Opublikowano 20 marca 201411 l IGN - 8.7/10 PSU - 10/10 dualshockers - 9.5 dealspwn - 8/10 egmr.net - 80/100 videogamer.com - 7/10 gamergen.com - 8.5/10 playstationlifestyle.net - 8/10 eurogamer.net - 7/10 thegameraccess - 9/10 Destrucoid 9.5/10Polygon 8.5/10 Co robić, co robić... miałem nie brać na premierę, a skończy się chyba inaczej.
Opublikowano 20 marca 201411 l masa ósemek, czyli tak jak poprzednie Infamousy, którym też więcej niż 8 bym nie dał mimo że to jedna z moich ulubionych serii kto wie czym się je Infamous będzie zadowolony no i ta grafa
Opublikowano 20 marca 201411 l Gametrailers 8.8/10EGM 9/10 EDGE 7/10 Dualshocker 9.5 Eurogamer 7/10 Edytowane 20 marca 201411 l przez YETI
Opublikowano 20 marca 201411 l Czlowiek sugerujacy sie ocenami "profesjonalistow" moglby zglupiec gdyby na podstawie tego mialby wybierac gre. Oceny od 6-10 to dosc szeroki wachlarz i tylko utwierdza, ze trzeba kierowac sie wlasnym rozsadkiem. W jednej recenzji Delsin fajny, a drugiej denerwujacy. Kolejne przyklady: swietne walki z bossami, a w drugiej nudne XD Tylko ludzi oglupiaja. Wciaz czekam, a recenzje nie ostudzily checi siegniecia po kolejnego Infamousa.
Opublikowano 20 marca 201411 l Ja mam 'swoich' recenzentów z którymi gusta mi się w miarę pokrywają i ich recenzje CZYTAM a potem podejmuje decyzje. To że większość patrzy na metascore to przekleństwo naszych czasów. Swoją drogą gra na 8-16 h zależnie czy calakujemy czy tylko fabuła więc na allegro będą już za tydzień kopie:D Edytowane 20 marca 201411 l przez blantman
Opublikowano 20 marca 201411 l Recenzje sprawiają, że schodzę na ziemię z tym tytułem, ale lubię sandboxy i poczucie bycia superbohaterem, więc pewnie przełknę średnie story i dużą powtarzalność rozgrywki. Edytowane 20 marca 201411 l przez Xymek
Opublikowano 20 marca 201411 l Wlasnie dlugosc gry mnie martwi. Nawet niech to bedzie 20h to troche krotko jak na sandboxa
Opublikowano 20 marca 201411 l Nie żebym bronił nowe infamous ale wolę krótkie a treściwe sandboxy od długich i nudnych. Lepiej krócej ale ciekawiej. Jeżeli ten warunek tutaj jest spełniony a po 2 recenzjach jakie przeczytałem wnioskuje że tak to gra będzie warta tych 150 zł albo w plusie dadzą za pół roku bo w tym tempie im sie gry pokończą do plusa
Opublikowano 20 marca 201411 l żadna recenzja nie bierze pod uwagę misji z day one patcha (19 misji) co daje +5h także dolicz to
Opublikowano 20 marca 201411 l I slyszalem ploteczki, ze z tego contentu papertrail dostaniemy tez nowa moc Link do tej kampani to: http://enjoyyourpower.com
Opublikowano 20 marca 201411 l Wlasnie dlugosc gry mnie martwi. Nawet niech to bedzie 20h to troche krotko jak na sandboxa Zalezy czy bedziesz skupiony tylko na fabule czyli misja za misja czy przeszukiwal miasto w celu szukania odlamkow itp. W moim przypadku napewno znacznie dluzej to potrwa bo ja nigdy sie nie spiesze, a widokow bedzie do podziwiania Baw sie gra i tyle(jak za starych czasow ) i nie sugeruja sie liczba godzin, ktora ktos potrzebowal by zakonczyc Infamousa.
Opublikowano 20 marca 201411 l Obejrzałem reckę na GT i jest bardzo dobrze ( główny bohater to fajna postać btw. ), czekam do kwietnia, bo póki co mam sporo grania w inne gry na ps4.
Opublikowano 20 marca 201411 l Ja wam powiem tak, przeszedłem ok. 40%. Gra faktycznie wydaje się być krótka i misji pobocznych jest mało, ale to co tam jest... jest po prostu fun. I chociaż z niektórymi słowami krytyki z tych recenzji się zgadzam, np. z tym że gra wydaje się skromniejsza niż dwójka i że same walki są ciekawe tylko ze względu na moce a nie ze względu na ciekawie zaprojektowane scenariusze walki to i tak gra się fajnie. Podoba mi się w jaki sposób zmienili system rozwoju postaci i to że teraz zbieranie odłamków daje coś więcej niż tylko większy pasek energii. No ale gry jeszcze nie skończyłem więc nie wiem co będzie dalej, póki co jednak jestem bardzo zadowolony i gdyby nie to że trzeba spać i chodzić do pracy to pewnie bym wczoraj siedział do oporu i grę skończył
Opublikowano 20 marca 201411 l Co rozumiesz przez "skromniejsza niż dwójka"? Podbijam. Mniejsze miasto?mniej zadañ? Mniejsza rozpierducha?
Opublikowano 20 marca 201411 l Chodzi mi generalnie o skalę wszystkiego. Nie ma gigantycznych boss'ów, nie ma ratowania świata. W samym mieście tez o wiele mniej się dzieje. Z jednej strony podoba mi się że historia jest bardziej osobista, ale z drugiej brakuje trochę takich bardziej epickich klimatów. No widać że więcej pary poszło w oprawę graficzną niż w projektowanie grywalnego kontentu. Dlatego jeśli powstanie SS2 to pewnie pozamiata bo silnik już będą mieli i będą mogli się skupić na dorobieniu do niego fajnych misji.
Opublikowano 20 marca 201411 l Wlasnie dlugosc gry mnie martwi. Nawet niech to bedzie 20h to troche krotko jak na sandboxa Tylko z tego co widać to prawie od początku gry dostajemy metody bardzo szybkiej podróży gdy w poprzednikach były one dostępne o wiele później.
Opublikowano 20 marca 201411 l inna kurtka, może być, wygląda pięknie. Czytam opinie graczy na neogafie i wszyscy są bardzo zadowoleni, zachwyceni oprawą i fabułą oraz przede wszystkim gameplayem. Nie podobają im się za to side questy, ale to zostanie naprawione day one patchem
Opublikowano 20 marca 201411 l tylko żeby nie było nudno skoro caly czas robisz to samo, bez zadncyh bossow.