darkos 4 317 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 Face-off również się już pojawiają na trasach ? Tak ale czasami z błędami, np. masz pokonać zakręt na 1.000.000 puntów drifft, albo z prędkością 3000 km/h. Kiedyś się zmuszę to tych gwiazdek jak gra już będzie w 100% wypakowana tymi obiecanymi DLC, z pewnością dojdą nowe eventy, trasy, samochody to i może jakieś nowe wyścigi z komputerem będą na te gwiazdki Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 @ussr Dzięki za info. Ja również odstawiłem robienie gwiazdek na w pełni funkcjonalną grę. Te 190 gwiazdek, które zrobiłem dotychczas, na razie mi wystarczy i trochę nie chce mi się robić więcej bez dodatkowego wyzwania w postaci face-offów i czasów znajomych w rankingach. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 @ussr Dzięki za info. Ja również odstawiłem robienie gwiazdek na w pełni funkcjonalną grę. Te 190 gwiazdek, które zrobiłem dotychczas, na razie mi wystarczy i trochę nie chce mi się robić więcej bez dodatkowego wyzwania w postaci face-offów i czasów znajomych w rankingach. Właśnie zacząłem grać- są już czasy znajomych. Dziś był też jakiś nowy patch. I fachowo się singla przechodzi, bo porównuję czasy niczym autolog w NFS. Nota bene ta gra bardzo mi przypomina serię Shift, model jazdy niemal identyczny (i te drifty). Grafika kopie tyłek. Platyna chyba łatwa? Tam widzę jedno trofeum, które zdobyło tylko 0,1% graczy, o co w tym chodzi? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 pobrało mi teraz patcha 165mb, wiadomo co zmienia jest jakiś patch notes? ktoś testował? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 Platyna chyba łatwa? Tam widzę jedno trofeum, które zdobyło tylko 0,1% graczy, o co w tym chodzi? Łatwa, to trofeum zdobyło tylko 0,1 graczy ponieważ w tej chwili jest zablokowane. Opiera się na wysłaniu Challenge do drugiego gracza, a challenge są zablokowane. Było odblokowane dla ludzi testujących grę, udało im się wysłać challenge i nawet wygrać. Kilka osób na świecie ma już nawet platyne. Też bym miał gdyby były odblokowane. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 przeprosiny, wersja z plusa będzie nie szybko https://www.facebook.com/driveclubofficial/posts/718571408227222 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 Myślicie że będzie Driveclub 2 ?? Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 Myśle że już nie będzie miał kto go zrobić. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 Też nie sądzę, że będzie 2 część. Choć myślę, że dzięki engine'owi z DC ekipa może się uratować i dostać szanse powrotu do wcześniejszego cyklu. Na pewno Evo nie ma co liczyć na kolejne oryginalne IP, szczególnie, że rynek wyścigów jest hermetyczny. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 (edytowane) dziś pobrało mi patcha 165mb do DC, odpaliłem teraz multi, jeden wyścig i drop, dalej kierwa to samo ja pierdyle kiedy oni to ogarną, wyzwania dalej nie działają tryb foto mode i repy miał być 1msc po premierze, mijają 3 tygodnie pogoda nie wiadomo kiedy bo muszą ogarnąć multi jak mogli to tak zyeeebać!! ?? przecież to długo byłby najlepszy racer na PS4 i wszystkie inne platformy, systematyczne dodawanie tras i aut i gra żyje spokojnie rok! jezdze gwiazdki bo jeszcze mam Edytowane 30 października 2014 przez Fanek Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 w tym miechu miala byc tez za free nowa trasa :facepalmz: Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 Wyszła kiedys bardziej niedokonczona gra niz DriveClub?. Cytuj
DaN3000 80 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 Myślę, że coś by się znalazło Jak widać Driveclub jest naprawdę bardzo dobrą grą 4 Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 Model jazdy w driveclub jest czysto arcadeowy, czy to cos na podobienstwo pierwszej forzy horizon, czyli polaczenie symulacji z arcade? Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 Taki miks właśnie. Generalnie, model jazdy jest całkiem wymagający i daje sporo satysfakcji. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 Według ostatnich wieści problem z online to nie wina serwerów ale kodu gry czyli jesteśmy w większej (pipi)e niż myślałem. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 pobrało mi teraz patcha 165mb, wiadomo co zmienia jest jakiś patch notes? ktoś testował? możesz sam sobie sprawdzić patch notes, naciskasz options na grze i historia aktualizacji Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 pisalem od poczatku problemow ze to sie moze na prawde epicko skonczyc - rustuncky wiele razy wrecz wprost pisal ze nie wiedza czemu to nie dziala, nawet go zdjeci z twitera - pewnie to samo sony mu zakazalo sie wypowiadac. daj boze o te patche z pogoda, replayami, photo mode itp - po mojemu to je mogliby przyspieszyc bo do nich nie potrzeba online w grze, a ciut by to oslodzilo oczekiwanie graczy. online dalej jest w pupsku, pal licho ps plus edition ale nie zapominajcie, ze dalej nie dziala tryb wyzwan, a to jest na moje oko chyba nawet wieksza polowa online tej gry - tam dopiero bedzie zapytan i zadan dla kodu gry jak kazdy zacznie sobie wysylac wyniki do pobicia na randomywych odcinkach tras Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 Tylko czemu tak doswiadczone studio spier.dolilo kod sieciowy? Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 i to dostajac dodatkowy rok na dokonczenie... Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 Mimo że mam ciśnienie na racera to tym chujom zarobić nie dam i ewentualnie kupię tego crapa za jakieś michałki na allegro, śmiech na sali i kompomitacja. PRzy tym niby pracowali ludzie odpowiedzialni za PGRA? Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 jeden czy dwoch nic nie znaczacych kolesi z bizzare poszlo do evo ale sie uartlo, ze to robi team od pgr trzon ekipy poszedl w swiat, a pewna czesc zalozyla wlasne studio i robi gierki na smartfony Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 To prawda, ale najwazniejsza osoba czyli Game Director PGRa jest chyba Game Directorem DriveCluba(mogę się mylić) Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 31 października 2014 Opublikowano 31 października 2014 i to dostajac dodatkowy rok na dokonczenie... Nie wierze w to że gra była gotowa rok temu na premierę PS4. Gotowe mogło być intro ale nie gra. To mogła być ściema mająca przyciągnąć graczy do kupna konsoli po czym prace nad grą ruszyły pełną parą. No i tak to się skończyło, zawsze kiedy gra ma datę premiery coś na pewno pójdzie nie tak. Czas na testy jest minimalizowany, ludzie pracują pod zegar, przegapiają pewne rzeczy, bo i tak będzie można to połatać patchami. Tak to właśnie jest. Powoli zaczynam wątpić w kupowanie gier na premierę. Coraz więcej gier ma takie problemy, zwłaszcza te oferujące granie on line. Nawet The Last of US też miało problemy z match making i łączeniem się do serwerów. GTA 5 miało swoje problemy, teraz DC. Nie pozostaje nic innego jak uzbroić się w cierpliwość. 4 Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 31 października 2014 Opublikowano 31 października 2014 Ta gra jest naprawdę świetna i ma OGROMNY potencjał. Model jazdy jest zarąbisty (jak tylko w miarę nauczymy się grać). Grafika wypala gałki i mimo, że trzeba skupić się na trasie i nie oglądać zbytnio widoków, to kątem oka widzimy te piękne detale w tle... Tytuł stworzony przede wszystkim pod multi i zdobywanie tych gwiazdek w singlu to tylko przygotowanie do prawdziwej jazdy. Niestety w tym momencie serce gry jest w pełni niesprawne i nie dziwię się HIVowi i jego ocenie w nowym PE. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi