Skocz do zawartości

inFamous: Second Son

aux

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

system sellerem moze byc nowe uncharted czy nastepne godne next gena gt, infamous czy order na pewno nie co nie zmienia faktu ze moga to byc swietne gry i powazne argumenty do kupna konsoli

Opublikowano

InFamous moze faktycznie nie bedzie najlepsza gra w historii, ale powinna skutecznie zachecic do kupna konsoli, wiec nie gadajcie, ze na pewno nie bedzie system sellerem ;) to teraz nie ma zadnych ciekawych gier, ale od marca sie zacznie i to wlasnie produkcją studia Sucker Punch.

Opublikowano

InFamous moze faktycznie nie bedzie najlepsza gra w historii, ale powinna skutecznie zachecic do kupna konsoli, wiec nie gadajcie, ze na pewno nie bedzie system sellerem ;) to teraz nie ma zadnych ciekawych gier, ale od marca sie zacznie i to wlasnie produkcją studia Sucker Punch.

Pomimo tego, że planuję zakup na day 1, to na pewno nie będzie to żaden system seller.

Gra wygląda przepięknie, tak samo się prezentuje w akcji, a do tego jest sandboxem. W zasadzie same zalety.

Ktoś napisał, że sprzeda się gorzej, niż KZ:SF. A jak się sprzedał KZ:SF? W 3 mln? 2? KZ:SF miał ułatwione zadanie, chociaż dla mnie to bardzo dobra gra, bo wyszedł na start konsoli. Dodatkowo był w bundle'ach. Jeśli data premiery Watch dogs zostanie ustawiona na okolice kwietnia, to do 3 mln raczej nie dobije - chcę się mylić. Do tego Thief w lutym i Tomb Raider w styczniu, mocne tytuły, które będą odciągać uwagę graczy, pomimo tego, że to inne światy, kreacje i gameplay, a Tomb edycja "umownie Next HD".Chyba że dziennikarze zaczną robić wokół inFamous: SS, tak sztuczny hype, jak w przypadku Titanfall. Póki co wygląda to marnie, bo ani hype'u ani reklamy. Są za to preordery, które dają jedno wielkie g...

System seller na PS4 w tym roku? Jeden. The Order 1886.

Opublikowano (edytowane)

KZ:SF miał ułatwione zadanie bo dodawali go do konsoli i niemal wszyscy go brali. To tak dobra gra, ze 3/4 osob po przejscu kampanii popchnela ja do zyda. Oceny 6/10 tez nie sa z kosmosu, sam wyżej tej gry bym nie ocenil.

Chciałbym, by chociaż Infamous nie zawiodl, ale zadnej poprzedniej części nie zdolalem nawet ukonczyc... DC teraz przesunięty - Sony po raz kolejny może zacząć generacje bez jakichkolwiek dobrych gier.

(The Order system selerem ? Grales, wiesz cos o tej grze poza jednym trailerem ?)

Edytowane przez easye
Opublikowano

Pokaz graficzny byłby gdyby KZ trzymał FPSy stałe, a nie raz 30 raz 60 raz 20... Dzisiaj konsola zbzikowała i miałem w kz ciągle około 25 fpsów... Więc pokaz to jest, ale niedorobionej gry, mam nadzieje, że z InFamous tak nie będzie i będzie wszystko grać tak jak powinno.

Opublikowano

Fajnie to wygląda, zwlaszcza bez hudów, strzałek etc zawsze mnie to denerwuje w grach ja nie można tego całego syfu na ekranie wyłączyć. 

Opublikowano

Wygląda obłędnie :o Mam nadzieję, że SP nie zaniedba fabuły w nowym "nieznanym" i dostaniemy bardzo udany produkty :)

Niesławnym,niesławnym!!!Swoją drogą to tłumaczenie też jest do dupy i powinni to zostawić w oryginale,a nie spolszczać wszystko na siłę dla Januszy.Jedyna sensowna opcja tłumaczenia to "okryty złą sławą",ale nijak się to ma do sprzedaży produktu z marketingowego punktu widzenia.

Osobiście czekam na pierwsze recenzje i wtedy rozważę zakup ewentualnego bundla. Infamous 1 i 2 to świetne gry,ale mimo wszystko zabrakło im tego czegoś przez co zostałyby zapamiętane na dłużej.

Opublikowano

Wygląda obłędnie :o Mam nadzieję, że SP nie zaniedba fabuły w nowym "nieznanym" i dostaniemy bardzo udany produkty :)

Niesławnym,niesławnym!!!Swoją drogą to tłumaczenie też jest do dupy i powinni to zostawić w oryginale,a nie spolszczać wszystko na siłę dla Januszy.Jedyna sensowna opcja tłumaczenia to "okryty złą sławą",ale nijak się to ma do sprzedaży produktu z marketingowego punktu widzenia.

Osobiście czekam na pierwsze recenzje i wtedy rozważę zakup ewentualnego bundla. Infamous 1 i 2 to świetne gry,ale mimo wszystko zabrakło im tego czegoś przez co zostałyby zapamiętane na dłużej.

Epic facepalm xD..... kur co sesja robi z człowiekiem 

Opublikowano

Trochę nie podoba mi się pomysł zasysania mocy z otoczenia w celu ich zmiany. Wolałbym gdyby główny bohater przyswajał zassane moce i mógł się miedzy nimi dowolnie przełączać. Namiastkę tego mieliśmy w inFamous2.

Pomimo tego wszystko spoko i biorę na premierę wraz z konsolą (jak będą w sklepach) :)

Opublikowano

Mam nadzieję, że grając w inFamous 3 nie będę czuł się jakbym oglądał Cartoon Network, co niestety wraz z polskim dubbingiem i dość niskim poziomem trudności okazywało mi się przy szarpaniu w drugą część. Pierwszą nie, była mroczniejsza i bardziej dorosła :)

• Plusik 1