basbot11 177 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 a jak go pobrałeś? po prostu z listy w pobierane? Kod dostałem od sprzedawcy w emaila, wpisałem go w ps storze i udało się to autko pobrać. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 screen od Ex4ct, chyba pierwszy na forumku, który zrobił 100%, takich mamy kierowców w klubie Mi udało się pobrać preorderowego mclarena 12c. a jak go pobrałeś? po prostu z listy w pobierane? Ja też wbiłem dzisiaj nawet parę godzin wcześniej, 225 równo z trofeum 1 Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Ja pindole, lepiej będzie jak was nie spotkam online, bo szansy na wygrana raczej nie widzę Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 (edytowane) Elite Club obaj swoją drogą na forumku mamy już prawie 6 pełnych klubów z tego co rozkminiłem rzucając wyzwanie na inny klub ścigamy sie 6 na 6 (12 aut jak w normalnym wyścigu), ktoś grał te drużynowe wyścigi w multiplayer? o co tam chodzi z podziałem punktów? grałem teraz ze 2h i ani razu nie połączyło mnie Edytowane 12 października 2014 przez Fanek Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Pobił ktoś z was ten czas Venomem 1:16.000, ja (pipi)e to jest niemożliwe to auto nie trzyma sie nic drogi i ślizga jak na nartach. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 I dupa dalej serwery off, kobitka moja wzieła się do gry i wyrywa gwiazdki z pierwszych przejazdów i podbija level szkoda, że nie dla klubu jeszcze Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 I dupa dalej :confused: serwery off, kobitka moja wzieła się do gry i wyrywa gwiazdki z pierwszych przejazdów i podbija level szkoda, że nie dla klubu jeszcze :confused: Moja ma zamiar robić to samo wieczorem, oby akurat załapało online bo na razie tylko mi się udało levelować klub. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Pobił ktoś z was ten czas Venomem 1:16.000, ja (pipi)e to jest niemożliwe to auto nie trzyma sie nic drogi i ślizga jak na nartach.Venom moje ulubione auto najlepiej się mi nim jeździ Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 ja bylem chyba godzine podloaczony, a potem jak zwykle mnie rozlaczylo, zbieralem gwiazdki i punkty dla klubu. z wyzwaniami dla innych klubow, zaczekal bym az wszystko zacznie normalnie dzialac, bo nie wszystkim udaje sie polaczyc z serwerami. Cytuj
DaN3000 80 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Czy do preordera sklepowego, jakies dodatkowe auta powinny byc? Tak, są 3 dodatkowe do ściągnięcia ale i tak póki co nie da się ich pobrać. Dodatkowo w sklepie jest jeszcze jeden darmowy - Mercedes-AMG GT S - który z kolei pobiera się bez problemu. Jak wiadomo jak jest się rozłączonym to punkty nie idą na konto klubu. Wiadomo czy później, jak już w końcu zacznie to działać i przejdzie się event jeszcze raz, to punkty wpadną czy już całkiem to przepadło i trzeba skasować postęp w grze i robić wszystko od nowa? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 no właśnie nie wiadomo czy jeszcze raz jak sie przejedzie punkty wpadną, w teorii powinny ale H wie profilaktycznie nie bede sprawdzał i driftuje sobie i objezdzam trasy w wyścigach o pietruszke, tam rośnie też nasz poziom i lecą levele i przybywa nowych aut na trasie Indie na 3 okrążeniach, zwykły wyścig z innymi robie 25k punktów z drifta, puszczam inne samochody przodem, i łapie zakrety, dojedzam zawsze 12 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Ja drift challenge robię ciągle, na pierwszej trasie w Kanadzie całkiem niezły rekord już 15.668 ptk. Challenge trwa chwile, więc łatwo o punkty.Chociaż staram się jednak nie nabijać, wole poczekać na sprawne leaderboardy i kluby. Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 ja driftow jeszcze do konca nie opanowalem, ale jest coraz lepiej, bo trzy gwiazdki juz wpadaja. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 (edytowane) Ja drift challenge robię ciągle, na pierwszej trasie w Kanadzie całkiem niezły rekord już 15.668 ptk. Challenge trwa chwile, więc łatwo o punkty. Chociaż staram się jednak nie nabijać, wole poczekać na sprawne leaderboardy i kluby. o kurde 15k punktów na tym zamkniętym torze jedno okrążenie? jakim autem? to ja taki cienki jestem czy co edit: aha już czaje pierwsza trasa ta z drzewami, a ja próbowałem na tym zamkniętym torze z ostatnich na razie dobijam do 10k pkt, to mi rzuciłeś wyzwanie napisz tylko jakim autem tyle trzaskasz Edytowane 12 października 2014 przez Fanek Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Venom Hot Lap = Zone Zeus. Kto pobił ten wie. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 (edytowane) Panowie jako, że na razie bez multi nie ma co robić proponuje wyzwanie tak jak rzucił Hendrix Single Drift - Kanada - pierwsza trasa (Cayoosh Point) kto zrobi najlepszy drift, gogo! ja póki co Aston Martin V12 Vantage S - 9169pkt Ferrari 430 - 9656pkt Edytowane 12 października 2014 przez Fanek Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 (edytowane) Ja drift challenge robię ciągle, na pierwszej trasie w Kanadzie całkiem niezły rekord już 15.668 ptk. Challenge trwa chwile, więc łatwo o punkty. Chociaż staram się jednak nie nabijać, wole poczekać na sprawne leaderboardy i kluby. o kurde 15k punktów na tym zamkniętym torze jedno okrążenie? jakim autem? to ja taki cienki jestem czy co edit: aha już czaje pierwsza trasa ta z drzewami, a ja próbowałem na tym zamkniętym torze z ostatnich na razie dobijam do 10k pkt, to mi rzuciłeś wyzwanie napisz tylko jakim autem tyle trzaskasz BMW M5, ale te ponad 15 to jednak jednorazowo (blisko jeszcze 3-4 razy byłem). Zwykle kręcę od 12.500 do 13.500. Mocniejszymi wozami jeszcze tyle nie drftowałem. Jutro spróbuje Scuderią i Venomem (bo 25 level już blisko) Edit: Jak będą działały wyzwania w grze to dopiero będzie zabawa Edit2: Pierwszy przejazd Ferrari Scuderią: 12.683 pkt. - bardzo nieczysto, dobry samochód do driftu, trzeba uważać na to na jakim biegu wchodzimy w zakręt. Update: 13.522. Edytowane 12 października 2014 przez Hendrix Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 (edytowane) to ja za cienki w uszach jestem nie moge przebić 10k, różnymi autami próbowałem, potrzebuje lekcji jezdzisz na automacie czy manualu? z biegami chodzi Ci o zmniejszanie na niższy w czasie poslizgu aby dostać troche wiecej mocy na kołach? jak wyglada u Ciebie sekwencja driiftu? BMW M5 dla mnie za ciężki jest, krótkie dryfty tym wychodza, ciężką rozpedzić bude Panowie spróbujcie podawajcie czasy, musimy jakoś przetrwać ten (pipi)owy czas <_< do tego ani razu nie połączyło mnie dziś online Edytowane 12 października 2014 przez Fanek 1 Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Fanek , wypraszam sobie, ja byłem pierwszy z ukończeniem singla , chyba w czwartek sie udało. :-) ale od piątku multi mi nie działa w ogóle także gram w destiny hehe. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 no spoko;) więc 3 osoby zrobiły 100% póki co: LiSoQuan Ex4ct gamerTHC Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 to ja za cienki w uszach jestem nie moge przebić 10k, różnymi autami próbowałem, potrzebuje lekcji jezdzisz na automacie czy manualu? z biegami chodzi Ci o zmniejszanie na niższy w czasie poslizgu aby dostać troche wiecej mocy na kołach? jak wyglada u Ciebie sekwencja driiftu? BMW M5 dla mnie za ciężki jest, krótkie dryfty tym wychodza, ciężką rozpedzić bude Panowie spróbujcie podawajcie czasy, musimy jakoś przetrwać ten (pipi)owy czas <_< do tego ani razu nie połączyło mnie dziś online Gram na padzie, więc automatyczna. A drifty: - trzeba dobrze wejść w dany profil zakrętu, zaciągamy ręczny + kierunek zakrętu, kontra w drugą i pulsacyjne dodawanie gazu (nie zawsze, czasami dusimy od razu na fulla) - trzeba pilnować prędkości, wchodzenie 200 km/h w "czerwony" zakręt to nie jest dobry pomysł, - po kontrze staramy się utrzymywać odpowiedni profil - najważniejszA rzecz to timing, zaczniemy za szybko to za mały łuk pójdzie, za późno to walniemy w bandę. - balans pomiędzy prędkością wyjścia z zakrętu a szerokością dritu, czasami za długi drfit jest niewskazany, bo speed score ucierpi za mocno. (przykład Ferrari Scuderia, pokonuję pierwszy zakręt za 3000 pkt, Speed score 650, za długi łuk i wyszedłem na 2 biegu, łącznie 3650 pkt. wariant 2: pokonuję ten sam zakręt za 2700, wychodzę na 3 biegu, speed score 1150, łącznie 3850) Trening z tymi wskazówkami powinien przynieść poprawę. Moją Kobitkę dzisiaj tego samego uczyłem i na tej trasie ponad 11 tyś już osiągnęła 1 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 (edytowane) Kilka spostrzeżeń. Na początku brakowało mi tej linii pomocniczej, ale jednak znacznie lepiej mi się jeździ bez niej, staram się zwracać uwagę na flagi po bokach tras i to mi wystarcza Dwa, rozwala mnie wręcz zachodzące słońce. Tak samo jak w życiu, jest ono mega irytujące i czasem nic nie widać, zwłaszcza jak ktoś gra z wnętrza auta jak ja, to w tedy mamy jeszcze kilka efektów na przedniej szybie, masakra jest jak promienie słońca przedostają się przez drzewa. No i ja głównie gram właśnie z wnętrza, bardzo podoba mi się ta kamera i świetnie się jeździ w taki sposób. Widok ze zderzaka mnie irytuje, bo wszystko odbija się od karoserii i przeszkadza mi to trochę Gra mocno uzależnia, ale nie działający online to jedna wielka farsa, powinni ładnie przeprosić i najlepiej dać jakieś dlc za darmo. Edytowane 12 października 2014 przez Moldar Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 ja dziennie z 3 razy wlaczam drivecluba w nadziei ze jednak serwery juz naprawili, dalej jednak to samo wiec robie jedno kolko, gora trzy i wylaczam, dam im jeszcze dwa dni i potem juz piepsze i zaczynam przechodzic singla nie patrzac na to ze progres nie zalicza sie do konta klubu, a wielka szkoda, bo jak za pierwszym razem zaliczamy eventy to dostajemy nieporownywalnie wiecej exp niz je pozniej powtarzajac Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Ja dzisiaj wbilem niby lvl klubu i jak zdobylem pts to przeszlo z lvl6 na lvl6 ... (pipi)a Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Ta gra ma tyle w sobie sprzecznosci, że szkoda gadać. Nie działające serwery w grze, która opiera się na klubach to jakiś kiepski żart. Jak coś takiego może mieć miejsce? Nie da rady dołaczyć do klubu w grze o tytule driveCLUB xd Cos takiego na Xie nigdy nie miałoby miejsca. MINUSY: -serwery -Brak replayow -muzyka -Zliczanie punktow, nie ważne czy walisz w kogos, czy ktos w ciebie czesto i tak masz ujemne punkty -Zapowiadanie rzeczy pol roku przed premiera, ktore maja sie dopiero pojawic. A pozniej wyjdzie GOTY edition. Odechciewa sie grac Plusy -Grafika -Model jazdy -AI przeciwnikow, jest za(pipi)iste. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi