Skocz do zawartości

inFamous: Second Son

Featured Replies

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 156,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pewno byłem, bo kamera czesto kręciła sie obok w kazdym razie dopiero wracam Co do grywalnosci - gra jest taka sama jak poprzednie InFamous - sam Nate Fox przyznał w wywiadzie, ze te osoby, które g

• RoninJackF
    RoninJackF

Poniżej link do unboxingu przesyłki do Sony. Jest raczej spoiler free;) Ogólnie... jaram się.  

• Wezcie usuncie te dopiski z czego piszecie bo to mierzi w oczy.

Opublikowano
  • Autor

Coś pięknego. Z gier od Sony ta zrobiła na mnie największe wrażenie. To jest next-gen.

Opublikowano

Dokładnie. Gra wygląda bosko. Dla mnie to najbardziej oczekiwany exclusive na PS4 z tych zapowiedzianych. Szykuję się znakomita gra.

Edytowane przez Ludwes

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kilka nowych (chyba) screenow:

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Square

Opublikowano

No to jest next gen :)

Ins, jak juz tyle obrazkow wrzuciles, to te 2 ostatnie mogles wywalic ze spoilera albo wrzucic do niego wieksza ich ilosc ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wygląda to świetnie szkoda że trzeba czekać do 2014 :(

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Szkoda, że nie pokazali nic nowego. Ten motyw z odciskiem palca, może być ciekawy. Zobaczymy co tam jeszcze wrzucą interesującego.

Opublikowano

Infamous Second Son na Prima Aprillis? A może to tylko żart?

Cytat

Według sieci GameStop na InFamous: Second Son będzie trzeba poczekać do 1 kwietnia. Taką datę sklep podaje w karcie katalogowej produkcji studia Sucker Punch, szykowanej z myślą o PlayStation 4. Do tej pory Sony nie podało konkretnego terminu wydania gry. Jeden z twórców tego tytułu zdradził za to w swoim internetowym CV, że jest on szykowany na premierę nowej konsoli z japońskiej stajni. Gdyby okazało się, że na przybycie Niesławnego trzeba będzie poczekać do kwietnia przyszłego roku, fani serii z pewnością odbiorą to jako rozczarowanie.

Oczywiście powyższa data może być jedynie tzw. placeholderem, dlatego nie należy brać jej za oficjalną. Warto jednak wziąć pod uwagę, że 1 kwietnia w przyszłym roku wypada we wtorek, czyli w dzień premier w Ameryce Północnej.

Można powiedzieć, że to prawdopodobna data. Gra w końcu zapowiedziana była na pierwszy kwartał przyszłego roku. 

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano
  W dniu 29.07.2013 o 15:09, Musiol napisał(a):

Zwłaszcza, że kwiecień to już drugi kwartał ;)

Ja wiem. Po prostu założyłem, że jak zapowiedzieli ją na pierwszy kwartał 2014 roku, to premiera na początku drugiego jest prawdopodobna.  :turned:

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

Ah, chyba, że tak ;) Ja obstawiam raczej końcówkę lutego-początek marca.

Opublikowano

Nowe dzienniki deva:

Szkoda, że inFamous nie jest tytułem startowym, bo chciałbym już w tym roku w to zagrać :)

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Gdyby to był tytuł startowy, to nawet bym się nie zastanawiał czy brać konsole na premierę :D Niech tylko da się wyłączyć tą kropkę i niech dadzą normalne celowanie jak w poprzednikach.

Opublikowano
  W dniu 1.08.2013 o 18:04, Square napisał(a):

Gdyby to był tytuł startowy, to nawet bym się nie zastanawiał czy brać konsole na premierę :D Niech tylko da się wyłączyć tą kropkę i niech dadzą normalne celowanie jak w poprzednikach.

Z marketingowego punktu widzenia aktualna propozycja Sony jest lepsza (KZ:SF na start trochę później I:SS) niż jak by miał być to tytuł startowy wraz z resztą rzuconych tytułów na start.Mimo wszystko liczę że premiera odbędzie się najpóźniej w marcu ;)

Opublikowano

No dla mnie nie jest lepsza, bo inFamous jara mnie o wiele bardziej niż Killzone :P

Jeszcze odnośnie zmian w SS to nie chciałbym, aby nasza postać stała w tak wielkim rozkroku jak to pokazywali na gameplayach, bo strasznie dziwnie to wyglądało.

Opublikowano

No Infamous kozakca seria. Mam nadzieję, że nie będą mocno ugrzeczniać itp. bo jednak wcześniejsze dwie częci były takie komiksowe ale jednak dość mroczne jak na super hero.

Opublikowano
  W dniu 1.08.2013 o 18:11, Square napisał(a):

No dla mnie nie jest lepsza, bo inFamous jara mnie o wiele bardziej niż Killzone :P

No dla nas nie ale dla Sony już tak :)

Opublikowano

E, nie. Pojawiły się plotki o premierze 1 kwietnia, co jest II kwartałem, ale tytuł nadal jest Q1 2014.