darkos 4 317 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 No panowie, olałem w odpowiednim momencie gwiazdki z Tour bo one nic nie dawały i skupiłem się na trofeach, pozostało mi już tylko te z online i zrobić własne malowanie samochodu (pytanie jak ?? ) Co do patcha to polecam zrestartować konsolę, u mnie podziałało za pierwszym razem. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 Jadących na pierwszym i drugim miejscu wyprzedza się dopiero początkiem 3 okrążenia więc trzeba tutaj trochę cierpliwości. Bentley ma słabe sterowanie, ciężko nim brać zakręty, ale wyjście z zakrętów ma już bardzo dobre + dobrze trzyma się drogi. P. S. Z tym rozpychaniem się to też trzeba delikatnie. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 No panowie, olałem w odpowiednim momencie gwiazdki z Tour bo one nic nie dawały i skupiłem się na trofeach, pozostało mi już tylko te z online i zrobić własne malowanie samochodu (pytanie jak ?? ) wchodzisz w garaz w menu glownym, wybierasz fure, wzor, kolor itp 1 Cytuj
GoltaR 42 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 Rankingi z czasami niestety nie unikneły błędów. Na pierwszych miejscach pojawiają się czasy z du.... np. wszyscy jadą około 3 minut, a typ na pierwszym ma 29 s. sprawdzałem kilka tras i praktycznie na każdej są takie kwiatki. Bardzo mnie to irytowało w MotoGP14 a tutaj widze jest to samo. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 No panowie, olałem w odpowiednim momencie gwiazdki z Tour bo one nic nie dawały i skupiłem się na trofeach, pozostało mi już tylko te z online i zrobić własne malowanie samochodu (pytanie jak ?? ) wchodzisz w garaz w menu glownym, wybierasz fure, wzor, kolor itp Dzięki. Trofeum wpadło. Teraz dawać mi działające wyzwania bo chcę moją Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 btw genialnie mi sie podoba oddana nierownosc terenu w tej grze - to chyba pierwszy racer w zyciu w jakim czasem mam problem utrzymac auto na z pozoru prostej drodze - jest taka jedna trasa gdzie jest teoretycznie dluga prosta, ale co pewien czas sa na niej takie wertepy, ze bardziej nadsterownymi autami trzeba sie serio pilnowac Ostatnie eventy i prucie Venomem 330+ km/h uczą bardzo szanować te nierówności. Muszę więcej ludzi pododawać teraz ,co by ogląd na czasy mieć Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 No panowie, olałem w odpowiednim momencie gwiazdki z Tour bo one nic nie dawały i skupiłem się na trofeach, pozostało mi już tylko te z online i zrobić własne malowanie samochodu (pytanie jak ?? ) wchodzisz w garaz w menu glownym, wybierasz fure, wzor, kolor itp Dzięki. Trofeum wpadło. Teraz dawać mi działające wyzwania bo chcę moją Wyzwania działają mi wpadło dzisiaj trofeum za 50 rozegranych wyzwań. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 to masz chyba jakis swiatlowod do evolution albo ten nocny patch taki super - od premiery nawet jednej sekundy nie mialem by dzialaly wyzwania Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 50 wyzwań czy tych zawodów? Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 to masz chyba jakis swiatlowod do evolution albo ten nocny patch taki super - od premiery nawet jednej sekundy nie mialem by dzialaly wyzwania AAa wybaczcie pomyłka nie grałem od tygodnia w DC, chodzi oczywiście o 50 face-off's. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 (edytowane) Wczoraj online dobrze działał, to grałem jakoś do 4 rano, tymi najszybszymi furami ciężko się jeździ online. Co ciekawe, raczej nikt specjalnie nie obijał się o innych, prędzej ktoś wpadał w poślizg, bo nietrudno o takie rzeczy, nawet na prostej drodze i w tedy dopiero (pipi) w gracza.Tymi najszybszymi zdecydowanie gorzej mi idzie, wolniejszymi furami radzę sobie znacznie lepiej, no ale trening trening i powinno być coraz lepiej. Podobają mi się wyścigi drużynowe, jak ktoś łapie o co chodzi to tym bardziej gracze starają się nie taranować innych ze swojej drużyny. Po tygodniu od premiery w końcu porządnie pograłem Edytowane 16 października 2014 przez Moldar Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 to inaczej niż u mnie jak od 3 dni grałem tak wczoraj nie rozegrałem ani jedngo wyścigu. Cholerna loteria Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 (edytowane) Po opanowywaniu Suzuki Escudero w GT2, przy ponad 400 km/h (i więcej) na prostej, nic nie sprawi mi już trudności. No prawie nic. Edytowane 16 października 2014 przez Hendrix Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 Udało Wam się pobrać preorderowe auta z wersji cyfrowej? Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 No ktoś trafnie powiedział, tutaj prosta droga to często wyzwanie, te nierówności przy dużych prędkościach dają mocno w kość, w grze nie ma momentu, gdzie można trochę zluzować, bo bardzo łatwo można wpaść w poślizg, a cofania czasu nie ma ( IMO bardzo dobrze ). Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 brak cofania czasu i brak optymalnej linii przejazdu na jezdni na propsie!!!!!!!!!!!! 7 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 Tutaj nie ma czasu na podziwianie przelatujących samolocików i ściganie się z ciuchcią. W Drive Club żeby wygrać trzeba się skupić od startu do mety. 1 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 No w sumie wczoraj miałem właśnie sytuacje, jak zasuwałem po prostej drodze, już zadowolony, że będę drugi, a tu nagle straciłem panowanie nad autem i ostatni Cytuj
Krolik85 32 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 Meczyk w multi ukochanym przez wszystkich Atomem https://docs.google.com/file/d/0B3oTHcR05pssVExxaGt0LU5EUU0/edit?usp=docslist_api Świetny przejazd. Kontry mistrzowskie nie mam jeszcze DC, czekam na wersję PS+, przed zakupem chciałem sprawdzić fizykę jazdy, bo zastanawiam się między DC a Project C.A.R.S. Także nie mogę ocenić Twojego przejazdu z poziomu gry, ale dla samego oka wyglądało zacnie. 1 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 Ja nie jestem zadowolony z Venom Hot Lap, niby poniżej 1.16, ale dwa sektory zwaliłem, że głowa mała. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 Ja pierwszy robię koncertowo, zawalam środkowy i w trzecim odrabiam. Cytuj
iDAK 44 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 Świetny przejazd. Kontry mistrzowskie nie mam jeszcze DC, czekam na wersję PS+, przed zakupem chciałem sprawdzić fizykę jazdy, bo zastanawiam się między DC a Project C.A.R.S. Także nie mogę ocenić Twojego przejazdu z poziomu gry, ale dla samego oka wyglądało zacnie. no ale nad czym się tu zastanawiać. Jak wolisz zręcznościowy model jazdy->Driveclub Jeśli zaś preferujesz symulatory z zaawansowaną fizyką-> pCARS. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 dokladnie jak mozna rownac sima do arcade driveclub ma fajny model jazdy ale to calkiem inny typ gry jak gt,cars czy podstawowe forzy Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 (edytowane) Ja pierwszy robię koncertowo, zawalam środkowy i w trzecim odrabiam. Ja różnie, jak otworzyłem w czasie 21.722 to środkowy tak poszedł, że skończyłem ostatecznie 1.16.007, jak środkowy idealnie, to na końcówce lekko zawaliłem. Najlepszy przejazd był w miarę równy. Otwarcie 22.781, środek bardzo dobrze i poprawny koniec. Edit, widzę, że Leaderboady nadal nie update'ują , na większości w ogóle nie widnieje, a jak są to stare wyniki, o dziwo w single eventy dużo lepiej wypada pod tym względem od tourów. No i wyzwania chwilę działały... Edytowane 16 października 2014 przez Hendrix Cytuj
Krolik85 32 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 (edytowane) Świetny przejazd. Kontry mistrzowskie nie mam jeszcze DC, czekam na wersję PS+, przed zakupem chciałem sprawdzić fizykę jazdy, bo zastanawiam się między DC a Project C.A.R.S. Także nie mogę ocenić Twojego przejazdu z poziomu gry, ale dla samego oka wyglądało zacnie. no ale nad czym się tu zastanawiać. Jak wolisz zręcznościowy model jazdy->Driveclub Jeśli zaś preferujesz symulatory z zaawansowaną fizyką-> pCARS. No widzisz ja preferuję symulator, od zawsze grałem w serię GT. Ale chciałbym się w końcu przekonać do wyścigów arcade. Dlatego przed zakupem 169 zł chciałbym ograć wersję darmową PS+ i wtedy będę wiedział, czy oprócz PC zakupię DC. Edytowane 16 października 2014 przez Krolik85 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi