Opublikowano 27 października 201410 l Wy i tak macie lekko bo nie działa wam on line i Challenges. Ale są gracze, którym trawa wisi w powietrzu. Kasowali grę, robili reinstalacje systemu przywracanie danych ponownie instalowali grę i nic. Trawa jak wisiała tak wisi. A to potrafi strasznie rozpraszać podczas grania. https://www.facebook.com/video.php?v=10205237723129701&l=4644487668240590314
Opublikowano 28 października 201410 l Pojawiło się nowe info od devow na fejsie, standardowo ta sama gadka, poprawili serwery, żeby nam się lepiej grało w multi. Tak urwa poprawili, ze juz mnie nie łączy z serwerami xD Oby juz nic nie przebiło ftopy z driveclubem u Sony.
Opublikowano 29 października 201410 l Tutaj moje osiągnięcie z wczoraj Pierwsza trasa driftu w Chile autkiem BMW M235i i pierwsze miejsce w globalu Edytowane 29 października 201410 l przez pr3c3l
Opublikowano 29 października 201410 l a ja mam takie pytanka do rekordzistów kierownica czy pad ? skrzynia ręczna czy automat ?
Opublikowano 29 października 201410 l Drifty lepiej mi się robiło na manualu, ale na padzie ciężko z manualną skrzynią biegów.
Opublikowano 29 października 201410 l No, wreszcie na tyle dobrze się czuję, że mogę normalnie posiedzieć przy konsoli, wczoraj Maplewood już 52 s z ułamkiem,dzisiaj trzeba zejść poniżej ( BAC Mono).
Opublikowano 29 października 201410 l Drifty lepiej mi się robiło na manualu, ale na padzie ciężko z manualną skrzynią biegów.E tam. Ja jeżdżę od początku na manualnej i nie uważam, żeby było ciężko. Właściwie to pd czasów Forzy 3, tak gram w wyścigi inne niż totalny erkejd. Większa kontrola nad autem = większy fun z jazdy. Jak w życiu - automat jest dla pikników.
Opublikowano 29 października 201410 l Ja na padzie ze skrzynią auto, ale redukcję robie ręcznie :-) Jak widać idzie tak rekord uklepac
Opublikowano 29 października 201410 l " Dziękujemy za skontaktowanie się z Centrum Obsługi Klienta PlayStation. W celu przekazania zgłoszenia do naszej administracji, konieczne będzie przeprowadzenie weryfikacji właściciela konta Sony Entertainment Network. W tym celu prosimy o kontakt telefoniczny z COK PlayStation. Podczas rozmowy konsultant przyjmie stosowne zgłoszenie oraz udzieli wskazówek odnośnie dalszego postępowania. Pozdrawiam, Patrycja Chyżyńska"
Opublikowano 29 października 201410 l Witam mam pytanie zakupiłem DLC do drive cluba ale nie wiem co on dokładnie wnosi do gry ? i czy są jakieś warunki pogodowe w grze bo gram gram i nic się nie dzieje ;/
Opublikowano 29 października 201410 l Lepiej sprzedać na allegro niż się z nimi o zwrot uzerac. Mi osobiście z dnia na dzień coraz lepiej działa multi i gra się jeszcze nie znudziła :-)
Opublikowano 29 października 201410 l Mi osobiscie z dnia na dzien chodzila tak samo ch%))wo jak na poczatku i wymienilem ja po tygodniu w gamestopie. Zycze z calego serca aby to byla ostatnia gra tego studia - partacze nie powinni sie brac za gry - obiecywac,budowac hype, przesuwac a potem i tak SPIE$)$)IC gre po maxie. Mnie by z roboty dawno zwolnili jakbym taka lipe odwalal - mam nadzieje ze i tam leca lby.
Opublikowano 29 października 201410 l No pewnie spora część załogi zostanie zwolniona, przecież to nie jest tak, że Sony głaszcze Evo po głowie i mówi bajki na dobranoc. Dopóki wszystko nie będzie tip-top nie będzie żadnych ruchów, zwolnienia nastąpią w drugiej połowie cyklu gry. Po skończeniu prac nad dlc. Po skończeniu całego cyklu wydawniczego (dlc, patche etc.) pewnie nastąpi owa redukcja, albo zamknięcie studia. Osobiście wolałbym redukcje gdyż w ostatecznym rozrachunku i gra dostarczyła mi przyjemności i samo studio rzadko mnie zawodziło. Za to ekipa projektująca funkcje sieciowe na 100% poleci pierwsza. Tego akurat kompletnie nie będę żałować. Edytowane 30 października 201410 l przez Hendrix
Opublikowano 29 października 201410 l Dlatego każda gra nastawiona na rozgrywkę sieciową powinna dostać otwartą betę trwającą kilka dni, tak aby każdy zdążył się zalogować i zayebać serwery. GTA Online też nie wytrzymało ale naprawa tego zajęła im raptem kilka dni, tylko w tych obu przypadkach różnicę stanowi budżet studia Zastamawia mnie jak Evolution wynagrodzą to graczom. Liczę na pakiet 10ciu bryczek za free Edytowane 29 października 201410 l przez pr3c3l
Opublikowano 30 października 201410 l Ja.Nic bardzo trudnego Edytowane 30 października 201410 l przez Niewidoczny
Opublikowano 30 października 201410 l Właśnie sciągam nowego patcha. Zobaczymy co poprawili. HuDiNi27 36lvl
Opublikowano 30 października 201410 l ja, ale fajniej przechodziloby sie gre teraz poniewaz dzialaja rankingi