Starh 3 170 Opublikowano 22 marca 2014 Opublikowano 22 marca 2014 Już się cebulaki na allegro znaleźli sprzedający "udostępniam raz do pobrania"... boże co za naród. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 22 marca 2014 Opublikowano 22 marca 2014 Jak zmienić język gry? Gra uruchomiła mi się po Angielsku a podobno wersja europejska posiada tez jezyk Polski. Cytuj
estel 806 Opublikowano 22 marca 2014 Opublikowano 22 marca 2014 Zmien jezyk w ustawieniach konsoli na pl Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 22 marca 2014 Opublikowano 22 marca 2014 Zmien jezyk w ustawieniach konsoli na plMam ustawiony PL język. Cytuj
RoninJackF 2 Opublikowano 22 marca 2014 Opublikowano 22 marca 2014 A gdzie kupowałeś grę, amazon UK czy u nas w sklepie normalnie? Bo jeśli w UK to według rozpiski, wersja brytyjska ma tylko angielski. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 22 marca 2014 Opublikowano 22 marca 2014 A gdzie kupowałeś grę, amazon UK czy u nas w sklepie normalnie? Bo jeśli w UK to według rozpiski, wersja brytyjska ma tylko angielski.Kupilem w Irlandii, powinien byc PL jezyk, widocznie sciagneli gre z Anglii.Myslalem ze moze gdzies w opcjach da sie poprzegladac jezyki zeby zlokalizowac jaka wersje posiadam. Cytuj
RoninJackF 2 Opublikowano 22 marca 2014 Opublikowano 22 marca 2014 No jak jezyk się nie zmienia po zmianie jezyka w menu konsoli to masz wersję uk. -> http://www.suckerpunch.com/smf/index.php?topic=229015.0 A na pudełku z tyłu nie ma żadnych napisów że jest for sale only in uk? Cytuj
zte 13 Opublikowano 22 marca 2014 Opublikowano 22 marca 2014 Chyba bedzie pl ja w niemieckiej wersji mam pl Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 23 marca 2014 Opublikowano 23 marca 2014 Gra ukonczona na Normal jako zly ^_^ Bardzo mi sie podobalo gra jest swietna i nie rozumiem zarzutow w jej kierunku jak np slabe walki z Bossami walki sa i sa rozne a np walka z Eauginem wyglada kozacko Fabula jest fajniejsza niz w poprzedniczkach fakt posiadania 3 mocy do zmieniania w locie jest o wiele lepszy niz strzelanie piorunkiem przez 15 godzin i co najwazniejsze zbieractwo nie jest tak w(pipi)iajace jak w poprzedniczkach ( pomimo tego ze jest na maxa ulatwione ) przez brak wspinaczki na budynki co bylo najgorsza wada poprzednich InFamousow ( powaga jak mialem sie na cos wspinac to mnie krew zalewala ) Paper Trail to swietne DLC/Patch zmusza do myslenia i widac ze nie jest jakims (pipi) dopchanym na sile Co jest bardzo slabe to End Game Fakt dostania Betonu po pokonaniu ostatniego Bossa o_O Po (pipi) jak po ukonczeniu gry nie ma co robic !!! Ocena to dalej 8+ i najlepsza gra na Nextgeny teraz nic tylko odpalic Expert i zaczac ponownie po dobrej stronie mocy jak tylko skoncze prace co moze podniesc ocene o pol oczka bo to pierwszy InFamous w ktorego zaczne grac drugi raz poprzednie zanudzaly tak przy ponownym rozpoczeciu gry ze ogladalem druga wersje zakonczenia i fabuly na YT Cytuj
Pupcio 18 418 Opublikowano 23 marca 2014 Opublikowano 23 marca 2014 Robiłeś wszystkie misje czy tylko główne? I ile Ci to zajęło? :> Cytuj
RoninJackF 2 Opublikowano 23 marca 2014 Opublikowano 23 marca 2014 (edytowane) Gra ukonczona na Normal jako zly ^_^ Bardzo mi sie podobalo gra jest swietna i nie rozumiem zarzutow w jej kierunku jak np slabe walki z Bossami walki sa i sa rozne a np walka z No jak dla mnie były nie tyle słabe może co baaaardzo przeciętne, nie było w nich nic odkrywczego ani efektownego. Walka z Fetch? Biegamy do okoła i strzelamy aż jej pasek życia się skończy. Walka z tym kolesiem którego przy pierwszym spotkaniu Augustine na na nas nasyła? Biegamy w około niego i strzelamy aż padnie. Walka z augustine nr. 1 Biegamy do okoła i strzelamy aż upadnie, wtedy podbiegamy żeby ją kopnąć. Walka z Eauginem - no to była jedyna która wprowadzała drobne urozmaicenia w postaci skakania po platformach. Końcowa walka? Biegamy od jednego końca pomieszczenia do drugiego i strzelamy. No i wszystkie walki toczyły się na zamkniętych arenach, stworzyli całe miasto to mogli to wykorzystać. No ja jednak byłem trochę rozczarowany, nie były to najgorsze walki ever ale też nie ma się czym podniecać. Po prostu te walki jedyne czym różniły się od pojedynków ze zwykłymi przecinkami to to że pokazywał się pasek życia. Edytowane 23 marca 2014 przez RoninJackF Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 23 marca 2014 Opublikowano 23 marca 2014 Robiłeś wszystkie misje czy tylko główne? I ile Ci to zajęło? :> 17h Na wszystkie Shardy i Misje nie zrobilem jeszcze Paper Trail ktore jest fajne ale strona wczoraj nie dzialala wiec bylem uziomiony Problem z ta gra mam taki ze siedzialem przy niej bite 8h dziennie przez 2 dni i nagle WTF to juz koniec ??? Od Dragon's Crown dawno nic mnie tak do konsoli nie zawiesilo ^_^ Zobacze Expert jako Dobry zas zbiore 100% i zalicze Paper Trail pewnie z 20 godzin cyknie wiec lacznie prawie 40h grania nie ma zle Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 23 marca 2014 Opublikowano 23 marca 2014 No ja wczoraj usiadłem jakoś koło 22:00 i siedziałem do 5:00 rano, wciąga to i wkręca jak cholera. Czyszczę każdą z dzielnic ze wszystkiego, co się da, a graficznie mi to dalej urywa łeb, szczególnie ten skok z orbity. Tak się wkręciłem, że nawet nie mam odblokowanego Neonu. Im dalej, tym lepiej, bo chociaż nie przeszkadzają mi misje poboczne i z ochotą je wykonuję, to w 100% rozumiem zarzuty w ich stronę czy obniżanie oceny za to Jak dla mnie, gra na mocne 9/10, a skakanie po budynkach i chodzenie po mieście sprawia za(pipi)istą frajdę Cytuj
estel 806 Opublikowano 23 marca 2014 Opublikowano 23 marca 2014 Tez juz skonczylem dwa razy, z czego za drugim przejsciu jako dobry na expercie ukonczylem wszystkie misje poboczne. Swietna gra. Fabularnie jako zly bylo moim zdaniem fajniej, ale jezeli chodzi o moce to te dobre sa ciekawsze. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 23 marca 2014 Opublikowano 23 marca 2014 Tez juz skonczylem dwa razy, z czego za drugim przejsciu jako dobry na expercie ukonczylem wszystkie misje poboczne. Swietna gra. Fabularnie jako zly bylo moim zdaniem fajniej, ale jezeli chodzi o moce to te dobre sa ciekawsze. To ile ty grasz dziennie? Czy gra taka krótka? Zakladam że grę miałeś od czwartku? Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 23 marca 2014 Opublikowano 23 marca 2014 no gram jako dobry, chwile pogralem tez jako zly i mam wrazenie ze jednak jako zly w tej serii gra sie duzo lepiej. na razie jako zly mam tyluo smoke ale juz jako dobry mam smoke i neon. na chwile obecna takie mocne 8/10 - co mi sie podoba to muza, grafa i sam klimacik ale jest troszke za kolorowo moim zdaniem - brakuje mi tego klimatu zniszczenia miasta z jedynki. Cytuj
estel 806 Opublikowano 23 marca 2014 Opublikowano 23 marca 2014 Tez juz skonczylem dwa razy, z czego za drugim przejsciu jako dobry na expercie ukonczylem wszystkie misje poboczne. Swietna gra. Fabularnie jako zly bylo moim zdaniem fajniej, ale jezeli chodzi o moce to te dobre sa ciekawsze. To ile ty grasz dziennie? Czy gra taka krótka? Zakladam że grę miałeś od czwartku? Od piatku po południu około. Ogólnie gra jest krótsza niż np. inFamous 2, ale nie ukrywam że np. wczoraj, skacowany ,siedziałem praktycznie cały dzień No i problem jest też taki, że jak się wyczyści całe miasto z posterunków DUP, to nie ma za bardzo co robić. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 23 marca 2014 Opublikowano 23 marca 2014 to co boli mnie w i:ss polska wersja. masakra, oni tych aktorów dubbingowych to z łapanki biorą. bohater dostaje dałna na nierównym podłożu i nie idzie sterować (np skakanie po belkach w zatoce), czy pokonywanie niektórych przeszkód jak większy odłamek blachy, to już nie przejdziemy, będziemy "wrotkować w miejscu". ogólnie gra bdb, dla fana infamouse pozycja obowiązkowa, dla nie fana do zakupu jak stanieje, gra napewno do zaliczenia, jest bd. ogólnie szukanie pierdół nigdy mnie nie jarało, nawet odrzucało, tutaj chce sie szukać tych dronów. i karny kutas za edycje specjalną, 300zł za kartonowe pudełko z czapką imo słabo. Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 23 marca 2014 Opublikowano 23 marca 2014 to co boli mnie w i:ss polska wersja. masakra, oni tych aktorów dubbingowych to z łapanki biorą. bohater dostaje dałna na nierównym podłożu i nie idzie sterować (np skakanie po belkach w zatoce), czy pokonywanie niektórych przeszkód jak większy odłamek blachy, to już nie przejdziemy, będziemy "wrotkować w miejscu". ogólnie gra bdb, dla fana infamouse pozycja obowiązkowa, dla nie fana do zakupu jak stanieje, gra napewno do zaliczenia, jest bd. ogólnie szukanie pierdół nigdy mnie nie jarało, nawet odrzucało, tutaj chce sie szukać tych dronów. i karny kutas za edycje specjalną, 300zł za kartonowe pudełko z czapką imo słabo. Orzech no nie gadaj, że grasz z polskim dubem? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 23 marca 2014 Opublikowano 23 marca 2014 gre i tak dwa razy trzeba zaliczyć, raz jako zły z polskim dub-em i jako dobry z angielskim. ktoś pisał ze później jest ok. NOPE. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 23 marca 2014 Opublikowano 23 marca 2014 Dubbing jest całkowicie s(pipi)y, tego nie da się słuchać niestety Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 23 marca 2014 Opublikowano 23 marca 2014 (edytowane) Obejrzeć w HD i full screenie. Moc. Edytowane 23 marca 2014 przez Figaro Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 23 marca 2014 Opublikowano 23 marca 2014 Dubbing jest całkowicie s(pipi)y, tego nie da się słuchać niestety :confused: Tak sie zastanawiam czy nie brac z UK (znajomy moze mi kupic ze sporą obniżka i wyslac do Polski). Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 23 marca 2014 Opublikowano 23 marca 2014 (edytowane) Ale jest przecież możliwość grania z angielskimi głosami. Nie ma powtórki z pierwszego InFamousa. Edytowane 23 marca 2014 przez Figaro Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 23 marca 2014 Opublikowano 23 marca 2014 (edytowane) Ale jest przecież możliwość grania z angielskimi głosami. Nie ma powtórki z pierwszego InFamousa. Wiesz no tak, ale mogę mieć grę za 165zł (rabat kumpla na gre ps4 - sam ma łana więc nie użyje) a nie 250 różnica znacząca - dopłacam 20 dyszki i mam FFX. Edytowane 23 marca 2014 przez Starh Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi