MatekDM 1 300 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 Zdecydowanie PS3 by tego NIE pociągnęło. Na tym gameplayu jest mnóstwo efektów, które są nieosiągalne na starszej konsoli, nie wspominając o FANTASTYCZNYM oświetleniu i dymie, czy ogniu. Rewelacja. Czekam już tylko do premiery... Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 Zgadzam się z Figaro, akurat ten gameplay nie rzuca na kolana, w przeciwieństwie do wcześniejszych, po prostu takie lokacje i to 360p. Chociaż wysysanie mocy z neonów widowiskowe. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 A to chyba nie ogladalismy tego samego, bo ja widzialem szczatki skał i kurz który morfował się w przeciwnika i robil. Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 Jak wspomniałem już na początku, demo nie było specjalnie długie, dlatego też nie chcę jeszcze ferować kategorycznych wyroków na temat Second Son. Ciągle istnieje szansa na to, że to będzie dobra gra. Wstrzymałbym się jednak ze składaniem zamówień przedpremierowych, bo to, co widziałem, zapowiada raczej chaotyczną, pozbawioną jakiejkolwiek "duszy" produkcję. Nowa generacja? Może i grafika na pierwszy rzut oka robi wrażenie, ale i tak widziałem nogi przenikające przez barierki albo barki zlewające się ze ścianami. Drogie studio Sucker Punch, wiem, że stać Cię na więcej. Do premiery zostało pięć tygodni. Jest jeszcze czas na poprawki, prawda? http://polygamia.pl/Polygamia/1,107163,15444559,Gralismy_w_inFamous__Second_Son__Liczycie_na_hit_.html?bo=1 Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 czyli nie ma po co kupować ps4 ;/ nawet MGS GZ okazał się 60 minutowym zapychaczem fatalnie ! Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 Yeti, otwórz w nowym oknie i masz 1080p. nie skreślajcie gry po previewach ;p Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 Yeti, otwórz w nowym oknie i masz 1080p. Jeżeli chodzi o jutub to oni tylko to tak nazywają 1080p Z FHD ten ich player ma mało wspólnego. Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 Nom, musimy czekać na Blima Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 przejął by się tym gdyby nie to, że to polygamia. IMO najgorszy "serwis" o grach jaki znam. Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 Kutera i jego opinie wymiatają - generalnie ludzie tam raczej niespecjalnie znają się na grach 1 Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 Dla mnie wystarczy aby niesławny utrzymał poziom poprzedniczek i bede bardzo zadowolony, bo to na prawdę bardzo dobre gry. Jak niestety wyjdzie crap to trochę szkoda, bo Sony dalej pozostanie beż jakiegoś konkretnego ex'a. Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 https://mega.co.nz/#!kRcSwDRQ!gFt6MK...gNDL59TMMsSNSY wersja czysta i nieskompresowana zbytnio Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 ten z poly to chyba nawet w poprzednie czesci nie gral i nie ma zielonego pojecia jak ta czesc rozgryzc. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 Jak wspomniałem już na początku, demo nie było specjalnie długie, dlatego też nie chcę jeszcze ferować kategorycznych wyroków na temat Second Son. Ciągle istnieje szansa na to, że to będzie dobra gra. Wstrzymałbym się jednak ze składaniem zamówień przedpremierowych, bo to, co widziałem, zapowiada raczej chaotyczną, pozbawioną jakiejkolwiek "duszy" produkcję. Nowa generacja? Może i grafika na pierwszy rzut oka robi wrażenie, ale i tak widziałem nogi przenikające przez barierki albo barki zlewające się ze ścianami. Drogie studio Sucker Punch, wiem, że stać Cię na więcej. Do premiery zostało pięć tygodni. Jest jeszcze czas na poprawki, prawda? Jaki karrvvaa czas na poprawki? Gra już na pewno jest skończona i tłoczona. Jedynie to mogą coś poprawić poprzez patch i tyle. Kurczę, po niezłej drugiej połowie zeszłego roku znów zaczynają się narzekania (jak ja tego nie lubię). Castlevania be, Infamous be. No to nie ma w co grać i trzeba zapisać się na kurs bierków podwodnych. Poczekajmy do premier i wtedy oceniajmy. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 Uwielbiam te "kontrowersyjne" zapowiedzi przed premierą. Podnoszą ciśnienie zupełnie jak informacja, że GTA V zapowiada się na niezły badziew odstający od prezentowanych filmików z gameplay series. Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 (edytowane) Zdecydowanie PS3 by tego NIE pociągnęło. Na tym gameplayu jest mnóstwo efektów, które są nieosiągalne na starszej konsoli, nie wspominając o FANTASTYCZNYM oświetleniu i dymie, czy ogniu. Rewelacja. Czekam już tylko do premiery... Wiesz, nie chodzi mi o efekty bo wiadomo, że niektóre nie są możliwe na PS3 (patrz gif niżej). Ale mam wrażenie, że na PS3 poszłaby identyczna gra tylko z troszkę gorszą grafą i rozdzielczością... chociaż twórcy chwalą się większą zniszczalnością, zobaczymy. Edytowane 12 lutego 2014 przez Figaro Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 Jak w ciagu tych 5 tygodni do premiery podmienia tekstury rurek na jeansy to cos z tej gry moze bedzie. 1 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 A wiec nie tylko mi sie wydaje ze graficznie jest gorzej... Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 Jak wspomniałem już na początku, demo nie było specjalnie długie, dlatego też nie chcę jeszcze ferować kategorycznych wyroków na temat Second Son. Ciągle istnieje szansa na to, że to będzie dobra gra. Wstrzymałbym się jednak ze składaniem zamówień przedpremierowych, bo to, co widziałem, zapowiada raczej chaotyczną, pozbawioną jakiejkolwiek "duszy" produkcję. Nowa generacja? Może i grafika na pierwszy rzut oka robi wrażenie, ale i tak widziałem nogi przenikające przez barierki albo barki zlewające się ze ścianami. Drogie studio Sucker Punch, wiem, że stać Cię na więcej. Do premiery zostało pięć tygodni. Jest jeszcze czas na poprawki, prawda? http://polygamia.pl/Polygamia/1,107163,15444559,Gralismy_w_inFamous__Second_Son__Liczycie_na_hit_.html?bo=1 Tomek Kutera. Nie brałbym pod uwagę zdania tego gościa, typ jest takim hipsterem, że jarają go tylko gry indie na PC sprzedane w kilku egzemplarzach. Co innego gdyby tak napisał Kosman. 2 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 A wiec nie tylko mi sie wydaje ze graficznie jest gorzej... Może tną żeby było stałe 30 FPS a nie średnio 20. Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 A wiec nie tylko mi sie wydaje ze graficznie jest gorzej... Gorzej? Gdzie?! Pamiętacie te stare screeny gdzie otoczenie było rozmazane jak z PSXa itd? (Mazzeo często wrzucał takie screeny). 1 Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 Akcja w tunelu nie bardzo zachwyca graficznie. Ot jest dobrze i tylko tyle. Trzeba poczekać na fulla i sprawdzić osobiście. 1 1 Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 Grafika na zewnątrz nie powala IMO! (ściągnąłem ten plik 900 mb od sony aby obejrzeć w jako takiej jakości) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi