Skocz do zawartości

inFamous: Second Son

Featured Replies

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 156,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pewno byłem, bo kamera czesto kręciła sie obok w kazdym razie dopiero wracam Co do grywalnosci - gra jest taka sama jak poprzednie InFamous - sam Nate Fox przyznał w wywiadzie, ze te osoby, które g

• RoninJackF
    RoninJackF

Poniżej link do unboxingu przesyłki do Sony. Jest raczej spoiler free;) Ogólnie... jaram się.  

• Wezcie usuncie te dopiski z czego piszecie bo to mierzi w oczy.

Opublikowano

Po wpisaniu nr do telefonu powinna pojawić się na mapie ikonka, z drugim chapterem, tylko tyle i aż tyle. Jak do niej dotrzesz to powinno się wszystko synchronizować i iść dalej. Ja i znajomi nie mieli problemów z paper trail.

Edyta: takie coś na ten temat znalazłem - Jeżeli przycisk wysyłania nie działa to może to oznaczać, że korzystasz z przeglądarki internetowej, która nie jest w pełni kompatybilna ze stroną. Sprawdź czy nie masz wyłączonej np. obsługi JavaScript lub skorzystaj z innej przeglądarki.

Edytowane przez figus87

Opublikowano

Wszystko u mnie hulało jak trzeba tylko na tym jednym momencie blokada.

No ale już za późno bo oddałem gierkę kumplowi.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Odkopię. Jeśli gram jako niesławny. To dać sobie spokój z ludźmi uwiezionymi w klatkach. Bo parę razy otworzyłem w celu zabicia ich bo tak mi opis powiedział "Możesz ich uwolnić albo zabić" . Ale co otwierałem to oni nagle znikali bo innej możliwości zabicia chyba nie ma?

Opublikowano

Przy złej ścieżce musisz je rozwalać jak wspomniał szarku. Ogólnie jako inFamous nie przejmuj się otoczeniem tylko niszcz :D

Opublikowano

Dawajcie mi szczere opinie teraz.

Wg mnie jedynka była za(pipi)ista, dwojka jeszcze lepsza(nawet plecak i figurke mam). O trojce w sumie slyszlem prawie same zle rzeczy :( Jedynie ze grafa ok.

Jest tu jakis psychofan poprzednich cześci?

Opublikowano

Jest gorzej, i to o wiele gorzej no i sama gra chyba trwałaby z 4h gdyby nie powtarzające się misje poboczne.

Opublikowano

Jedynkę, dwójkę i FoB wymasterowałem na 100% i bardzo mi się podobały. SS jest odczuwalnie słabszy, ale to dalej inFamous więc gra się przyjemnie. Wg mnie moce w trójce nie dają tyle frajdy co w poprzednikach, fabuła tez przedstawiona w jakiś nudny sposób. Grafa jak najbardziej robi wrażenie. Jeżeli masz możliwość pożyczenia to tak zrób :D

Opublikowano

i graj jako zły, ta ścieżka podobała mi się najbardziej ;) 

Opublikowano

Jedynkę, dwójkę i FoB wymasterowałem na 100% i bardzo mi się podobały. SS jest odczuwalnie słabszy, ale to dalej inFamous więc gra się przyjemnie. Wg mnie moce w trójce nie dają tyle frajdy co w poprzednikach, fabuła tez przedstawiona w jakiś nudny sposób. Grafa jak najbardziej robi wrażenie. Jeżeli masz możliwość pożyczenia to tak zrób :D

Michaealis podpisuję się pod tym w 100%

Opublikowano

Dawajcie mi szczere opinie teraz.

Wg mnie jedynka była za(pipi)ista, dwojka jeszcze lepsza(nawet plecak i figurke mam). O trojce w sumie slyszlem prawie same zle rzeczy :( Jedynie ze grafa ok.

Jest tu jakis psychofan poprzednich cześci?

IMHO jest totalnie odwrotnie. 1 to syf przeokrutny. Dwójka to nieco mniejszy syf. SS za to jest najlepszy ze wszystkich części :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Także mam angielską wersję i nie idzie zmienić języka na PL - w sumie to lepiej bo to kolejna gra w której głos jest nagrywany podczas sesji mocap, tutaj polski dubbing by tylko psuł odbiór całości...

Edytowane przez Krizz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W EURO promocja na podstawkę do końca miecha: 139zł. Także jak ktoś nie grał, bo cena była za wysoka, teraz tylko brać.

Opublikowano

Czy jesli kupie ta gre zza granica(np.UK) to bedzie Dubbing PL ?

Opublikowano

Masz odpowiedź dwa posty wyżej.

Opublikowano

druga wyspa oferuje rozgrywke tak samo dluga jak pierwsza czy wzorem drugiej czesci jest o wiele krocej? - bo wlasnie sie na nia dostalem

ogolem dobry infamous - jak komus podobaly sie wczesniejsze czesci to bedzie zadowolony, jednak jest to mega bezpieczna kontynuacja - cala mechanika, sposob prowadzenia i rodzajow misji itp - wszystko to kalka z czesci z ps3

grafika sliczna - szczegolnie efekty swietlne pogodowe i te od mocy, zwlaszcza od neonu

Opublikowano

Druga to tyle samo gry co pierwsza.

Polecam później, jak odsapniesz po podstawce dodatek. Po kilku miesiącach pauzy przyjemnie powrócić do seattle.