darkos 4 317 Opublikowano 15 października 2014 Opublikowano 15 października 2014 w sensie, ze to co zdobywalo sie w singlu gdy serwery byly offline przeszlo jednak dzis do klubu???!!! No ponoć przechodzi jeśli wcześniej już byłeś członkiem klubu. Nie tak, że nabijesz sobie 5 mln pkt, później dołączysz do klubu i je też doliczy. A wczoraj odblokowałem sobie McLaren P1, i powiem tak: widok ze środka, prosta droga, ponad 300 km/h i do tego odgłos KERS - miałem wrażenie, że zaraz zrobię przeskok w czasie. MOC Patrzysz w tył a tam nic nie widać, wciskasz KERS i skrzydło się opuszcza - PIĘKNE Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 15 października 2014 Opublikowano 15 października 2014 Skrzydło opuszcza DRS Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 15 października 2014 Opublikowano 15 października 2014 Dziś zrobiłem logo dla klubu jak coś. Co mnie w(pipi)ia to te barwy. Robisz barwy klubowe ale trzeba dla każdego samochodu albo mi się wydaje ? W sensie, że wybieram Ferrari California, robię barwy po czym są one tylko dla niej tak ? Nie, barwy dla klubu robisz dla wszystkich samochodów (resztę paintów również, ale ten jeden klubowy jest możliwy do wyboru dla każdego z członków). No i klubowy paint może zrobić tylko założyciel klubu. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 15 października 2014 Opublikowano 15 października 2014 Ok, nie wnikałem który bo piękno tego auta odbierało mi rozum Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 15 października 2014 Opublikowano 15 października 2014 Dziś zrobiłem logo dla klubu jak coś. Co mnie w(pipi)ia to te barwy. Robisz barwy klubowe ale trzeba dla każdego samochodu albo mi się wydaje ? W sensie, że wybieram Ferrari California, robię barwy po czym są one tylko dla niej tak ? Nie, barwy dla klubu robisz dla wszystkich samochodów (resztę paintów również, ale ten jeden klubowy jest możliwy do wyboru dla każdego z członków). No i klubowy paint może zrobić tylko założyciel klubu. Właśnie widzę, poprotu wcześniej wywalało mnie z serwera przy zapisywaniu. Panowie "zgredy fpe" mamy nowe barwy i logo klubowe!!! 2 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 15 października 2014 Opublikowano 15 października 2014 w sensie, ze to co zdobywalo sie w singlu gdy serwery byly offline przeszlo jednak dzis do klubu???!!! Tak Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 15 października 2014 Opublikowano 15 października 2014 Balon wrzuć print screena bo w robocie do 22 siedzę a ciekawość zżera hehe Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 15 października 2014 Opublikowano 15 października 2014 heh nic szczególnego, robiony a szybko na kolanie ale na bank lepszy od randomowego (ja zawsze i tak pierwszy raz robię event na oryginalnym lakierze, dopiero masteruję na klubowym). Ja nie trawię tych wszystkich edytorków postaci, aut itp w grach ale niestety tylko ja mogę w tym się babrać bo założyłem klub (no chyba, że można innym członkom klubu na to zezwolić a ja nie wiem gdzie). Jak coś mam zmienić to pisać. "Na żywo " znacznie lepiej to wygląda no i co ważne nie ma wielkiego loga na masce. 1 Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 15 października 2014 Opublikowano 15 października 2014 Jest gitara, przejrzysty, nie napstrzone, pełna akceptacja. Ja tez nie znoszę logotypu na masce. Ta czarna strzała z fotki wygląda tak fajnie i drapieżnie, że kilka karabinków i mały grenade launcher by jej nie oszpecił... Zaraz przypomniało mi się Vigilante 8 z szaraka i szczerze pisząc chętnie bym pograł w tamten typ rozwałki samochodowej z fizyką jazdy z Dc :-) Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 15 października 2014 Opublikowano 15 października 2014 Ciekawe kiedy Plusowicze doczekają się swojej wersji. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 15 października 2014 Opublikowano 15 października 2014 A jak to jest z tym dodatkowym doświadczeniem za preorder? Cytuj
SiuSiu 16 Opublikowano 15 października 2014 Opublikowano 15 października 2014 A jak to jest z tym dodatkowym doświadczeniem za preorder? i z tymi trzema autami - czy komuś udało się je już pobrać? Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 15 października 2014 Opublikowano 15 października 2014 auta nie dzialaja - pisali, ze pierwsze w kolejnosci jest naprawienie serwerow, potem sie za ten blad wezma (bo nie dotyczy on wszystkich, sa rejony swiata gdzie sie autka pobraly) Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 15 października 2014 Opublikowano 15 października 2014 (edytowane) Jest gitara, przejrzysty, nie napstrzone, pełna akceptacja. Ja tez nie znoszę logotypu na masce. Ta czarna strzała z fotki wygląda tak fajnie i drapieżnie, że kilka karabinków i mały grenade launcher by jej nie oszpecił... Zaraz przypomniało mi się Vigilante 8 z szaraka i szczerze pisząc chętnie bym pograł w tamten typ rozwałki samochodowej z fizyką jazdy z Dc :-) Vigilante 8, ta muzyka i rywalizacja z moim bratem. Damn, wspomnienia. Houston 3 i Loki <3 Edytowane 15 października 2014 przez Hendrix 2 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 15 października 2014 Opublikowano 15 października 2014 w sensie, ze to co zdobywalo sie w singlu gdy serwery byly offline przeszlo jednak dzis do klubu???!!! Tak ale tylko dodało to co zdobyłeś offline bedąc już w klubie? punkty przed przystąpieniem do klubu nie? wbiłem teraz, czekałem troche w menu i nie łączy, marne szanse na online wieczorem Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 15 października 2014 Opublikowano 15 października 2014 No ja już co miałem dla siebie zrobić to zrobiłem, klub też na tym skorzystał. Po 50 levelu punktów już nie nalicza, lecą tylko dla klubu. Pora na Drifft bo tylko to mi w singlu zostało. No i czekam na działający online i tą magiczną aplikację która pozwoli monitorować progres, challenge wyzwania czy cokolwiek ona ma robić. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 15 października 2014 Opublikowano 15 października 2014 pewnie jak dojda nowe eventy w dlc i samochody to odblokuja mozliwosc wbicia 99lvl Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 15 października 2014 Opublikowano 15 października 2014 Wystarczy że dla klubu jest wysoki limit, albo nie ma go wcale i nawet 500 można by nabić jeśli w końcu kluby ruszą z miejsca. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 15 października 2014 Opublikowano 15 października 2014 dzis czesto laczy i czesto rozlacza, widze tez ze wczytuja sie rankingi znajomych na trasach, moze przy okazji swiat bozego narodzenia uruchomia wszystko Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 15 października 2014 Opublikowano 15 października 2014 (edytowane) sprawdzcie czy komuś pobierze edit: działa, mały sukces wypróbujcie RUF RT12, idzie jak zły zimzvm - no niestety, wieczorem dwa razy sprawdzałem i offline, ciekawe co dziś wieczorem napiszą na facebook, pewnie to samo co wczoraj Edytowane 15 października 2014 przez Fanek Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 15 października 2014 Opublikowano 15 października 2014 Mi również pobrało z tego kuponu dlc z preorderu. Ale serwery to nadal loteria. Co gorsza właśnie Mordor zaliczyłem, a DC nadal nie jest w pełni funkcjonalną grą. Nadal. Po tygodniu od premiery. Słabo. Nawet bardzo. Cytuj
SiuSiu 16 Opublikowano 15 października 2014 Opublikowano 15 października 2014 sprawdzcie czy komuś pobierze edit: działa, mały sukces wow aż mi się wierzyć nie chce, że te farfocle tak 'szybko' to naprawiły wszakże minął zaledwie tydzień od premiery Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 15 października 2014 Opublikowano 15 października 2014 To było tylko dawane do preorderów? Ja za to dziś ściągnąłem mesia "skrzydlaka nowego" ze sklepiku za fee. Za co to? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 15 października 2014 Opublikowano 15 października 2014 ten zółty merc był od początku do pobrania z preorderu pobrało 3 auta i coś jeszcze, co to było? nie moge już teraz sprawdzić Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 15 października 2014 Opublikowano 15 października 2014 (edytowane) Ten skrzydlak ma najlepiej brzmiący silnik w grze, piękny dźwięk gdy się go wyprzedza. Podobnież Audi RS6 Avant, gdy jadę obok tych dwóch aut to mi cały salon drży. Edit, preorder to trzy auta, McLaren, SLS AMG i RUF Edytowane 15 października 2014 przez ussr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi