Skocz do zawartości

inFamous: Second Son

aux

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dokładnie. Gra wygląda bosko. Dla mnie to najbardziej oczekiwany exclusive na PS4 z tych zapowiedzianych. Szykuję się znakomita gra.

Edytowane przez Ludwes
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Infamous Second Son na Prima Aprillis? A może to tylko żart?

Według sieci GameStop na InFamous: Second Son będzie trzeba poczekać do 1 kwietnia. Taką datę sklep podaje w karcie katalogowej produkcji studia Sucker Punch, szykowanej z myślą o PlayStation 4. Do tej pory Sony nie podało konkretnego terminu wydania gry. Jeden z twórców tego tytułu zdradził za to w swoim internetowym CV, że jest on szykowany na premierę nowej konsoli z japońskiej stajni. Gdyby okazało się, że na przybycie Niesławnego trzeba będzie poczekać do kwietnia przyszłego roku, fani serii z pewnością odbiorą to jako rozczarowanie.

Oczywiście powyższa data może być jedynie tzw. placeholderem, dlatego nie należy brać jej za oficjalną. Warto jednak wziąć pod uwagę, że 1 kwietnia w przyszłym roku wypada we wtorek, czyli w dzień premier w Ameryce Północnej.

Można powiedzieć, że to prawdopodobna data. Gra w końcu zapowiedziana była na pierwszy kwartał przyszłego roku. 

Edytowane przez Ludwes
Opublikowano (edytowane)

Zwłaszcza, że kwiecień to już drugi kwartał ;)

Ja wiem. Po prostu założyłem, że jak zapowiedzieli ją na pierwszy kwartał 2014 roku, to premiera na początku drugiego jest prawdopodobna.  :turned:

Edytowane przez Ludwes
Opublikowano

Gdyby to był tytuł startowy, to nawet bym się nie zastanawiał czy brać konsole na premierę :D Niech tylko da się wyłączyć tą kropkę i niech dadzą normalne celowanie jak w poprzednikach.

Opublikowano

Gdyby to był tytuł startowy, to nawet bym się nie zastanawiał czy brać konsole na premierę :D Niech tylko da się wyłączyć tą kropkę i niech dadzą normalne celowanie jak w poprzednikach.

Z marketingowego punktu widzenia aktualna propozycja Sony jest lepsza (KZ:SF na start trochę później I:SS) niż jak by miał być to tytuł startowy wraz z resztą rzuconych tytułów na start.Mimo wszystko liczę że premiera odbędzie się najpóźniej w marcu ;)

Opublikowano

No dla mnie nie jest lepsza, bo inFamous jara mnie o wiele bardziej niż Killzone :P

Jeszcze odnośnie zmian w SS to nie chciałbym, aby nasza postać stała w tak wielkim rozkroku jak to pokazywali na gameplayach, bo strasznie dziwnie to wyglądało.

• Plusik 2
Opublikowano

No Infamous kozakca seria. Mam nadzieję, że nie będą mocno ugrzeczniać itp. bo jednak wcześniejsze dwie częci były takie komiksowe ale jednak dość mroczne jak na super hero.