balon 5 340 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 Pytanie czy mi się będzie chciało powtarzać niktóre wyścigi, raczej wątpię. Za dużo w tym okresie jest gier żeby męczyć po ileś razy wyścigi garbusów. Cytuj
Niewidoczny 334 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 Balon przeciez przejscie garbusów to 1h grania Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 Zapomniałeś dodać 1 h godzina cennego czasu. Dla mnie czasmi to maks jaki mogę zagrać w 2-3 dni. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 Ten progres z singla nie przechodzi do clubu? Bo teraz gram i widzę ze punkty doliczają mi się tylko do mojego profilu a club stoi w miejscu. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 jak jesteś offline to nie dolicza do klubu, dlatego lepiej tego nie jezdzić póki co, ja wbiłem tylko 35 gwiazdek i dalej nie ruszam, nie będzie mi sie chciało jezdzić to samo drugi raz Driftuje o pietruszke, poznaje trasy i odblokowuje nowe auta dzień 6-ty, 9.30 serwery offline, nie czaje tego wczoraj napisali, że dostawili nowy serwer i ruch jakby troche sie odciążył (dało sie normalnie pograć multi jak nas podłączyło), czy to problem dostawić jeszcze 5 serwerów? jeden serwer to wydatek 10-15k $, czy dla takiej firmy niedużo Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 Nie wszystkie wyścigi da się wygrać dostępnymi autami. Trzeba wchodzić na wyższe levele i zdobywać szybsze auta. Wówczas można wrócić i Wygrać wyścig który był nie do wygrania. Progres dla klubu będzie chyba można też zdobywać rzucając sobie wyzwania. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 mi sie wydaje, ze to nie wina serwerow a kodu sieciowego gry, cos te wpisy podejrzane sa - jakby sami do konca nie wiedzieli co jest przyczyna obecnego stanu rzeczy. przeciez to nie jest system seller, jak fulla cyfrowki i pudelkowa kupilo do tej pory z 200-300tys osob to juz wg mnie to bedzie giga sukces, a oni juz tego nie ogarniaja a w kolejce jeszcze czekaja plusowicze z swoja wersja demo Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 Coś czuje, że ta gra to będzie gwóźdź do trumny dla evolution Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 (edytowane) Ale czemu gwóźdź? To oni już byli w trumnie? Przecież wcześniej nie było powodów, żeby ich do niej wrzucić. Edytowane 11 października 2014 przez Luqat Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 Gra jest intensywna, wymagająca, szybka, dynamiczna. Same plusy i co najważniejsze szybko się nie znudzi. Podoba mi się to. Gdyby G27 działała z PS4 byłym w niebie. Chętnie bym pośmigał na niektórych trasach na kierownicy bo aż się prosi o płynną jazdę a tak czasami nerwówka łapie bo dawno nie grałem w żadne wyścigi na padzie. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 Dzisiaj co chwile łączy i rozłącza połączenie z serwerem.@ussrNa NeoGafie czytałem coś o jakichś przejściówkach podobno działających z Logitechami (na razie FF z połową mocy).Na ile to dokładnie sprawdzone info nie wiem, nie w wgłębiałem się w temat bo swojego g27 dawno sprzedałem ;( 1 Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 Nie wszystkie wyścigi da się wygrać dostępnymi autami. Trzeba wchodzić na wyższe levele i zdobywać szybsze auta. Wówczas można wrócić i Wygrać wyścig który był nie do wygrania. Progres dla klubu będzie chyba można też zdobywać rzucając sobie wyzwania. Ja wyszystkie eventy wygrałem od razu dostępnymi samochodami i tak na jedno kopyto zdobyłem 200 gwiazdek. Ostatnie 25 to jest dopiero wyzwanie dla mnie. Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 mi driftowanie jakos specjalnie nie idzie, bede musial nad tym posiedziec. zbieranie gwiazdek ma papuse, czekam az servery zaczna dzialac. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 Drifty za strasznie z(pipi)... w normalnym wyścigu poślizgi wchodzą jak szalone natomiast tym samym autem w wyzwaniu driftowym ni hu hu. Cytuj
zawiszakapy 2 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 Drifty za strasznie z(pipi)... w normalnym wyścigu poślizgi wchodzą jak szalone natomiast tym samym autem w wyzwaniu driftowym ni hu hu. Używaj hamulaca ręcznego (O) i wszystkie wyzwania driftowe zrobisz za maks 2-3 razem. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 Mnie nie musisz tłumaczyć jak grac bo casualem nie jestem Drifty mam wszystkie na 3* jednak uważam że jest strasznie z(pipi) W wyścigu wchodzę z niską prędkością w łuk z lekko przy duszononym gazem, hamulec do oporu po czym gaz w podłogę i drift jak talala. A w wyzwaniu driftowym tego nie mogę osiągnąć Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 i wiedomo kiedy bedzie to demo do pobrania na pss?? Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 Jak naprawią ten szrot zwany PSN. Czyli nie wiadomo kiedy. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 Jak naprawią ten szrot zwany PSN. Czyli nie wiadomo kiedy. Nie ma to nic wspólnego z PSN... Dopóki sytuacja z serwerami DC się nie uspokoi, dopóty nie będzie wersji DC P+. Cytuj
Gość Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 (edytowane) Nie jest dobrze gdy reklamy w telewizji lecą a kluby wciąż nie działają tak jak powinny. Być może kupię ten tytuł i to razem z przepustką sezonową, ale najpierw chcę sprawdzić wersję dla plusowiczów. Coś jest nie tak gdy ekskluzywny tytuł ma takie problemy... iOS wciąż bez dedykowanej aplikacji. Edytowane 11 października 2014 przez Gość Cytuj
DaN3000 80 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 Dzisiaj co chwile łączy i rozłącza połączenie z serwerem. @ussr Na NeoGafie czytałem coś o jakichś przejściówkach podobno działających z Logitechami (na razie FF z połową mocy). Na ile to dokładnie sprawdzone info nie wiem, nie w wgłębiałem się w temat bo swojego g27 dawno sprzedałem ;( Dzięki za info, bo mój G27 też leży w pudle i czeka na lepsze czasy. :confused: Przejrzałem trochę ten temat i ta przejściówka to CronusMAX i pozwala grać na dowolnej kierownicy, która jest kompatybilna z PC. Obecnie działa to na takiej zasadzie, że konsola widzi to urządzenie jako podpiętego DualShocka i przekierowuje wszystkie sygnały do kierownicy. W związku z tym niestety nie ma FF Pracują jednak nad nową wersją, która ma się przestawiać konsoli jako kierownica i wtedy powinno działać już wszystko, więc jest jakaś nadzieja. Poniżej filmik jak to działa z kółkiem Fanateca: Postawa Sony i Logitech jest gorzej niż żałosna w tym temacie. Przerzucają się tylko wzajemnie odpowiedzialnością za ten bajzel. No ale jak nie wiadomo o co chodzi to znaczy, że chodzi o kasę. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 Ok mam grę już na dysku, zapraszać jak coś i kiedyś się pogra Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 Ok mam grę już na dysku, zapraszać jak coś i kiedyś się pogra Mogę zaprosić do klubu, miejsce jeszcze jest Cytuj
DaN3000 80 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 Ok mam grę już na dysku, zapraszać jak coś i kiedyś się pogra Mogę zaprosić do klubu, miejsce jeszcze jest Jak masz jeszcze miejsce to ja też się piszę Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 A ja gram, zbieram każdą gwiazdkę po drodze. Jeśli któregoś wyścigu nie mogę wygrać to siedzę aż przejdę. Tak samo miałem z licencjami w Gran Turismo nie jechałem kolejnej licencji jeśli obecnej nie zaliczyłem na złoto. Miałem już jeden dziwny glicz. W czasówce na 1:45.000 zaliczyłem poniżej tego czasu ale nie dostałem gwiazdki czego nie zauważyłem i musiałem zrobić to jeszcze raz mając już zapisany czas poniżej 1:44.605 co było moim nowym rekordem do pobicia. Bo nie zaliczało mi zejścia poniżej 1:45 nawet jak zrobiłem 1:44.900 co było czasem gorszym od 1:44.605 Przy okazji chciałem nagrać całe okrążenie ale w opcjach share miałem ustawione nagrywanie na jedną minutę Mam nadzieje że więcej takich kwiatków nie będzie. http://youtu.be/CddGaaPjm1g Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi