Figuś 21 173 Opublikowano 9 lipca 2014 Opublikowano 9 lipca 2014 (edytowane) Po wpisaniu nr do telefonu powinna pojawić się na mapie ikonka, z drugim chapterem, tylko tyle i aż tyle. Jak do niej dotrzesz to powinno się wszystko synchronizować i iść dalej. Ja i znajomi nie mieli problemów z paper trail. Edyta: takie coś na ten temat znalazłem - Jeżeli przycisk wysyłania nie działa to może to oznaczać, że korzystasz z przeglądarki internetowej, która nie jest w pełni kompatybilna ze stroną. Sprawdź czy nie masz wyłączonej np. obsługi JavaScript lub skorzystaj z innej przeglądarki. Edytowane 9 lipca 2014 przez figus87 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 9 lipca 2014 Opublikowano 9 lipca 2014 Wszystko u mnie hulało jak trzeba tylko na tym jednym momencie blokada. No ale już za późno bo oddałem gierkę kumplowi. Cytuj
scoobydoo 4 Opublikowano 5 sierpnia 2014 Opublikowano 5 sierpnia 2014 Odkopię. Jeśli gram jako niesławny. To dać sobie spokój z ludźmi uwiezionymi w klatkach. Bo parę razy otworzyłem w celu zabicia ich bo tak mi opis powiedział "Możesz ich uwolnić albo zabić" . Ale co otwierałem to oni nagle znikali bo innej możliwości zabicia chyba nie ma? Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 5 sierpnia 2014 Opublikowano 5 sierpnia 2014 Z tego co pamiętam zdarzyło mi się przypadkiem rozwalić taką klatkę i wtedy dostałem punkty ZŁA. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 5 sierpnia 2014 Opublikowano 5 sierpnia 2014 Przy złej ścieżce musisz je rozwalać jak wspomniał szarku. Ogólnie jako inFamous nie przejmuj się otoczeniem tylko niszcz Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Dawajcie mi szczere opinie teraz. Wg mnie jedynka była za(pipi)ista, dwojka jeszcze lepsza(nawet plecak i figurke mam). O trojce w sumie slyszlem prawie same zle rzeczy Jedynie ze grafa ok. Jest tu jakis psychofan poprzednich cześci? Cytuj
Pupcio 18 419 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Jest gorzej, i to o wiele gorzej no i sama gra chyba trwałaby z 4h gdyby nie powtarzające się misje poboczne. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Mnie tam gra zaczęła się bardzo podobać w momencie zdobycia 2 mocy . Wcześniej jest dość słabo . Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Jedynkę, dwójkę i FoB wymasterowałem na 100% i bardzo mi się podobały. SS jest odczuwalnie słabszy, ale to dalej inFamous więc gra się przyjemnie. Wg mnie moce w trójce nie dają tyle frajdy co w poprzednikach, fabuła tez przedstawiona w jakiś nudny sposób. Grafa jak najbardziej robi wrażenie. Jeżeli masz możliwość pożyczenia to tak zrób Cytuj
dApo 313 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 i graj jako zły, ta ścieżka podobała mi się najbardziej 1 Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Jedynkę, dwójkę i FoB wymasterowałem na 100% i bardzo mi się podobały. SS jest odczuwalnie słabszy, ale to dalej inFamous więc gra się przyjemnie. Wg mnie moce w trójce nie dają tyle frajdy co w poprzednikach, fabuła tez przedstawiona w jakiś nudny sposób. Grafa jak najbardziej robi wrażenie. Jeżeli masz możliwość pożyczenia to tak zrób Michaealis podpisuję się pod tym w 100% Cytuj
mikepointdotty 25 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Dawajcie mi szczere opinie teraz. Wg mnie jedynka była za(pipi)ista, dwojka jeszcze lepsza(nawet plecak i figurke mam). O trojce w sumie slyszlem prawie same zle rzeczy Jedynie ze grafa ok. Jest tu jakis psychofan poprzednich cześci? IMHO jest totalnie odwrotnie. 1 to syf przeokrutny. Dwójka to nieco mniejszy syf. SS za to jest najlepszy ze wszystkich części Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Opublikowano 29 sierpnia 2014 wersja z UK ma język polski? Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Możliwe,że jak będziesz miał zmienione menu na Polskie. Ja mam infemousa z UK i menu po angielsku i gra automatycznie odpala się w tym języku bez możliwości zmiany. Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Opublikowano 29 sierpnia 2014 (edytowane) Także mam angielską wersję i nie idzie zmienić języka na PL - w sumie to lepiej bo to kolejna gra w której głos jest nagrywany podczas sesji mocap, tutaj polski dubbing by tylko psuł odbiór całości... Edytowane 29 sierpnia 2014 przez Krizz 1 2 Cytuj
Gość Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 W EURO promocja na podstawkę do końca miecha: 139zł. Także jak ktoś nie grał, bo cena była za wysoka, teraz tylko brać. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 14 września 2014 Opublikowano 14 września 2014 Czy jesli kupie ta gre zza granica(np.UK) to bedzie Dubbing PL ? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 14 września 2014 Opublikowano 14 września 2014 Masz odpowiedź dwa posty wyżej. Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 14 września 2014 Opublikowano 14 września 2014 z uk nie bedzie, jak juz tu ktos pisal. Cytuj
leon107 1 Opublikowano 14 września 2014 Opublikowano 14 września 2014 Jak odpalić na PS Vita pocisk R1 z duala ? Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 15 września 2014 Opublikowano 15 września 2014 Pomacaj Vite z tyłu u góry panelu po prawej albo robi przedniego ekranu :-) Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 druga wyspa oferuje rozgrywke tak samo dluga jak pierwsza czy wzorem drugiej czesci jest o wiele krocej? - bo wlasnie sie na nia dostalem ogolem dobry infamous - jak komus podobaly sie wczesniejsze czesci to bedzie zadowolony, jednak jest to mega bezpieczna kontynuacja - cala mechanika, sposob prowadzenia i rodzajow misji itp - wszystko to kalka z czesci z ps3 grafika sliczna - szczegolnie efekty swietlne pogodowe i te od mocy, zwlaszcza od neonu Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 Druga to tyle samo gry co pierwsza. Polecam później, jak odsapniesz po podstawce dodatek. Po kilku miesiącach pauzy przyjemnie powrócić do seattle. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi