Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

balon spoko, ja chcialem tylko zagrac w gre.

ficus widze ze masz jakis elitarny bol dupy, ale rozumiem to. nie mozesz byc w wirtualnym klubie z ludzmi, ktorzy na forum maja mnije postow niz ty. trudno, zadowole sie klubem z podczlonkami forum fpe.

mysle ze dobrym rozwiazaniem bedzie otwarcie nowego tematu tylko z klubami, bo tu robi sie maly smietnik.

Opublikowano (edytowane)

ja założe i ogarne temat klubów jak te nieszczesne serwery zaczną działać

bo w tej chwili co z tego jeśli komuś nawet uda sie zrobić klub jak nie bedzie można dołączyć

dziś z godzine byłem podłączony do sieci, ale nie mogłem wejść w opcje klubu/ stworzyć klubu

no chyba, że ktoś ma wiecej czasu niż ja, to śmiało ogarniaj temat klubów :)

po 3 dniach grania doszedłem do wniosku, że ta gra bez multi i klubów nie ma sensu

w tej chwili nie ma co w niej robić, zostają tylko zadania, ale nie chce tego dalej ruszać bez klubu

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

Też macie wrażenie, że jak się dostanie karę za ścięcie zakrętu to też jakby na 1-2 sek auto traciło trochę mocy ? Taka jakby dodatkowa kara za taki handicap.

Opublikowano (edytowane)

no, zostajesz tak jakby przyhamowany. 

SI w grze bardzo mi sie podoba, kierowcy niezle sie pchaja aby dostac sie na pierwsze miejsce. 

Edytowane przez basbot11
Opublikowano

Forza5 miała mieć niby si odzwierciedlające zachowanie graczy, ale grając jakoś tego nie odczułem . W DC przeciwnicy dają nam fajnie popalić, aż wykrzywiałem ryło z radości jak widziałem co oni wyprawiaja.

Opublikowano

Kompresja czasu i Rozmiar Tłumu w opcjach, ktoś wie co to robi?

Z moich obserwacji:

Kompresja czasu - szybkość upływu czasu w grze - im większa tym szybciej zmienia się pora dnia.

Rozmiar tłumu - ilość kibiców stojąca na torach.

Kary za ścinki świetnie się sprawdzają. Szkoda tylko, że czasami można wyłapać karę (przynajmniej punktową) z powodu tego, że AI w nas wjedzie. Jest to nieco irytujące jak ma się do zrobienia 'clean lap' a konsolowy przeciwnik pakuje się w nasz samochód bez pardonu. No chyba, że trolle specjalnie to robią :D

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Założyłem Elit Club FPE ale nie udało mi się wysłać zaproszen, znowu offline. Spróbuję wysłać jak będzie to możliwe chyba że sami możecie dołączyć.

Edytowane przez kes
Opublikowano

znalazłem i wysłałem inv o dołączenie, Elite Club FPE, jak jesteś jeszcze wejdz na PS na chwile to sie ludzi pododaje powiem kogo

wygląda na to, że powoli sieć wstaje, póki co multi jeszcze off, ale reszta wygląda ok, jest nadzieja :)

Opublikowano

Myśle ze takie kary zniechęca dzieciarnię i młotków, wiec będzie można pograć w normalnym gronie.

Plus brak zmory dzisiejszych recerów: time rewind, boże jak ja nie cierpię tego dodatku.

Też zgadzam się, że kara za ściananie zakrętów powinna być w GT (w głównej Forzy również)

Jak coś mogę pomóc przy klubach, ale pierw niech serwery zaczną działać, poprawianie własnych czasów jest ok,

ale bez kontekstu (leaderboard, znajomi) traci część uroku ( przy pierwszym GT, od tego był kącik Gamery :D )

Opublikowano

Audi RS5 dostajesz już na lvl6, na co potrzeba ok godziny grania. Chyba, że to jeszcze mało sensowny samochód. Dalej jak jest, to nie wiem. Na razie grając offline dobiłrm do lvl7 i z dalszą grą czekam na serwery.

Opublikowano

No od Audi RS5 wszystko się zaczyna po 2 h jest już całkiem dobrze więc wieczór na luzie styknie aby poczuć te kozackie uczucie pręskości i przezaj.ebisty model jazdy.

Opublikowano

ogolnie trzeba skonczyc pierwsza klase "rekrut" gdzie smiga sie prawie samymi mini i garbusami - sa wolne, hamuja na 2 metrach i sa banalne w prowadzeniu - dopiero od "amatora" w gore zaczynaja sie eventy z szybszymi furami, ktore nie dosc ze zapie.rdalaja to jeszcze potrafia zarzucic du.pa na zakretach i wtedy mamy fun :D

Opublikowano

Wziąłem wolne w pracy i gram od rana :). Na to czekałem, a to dopiero początek przygody z tą gierą. Jak włączą serwery, porobią sie kluby, DLC, updaty z strasami, eventami, pogodą. Coś pięknego.

Chętnie pogram jak włączą serwery, mój psn id : rafstash 

Opublikowano

Balon wysłałem requesta żebyś mnie zaprosił do klubu dodałeś mnie? Ja wczoraj w godzinkę zrobiłem 9 level i wszystko na 3 gwiazdki szkoda że nie odblokowalem nic dla klubu bo nie dostałem zaproszenia