Opublikowano 14 czerwca 201311 l http://www.gamersyde.com/leech_30290_1_en.html tutaj, moi drodzy e-koledzy warto.
Opublikowano 15 czerwca 201311 l Autor Coś pięknego. Z gier od Sony ta zrobiła na mnie największe wrażenie. To jest next-gen.
Opublikowano 15 czerwca 201311 l Dokładnie. Gra wygląda bosko. Dla mnie to najbardziej oczekiwany exclusive na PS4 z tych zapowiedzianych. Szykuję się znakomita gra. Edytowane 15 czerwca 201311 l przez Ludwes
Opublikowano 23 czerwca 201311 l Kilka nowych (chyba) screenow: Pokaż ukrytą zawartość Edytowane 26 czerwca 201311 l przez Square
Opublikowano 25 czerwca 201311 l No to jest next gen Ins, jak juz tyle obrazkow wrzuciles, to te 2 ostatnie mogles wywalic ze spoilera albo wrzucic do niego wieksza ich ilosc
Opublikowano 15 lipca 201311 l kolejna porcja screenów: Pokaż ukrytą zawartość http://gamersyde.com/news_infamous_second_son_new_screens-14321_en.html
Opublikowano 16 lipca 201311 l Wygląda to świetnie szkoda że trzeba czekać do 2014 Edytowane 16 lipca 201311 l przez Karas
Opublikowano 18 lipca 201311 l Szkoda, że nie pokazali nic nowego. Ten motyw z odciskiem palca, może być ciekawy. Zobaczymy co tam jeszcze wrzucą interesującego.
Opublikowano 22 lipca 201311 l Division się chowa. O.o Co za aktor gra braciszka głównego herosa? Skądś go kojarze...
Opublikowano 29 lipca 201311 l Infamous Second Son na Prima Aprillis? A może to tylko żart? Cytat Według sieci GameStop na InFamous: Second Son będzie trzeba poczekać do 1 kwietnia. Taką datę sklep podaje w karcie katalogowej produkcji studia Sucker Punch, szykowanej z myślą o PlayStation 4. Do tej pory Sony nie podało konkretnego terminu wydania gry. Jeden z twórców tego tytułu zdradził za to w swoim internetowym CV, że jest on szykowany na premierę nowej konsoli z japońskiej stajni. Gdyby okazało się, że na przybycie Niesławnego trzeba będzie poczekać do kwietnia przyszłego roku, fani serii z pewnością odbiorą to jako rozczarowanie. Oczywiście powyższa data może być jedynie tzw. placeholderem, dlatego nie należy brać jej za oficjalną. Warto jednak wziąć pod uwagę, że 1 kwietnia w przyszłym roku wypada we wtorek, czyli w dzień premier w Ameryce Północnej. Można powiedzieć, że to prawdopodobna data. Gra w końcu zapowiedziana była na pierwszy kwartał przyszłego roku. źródło - http://www.gram.pl/news/2013/07/29/infamous-second-son-na-prima-aprillis-a-moze-to-tylko-zart.shtml Edytowane 29 lipca 201311 l przez Ludwes
Opublikowano 29 lipca 201311 l W dniu 29.07.2013 o 15:09, Musiol napisał(a): Zwłaszcza, że kwiecień to już drugi kwartał Ja wiem. Po prostu założyłem, że jak zapowiedzieli ją na pierwszy kwartał 2014 roku, to premiera na początku drugiego jest prawdopodobna. Edytowane 29 lipca 201311 l przez Ludwes
Opublikowano 1 sierpnia 201311 l Nowe dzienniki deva: Szkoda, że inFamous nie jest tytułem startowym, bo chciałbym już w tym roku w to zagrać Edytowane 1 sierpnia 201311 l przez SzczurekPB
Opublikowano 1 sierpnia 201311 l Jakby się chwilę zastanowić, to jest to IMO najładniej wyglądająca gra na next geny.
Opublikowano 1 sierpnia 201311 l Gdyby to był tytuł startowy, to nawet bym się nie zastanawiał czy brać konsole na premierę Niech tylko da się wyłączyć tą kropkę i niech dadzą normalne celowanie jak w poprzednikach.
Opublikowano 1 sierpnia 201311 l W dniu 1.08.2013 o 18:04, Square napisał(a): Gdyby to był tytuł startowy, to nawet bym się nie zastanawiał czy brać konsole na premierę Niech tylko da się wyłączyć tą kropkę i niech dadzą normalne celowanie jak w poprzednikach. Z marketingowego punktu widzenia aktualna propozycja Sony jest lepsza (KZ:SF na start trochę później I:SS) niż jak by miał być to tytuł startowy wraz z resztą rzuconych tytułów na start.Mimo wszystko liczę że premiera odbędzie się najpóźniej w marcu
Opublikowano 1 sierpnia 201311 l No dla mnie nie jest lepsza, bo inFamous jara mnie o wiele bardziej niż Killzone Jeszcze odnośnie zmian w SS to nie chciałbym, aby nasza postać stała w tak wielkim rozkroku jak to pokazywali na gameplayach, bo strasznie dziwnie to wyglądało.
Opublikowano 1 sierpnia 201311 l No Infamous kozakca seria. Mam nadzieję, że nie będą mocno ugrzeczniać itp. bo jednak wcześniejsze dwie częci były takie komiksowe ale jednak dość mroczne jak na super hero.
Opublikowano 1 sierpnia 201311 l W dniu 1.08.2013 o 18:11, Square napisał(a): No dla mnie nie jest lepsza, bo inFamous jara mnie o wiele bardziej niż Killzone No dla nas nie ale dla Sony już tak
Opublikowano 1 sierpnia 201311 l E, nie. Pojawiły się plotki o premierze 1 kwietnia, co jest II kwartałem, ale tytuł nadal jest Q1 2014.