Dahaka 1 861 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 to nie jest ogień tylko dym, kiedyś tam mówili, jeszcze przed e3Z tym, że taki wybuchowy dym lub dym + coś jeszcze Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Chyba dym jak przy grzybie atomowym. Czyli teraz ułatwili grę i bohater nie musi się ładować? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Chyba dym jak przy grzybie atomowym. Czyli teraz ułatwili grę i bohater nie musi się ładować? Nie widzielismy w ogole HUD'u wiec mozliwe ze na te pokazowke dali mu niesmiertelnosc + niewyczerpana moc. Cytuj
Emet 1 087 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 (edytowane) Jak dla mnie ten inFamous to najlepiej zapowiadająca się gra na PS4 z obecnie pokazanych. Graficznie wypas, gameplay wydaje się co najmniej tak dobry jak poprzednio, genialna mimika we wstawkach (jedna z najlepszych jakie widziałem) i zadyma W temacie grafiki to muszę (bo muszę ) doczepić się tylko do 2 rzeczy: Trochę niepotrzebne te wszędobylskie kałuże, skoro nie odbija się w nich otoczenie (tylko lipny efekt nieudolnie udajacy te odbicia). Cienie zmieniają szczegółowość na wyższą zdecydowanie zbyt blisko kamery (kilka metrów, jest to bardzo widocznie). Mimo to jaram się tą gierką jak żadną inną na PS4... Edytowane 12 czerwca 2013 przez Emet Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 I ile IF2 zupelnie mi sie nie podobal tak SS zapowiada sie kapitalnie Cytuj
Square 8 568 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Ooo fuck, obejrzałem ten gameplay i momentalnie się zajarałem, zakup obowiązkowy jak tylko wyjdzie. Strasznie mi się podoba motym wbijania na dach budynku przez wyciąg powietrza No i mam nadzieję, że będzie normalne celowanie jak w poprzednich częściach, bo to aktualne mi się nie podoba. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Ja przyczepie sie tylko do jednej rzeczy. TLoU rozpiescilo mnie w demie genialna animacja postaci. Tutaj spodziewalem sie tez takiego poziomu, a jest troche gorzej. Spodziewalem sie, ze kierunek biegu bedzie postac zmieniac bardziej plynnie. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 MEGA. Bardzo mi się podoba Struktura miasta jest super zrobiona ima pełno detali + zniszczalne otoczenie + wspinanie się zamiast łażenia po ścianach (nie grałem jeszcze w poprzednie części, więc nie wiem jak tam było)Zawsze mnie w takich sandboxach wkurzają kartonowe budynki i prosta jak budowa cepa struktura miejscówek, jak np Prototype oraz skoki na 3 kilometry, bieganie po ścianach jak po ulicy i ogólnie takie przekokszenie super mocy, które zamiast dawać frajdę z eksploracji, tylko ją odbiera. Widać nowy infamous ma to bardzo dobrze wyważone, więc jaram się. Muszę się szybko zaopatrzyć w części na ps3. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 wspinanie się zamiast łażenia po ścianach (nie grałem jeszcze w poprzednie części, więc nie wiem jak tam było) Tam też jest wspinanie, łażenie po ścianach to jest w Prototype. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 gify z posta powyżejorgazm.... jaranko niesamowite Cytuj
HUNTER297 7 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 Powiedzieli że główny bohater może zdobywać moce od innych "przewodników". Czyli że pewnie będą też inne typy, nie tylko dym. Największą ironią byłoby gdyby ostatnią taka opcją był prąd xD Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 Czyli upgrade system został zapożyczony z Prototype. Ubij badass'a, a dostaniesz skill'a. Mi takie coś pasuje, tym bardziej, że będzie rozwinięciem tego co jest w dwójce, a ta jest mega grywalna. Kiedy zobaczyłem jak iFSS wygląda w ruchu miałem tik w kąciku ust i powiece. Cytuj
kiseki 750 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 Niech tylko zniszczone elementy i szczątki nie znikają w dziwny sposób. No i zniszczenia niech już zostają na stałe - chciałbym żeby most, który został wysadzony w pierwszych misjach nadal taki był pod koniec gry. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 Świetny gameplay. Najbardziej podobało mi się, że całkiem sporo rzeczy można zniszczyć i ci super żołnierze, którzy robili myki niczym Iceman Cytuj
Square 8 568 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 Szkoda tylko, że ci super żołnierze padali po jednym kombie meele. To już te zwykłe bolki wytrzymywały więcej hitów z dymu. No, ale biorąc pod uwagę przeciwników z poprzedniczek to można być spokojnym. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 (edytowane) Na prezentacjach zazwyczaj włączona jest nieśmiertelność i poziom easy, żeby wszystko wyglądało efektownie, ale to pewnie oczywista oczywistość. Jedno co mnie mierzi to bohater hipster w kuźwa czapce. Ogień nie grzeje go wystarczająco?? Edytowane 13 czerwca 2013 przez Yap Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 Moze on w ogole nie odczuwa ciepla jak normalni ludzie? Poza tym on nie wyglada jak hipster, sam tak nosze czapke czasami. Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 Właśnie taka pseudo ci.pka/niezdara/hipsteriada z głównego bohatera zaliczam na plus i czekam na srogie teksty wysyłane podczas cutscenek/starć. O wiele bardziej przekonuje mnie do siebie taki bohater niż ten czerstwiak z poprzednich części. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 O, o, o, dokładnie. Wolę grać takim wyluzowanym hipsterem bo rezultatem są ciekawsze dialogi, niż z "Jestem Cole'm i Mam Kijek w (pipi)e" Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 14 czerwca 2013 Opublikowano 14 czerwca 2013 na gamersyde dodali kawałek gameplayu w idealnej jakości, bardzo rekomenduję ściągnięcie go (brak dźwięku i krótki, żeby zmniejszyć rozmiar). Ta grafika <3333 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 14 czerwca 2013 Opublikowano 14 czerwca 2013 dwójka była fajna, na tę część czekam z niecierpliwością Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 czerwca 2013 Opublikowano 14 czerwca 2013 na gamersyde dodali kawałek gameplayu w idealnej jakości, bardzo rekomenduję ściągnięcie go (brak dźwięku i krótki, żeby zmniejszyć rozmiar). Ta grafika <3333 daj linka Wlasnie, daj linka bo wszedlem na Gamersyde i nie znalazlem tego o czym mowisz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi