy musiał konsolę i grę... Edytowane 10 lipca 201410 l przez dawdi17
Opublikowano 10 lipca 201410 l Dla mnie prawdziwy arcade to Outrun No taki najczystszy to był własnie Outrun, Burnout i część NFSów. PGR 4 ma realistyczną otoczkę, ale gameplay to pure arcade oparty na systemie kudosów, które dostawało się za drifty i inne total arcadowe rzeczy więc to jest najgłupsza rzecz jaką od dawna słyszałem, że PGR to w połowie sim.
Opublikowano 10 lipca 201410 l Trochę dziwi mnie brak splita, w Motorsorm Apokalipsa spokojnie dali radę i fajnie się grało w 4 osoby.