Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

póki nie wprowadzą jakiś sensownych kar za to obijanie, granie online ze sfrustrowanymi małymi grubaskami całkowicie mija się z celem, nie udało mi się jeszcze zagrać jednego wyścigu, gdzie połowa graczy by nie miała celownika na masce wymierzonego w tył mojego pojazdu

Opublikowano

no gra jest pelna skrajnosci, w chwili obecnej to taka baza pod przyszle aktualizacje, jak to dobrze rozegraja, beda sluchac community to za pol roku/rok moze to byc na prawde genialny tytul w swojej klasie

mimo wszystko i calej sympatii do evolution dalej jestem twardym przeciwnikiem takiej formy dystrybucji i to w takiej cenie, nawet jesli ostatecznie wyjdzie z tego super kompletna gra. Za cene fulla oczekuje zawartosci fulla, a nie tego co tu sie dostaje startowo, oby jak najmniej gier (albo najlepiej zadna) nie szla w przyszlosci tym tropem. Ta gra na chwile obecna w dniu premiery, jeszcze z tymi problemami online powinna kosztowac polowe tego co teraz

Opublikowano

System kar za kolizje to totalny random. Wjazd w dupe to zawsze wina tego ktory w dupe wjedzie wiec nie wiem jakim cudem Evolution opracowalo system w ktorym to ja dostaje kare za to ze ktos sie we mnie wpierdala. Czasami jest ok bo bierze sie RUFa czy Mono i odstawia januszy juz przed pierwszy zakretem ale zalezy to glownie bedzmy szczerzy od szczescia i pozycji na starcie wyscigu  

Opublikowano (edytowane)

No jak sie odsadzi reszte i ucieknie na bezpieczną odległosc to spokojną jazdą mozna wygrac 3/4 wyscigów

Ale przebić się na początku to jest wyczyn zwlaszcza jak sie dostaje miejsce startowe gdzies pod koniec

Edytowane przez Codename
Opublikowano

najgorsze jest to, że np: na zakrętach gdy już się powinna hamować i wchodzić w zakręt, gościu za tobą ciśnie jeszcze gaz, wali w tylny bok, ja obrót o 180 staje tyłem do kierunku jazdy, a on usłyszy "3 dzwonki" i ogień

pozostaje cierpliwość, że coś z tym zrobią

jeśli nie , to po za fajnym, ale krótkim single i miodnym gameplayem, świetlanej przyszłości grze nie wróżę, nie wspominając, że początkowymi problemami z online i tak już sobie nagrabili

ps: czy można zresetować single, aby można było znowu zdobywać gwiazdki, nie tracąc już osiągniętego poziomu kierowcy ?

Opublikowano

Evo myszą dodać klasyfikację graczy coś ala psychika w GTA online

Rozwinę myśl mianowicie w lobby obok nickow byłby widoczny pasek pokazujący jak jeździ dany zawodnik (wiadomo im pełniej wypełniony tym lepszy jeździec) a każdy kierowca może głosować na wyrzuceniem danego gracza.
Opublikowano (edytowane)

ps: czy można zresetować single, aby można było znowu zdobywać gwiazdki, nie tracąc już osiągniętego poziomu kierowcy ?

Skasuj Save game, zaczniesz od level 1
Chciał nie tracąc ;)

Narazie jedyną opcja to zapisywanie na kartce przejechanych wyścigów. :P

Edytowane przez gamerTHC
Opublikowano

niech dopracuja to co jest teraz czyli by nie naliczalo kary jak ktos w nas wjedzie + wydluza odciecie zaplonu do np 10 sekund i zle nie bedzie, dwa razy debil na poczatku wyscigu w kogos uderzy i mu naliczy tyle czasu bez predkosci, ze ci co potrafia jezdzic bez problemu uciekna na bezpieczna odleglosc

• Plusik 1
Opublikowano

na razie kara trwa za krotko bo:

- jak sie trafi na szykane wolnych zakretow to wogole jakby nie bylo kary bo i tak ci co jej nie maja jada wolno 

- odczekanie kary w wielu sytuacjach i tak jest lepsze i zajmuje mniej czasu niz czas w jakim pokrzywdzony gracz wroci na trase po baczku spowodowanym uderzeniem przed idiote kiedy nas jeszcze odwroci w przeciwny kierunek do trasy

Opublikowano

kara w tej chwili to 3sec?  10sec to za dużo imo, tak 5sec byłoby wystarczająco

godz 14 połaczyło bez problemu, synchro 200k dla klubu, a wczoraj nabiłem dobrze z milion, czy te synchro dzieli jakoś na cześci czy powinno od razu całość dodać?

bo może to max po 200k dodaje jednorazowo

Opublikowano

Bardzo mocno zastanawiam się nad kupnem swojej kopii gry. Pytanie : czy pomimo tych wszystkich problemów z serwerami da się normalnie single zagrać? Gra nie potrzebuje ciągłego połączenia z internetem jak Destiny chociażby? I jeszcze jedno : warto od razu do jakiegoś klubu dołączyć ? Czy poczekać trochę? Co prawda ewentualnie będę musiał dołączyć jakiegoś klubu z forum, bo moi znajomi nie są za bardzo zainteresowani grą ;) Z góry dzięki za odpowiedzi :)

Opublikowano

Albo niech chociaż dadzą opcję samochodów duchów w eventach stworzonych przez graczy jak się już takowe pojawią

Bardzo mocno zastanawiam się nad kupnem swojej kopii gry. Pytanie : czy pomimo tych wszystkich problemów z serwerami da się normalnie single zagrać? Gra nie potrzebuje ciągłego połączenia z internetem jak Destiny chociażby? I jeszcze jedno : warto od razu do jakiegoś klubu dołączyć ? Czy poczekać trochę? Co prawda ewentualnie będę musiał dołączyć jakiegoś klubu z forum, bo moi znajomi nie są za bardzo zainteresowani grą ;) Z góry dzięki za odpowiedzi :)

Singla grasz na lajcie

Opublikowano

od razu dołaczać do klubu, napewno nie kupować wersji pudełkowej za 250zł bo gra nie jest tyle warta w tym momencie!

jak coś bierz plusa za 169zł, da sie grać single bez netu i punkty przechodza pozniej na klub jak sie połączysz do serwera

z łączeniem do online jest różnie, wczoraj wieczorem był random łączyło i rozłaczało, rano lepiej łączy, dziś o godz 14 bez problemów połączyło

Opublikowano

do klubu najlepiej dolaczyc jak najszybciej

singla mozesz grac nawet z odlaczonym netem w konsoli

Opublikowano (edytowane)

sorry za ten spam w grze chciałem multi wypróbować, połączyło nas, ale straciłem net na chwile (wina mojego dostawcy), odezwe sie troche pozniej z multi jakby co

Edytowane przez Fanek
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

sorry za ten spam w grze chciałem multi wypróbować, połączyło nas, ale straciłem net na chwile (wina mojego dostawcy), odezwe sie troche pozniej z multi jakby co

Czekam, chętnie zagram w obrębie klubu :) Edytowane przez gamerTHC