MatekDM 1 299 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Przy moim stanowisku były tylko polskie napisy moze bedzie sie dało ustawic angielskie głosy i polskie napisy Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Na to by wychodzilo. Troche mnie uspokoliliscie Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 (edytowane) Na psnprofiles jest lista pucharków: http://psnprofiles.com/trophies/2481-inFAMOUS-Second-Son Enjoy Your PowersCollect all trophiesUnstoppableFinish the game on Expert difficultySacrificeRisk your freedom to protect those you care aboutRuthlessLook out for yourself, no matter the consequencesTemperancePractice self-controlMaliceGet them before they get youCourageStand up for the helplessContemptDon't fear the weakMercyEveryone deserves a second chanceRevengeAn eye for an eye, a tooth for a toothJusticeExpose the corruption of the powerfulDominanceShow the world that nobody can protect themReconciliationFinish the story with Good KarmaRebellionFinish the story with Evil KarmaEverybody OutRescue 10 suspects from suspicion pensSpin-offBeat down 10 sign twirlersEveryone's a CriticTake out 10 street musiciansJust Say NoBust 10 drug dealersFreedom of SpeechDisrupt 10 activist ralliesWhat Did You Call Me?Kill 10 obnoxious Akuran gang membersSomeone Your Own SizeRescue 10 escaped conduits from angry mobsWalk It OffHeal 10 wounded civiliansKicking and ScreamingFinish off 10 wounded enemies or civiliansTrue HeroAchieve Level 5 Good KarmaInfamousAchieve Level 5 Evil KarmaBweep! Bweep! Bweep!Collect half the Blast ShardsShardcoreCollect all the Blast ShardsNothing To See HereDestroy half the D.U.P. security camerasBlindedDestroy all of the D.U.P. security camerasInside TrackCollect all the Informant Audio LogsBlown CoverDefeat all the D.U.P. Secret AgentsBig BrotherDestroy all the D.U.P. Hidden CamerasColoring Inside the LinesComplete all the Stencil ArtPrank CallComplete a District ShowdownHello OperatorComplete Showdowns in half of the districtsFinal ShowdownComplete all of the District Showdowns in the cityOne DownClear the D.U.P. completely out of a districtHome Field AdvantageClear the D.U.P. out of half the districts in the cityClean SweepClear the D.U.P. out of the entire cityTotal CARnageDestroy 5 cars in 5 secondsDrop EverythingComet Drop over 170 metersKeep It UpStay in the air for more than 45 secondsPut That AnywhereDefeat 10 enemies by detonating ammo cratesHat TrickDefeat an enemy using three different power sourcesDouble Smoke Stack AttackDash through two red air vents without touching the ground and then Comet Drop on an enemyCough DropComet Drop on three coughing enemiesMake Fetch ProudHit three weak points with Neon Beam in 6 secondsExcessive ForceUse a Karmic Streak attack to defeat exactly one enemy Właściwie nie ma spoilerów, jedynie 10 opisów wskazuje na trofea związane z wyborami moralnymi.Wraca też zbieranie odłamków. Ogólnie wygląda na to, że będzie aż 8 pobocznych aktywności związanych ze zbieraniem, niszczeniem, wyzwaniami itp. Będzie co robić Edytowane 10 Marca 2014 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 198 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Szukanie odłamków zawsze było uzależniające <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Ta najlepiej jak szukałem w infamous pierwszym wszystkich z mapą znalezioną w sieci i na końcu brakowało mi 3-4 odłamków.Szkoda że w tam olbrzymiej liczbie są te znajdźki ale plus za to że dostajemy bonusy w grze za zbieranie. Cytuj Odnośnik do komentarza
a_di1 9 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Ta najlepiej jak szukałem w infamous pierwszym wszystkich z mapą znalezioną w sieci i na końcu brakowało mi 3-4 odłamków.Szkoda że w tam olbrzymiej liczbie są te znajdźki ale plus za to że dostajemy bonusy w grze za zbieranie. Przez 3 słowem trzy odłamki z w 1 części niesławnego nie mam platyny , zbieractwo jest ok lecz mi zabrakło chęci na poszukiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Przecież zbieranie odłamków w inFamous to czysta przyjemność. Wystarczy wcisnąć chyba R3 i na mapie pojawiały się najbliższe odłamki. Sunęło się po przewodach wysokiego napięcia i wciskało R3, żaden problem ze znalezieniem wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 No właśnie w jedynce był problem z tymi odłamkami, bo nigdzie zebrane się nie odhaczały, więc najlepiej było sobie wydrukować mapkę i skreślać zebrane. Sam ostatniego szukałem jakiś czas ale w końcu siadło. Trudność platyny poszybowała o jedno oczko przez to Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 198 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 No właśnie w jedynce był problem z tymi odłamkami, bo nigdzie zebrane się nie odhaczały, więc najlepiej było sobie wydrukować mapkę i skreślać zebrane. Sam ostatniego szukałem jakiś czas ale w końcu siadło. Trudność platyny poszybowała o jedno oczko przez to Hmm? Zdaje się, że były odhaczane. Cytuj Odnośnik do komentarza
NewNickPL 50 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Co nie zmienia faktu, że uczucie gdy zbierasz "ostatni" odłamek i nie wpada trofik (szczególnie to opóźnienie kilku sekund na ps3) jest nie do opisania Sam chyba jedynkę przeszukiwałem wzdłuż i wszerz bo zabrakło mi jednego odłamka, i najlepiej sprawdza się wydrukowanie nowej mapy i zasuwanie jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Było chyba tak, że na mapie wyświetlało się po własnym "podświetleniu" i to tylko malutki odcinek terenu na którym aktualnie się znajdowałeś. I szukaj tu ostatniego jak nie wiesz gdzie jest Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Szczegolnie, ze chyba jakies ostatnie 50 czy 70 odlamkow nic nie dawalo, wiec bylo to tylko nudne latanie za platyna. Ja to olalem wlasnie z tego powodu. Mam nadzieje, ze w tej grze zbieractwo bedzie bardziej polaczone z rozwijaniem protagonisty. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Krótki wywiad przeprowadzony przez filmweb http://www.filmweb.pl/video/gry_wideo/Rozmawiamy+z+Nate%27em+Foxem%2C+tw%C3%B3rc%C4%85+%22inFamous%3A+Second+Son%22-32952 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 (edytowane) Fragment już znany, ale grający wie co robić i fajnie to wygląda: Edytowane 11 Marca 2014 przez SzczurekPB 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 198 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 (edytowane) właśnie miałem to wkleic, też polecam, w końcu ogarnięty gracz i od razu inaczej się ogląda i w końcu ładnie jest pokazana zniszczalnosc otoczenia, wielki progres Edytowane 11 Marca 2014 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Efektownie i ślicznie, aż mam ochotę odpalić poprzednie części na PS3. Obecnie widzę tylko jeden minus, cenę. Sorry, ale nie zapłacę za grę 259zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Fakt, faktem, ta gra trzyma cenę. Najtaniej jak znalazłem do tej pory to 248,90 zł. Zazwyczaj można było gdzieś wyhaczyć wszystkie gry po 229 i 219, a tu klops Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Fajnie to wygląda, im bliżej premiery tym bardziej mnie ta gra interesuje. Wygląda genialnie, kolejna next genowa gra po Killzone, bo o innych grach raczej tego powiedzieć nie można. No i faktycznie, jak gra ktoś ogarnięty ogląda się to bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Second Son robi kosmiczne wrażenie, jeszcze 10 dni <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 198 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Wygląda na to, że wyjawili trzecią moc. Beton. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 licze że 4 to bedzie asfalt ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 jeszcze 2 i ostatecznym atakiem będzie summon kapitana planety. Cytuj Odnośnik do komentarza
QTF 8 Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Uwaga, sam początek gry! http://www.ppe.pl/news-27344-przygode_w_infamous__second_son_zaczynamy_od_zabawy_w_grafficiarza___20_minut_gameplayu_.html Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Nie ma to, jak w tytule newsa zasadzić spoilera... Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Czyli nie mogę wchodzić na ppe, aby przypadkiem sie nie dowiedzieć czegoś czego nie powinienem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi