Opublikowano 9 lipca 201410 l Po wpisaniu nr do telefonu powinna pojawić się na mapie ikonka, z drugim chapterem, tylko tyle i aż tyle. Jak do niej dotrzesz to powinno się wszystko synchronizować i iść dalej. Ja i znajomi nie mieli problemów z paper trail. Edyta: takie coś na ten temat znalazłem - Jeżeli przycisk wysyłania nie działa to może to oznaczać, że korzystasz z przeglądarki internetowej, która nie jest w pełni kompatybilna ze stroną. Sprawdź czy nie masz wyłączonej np. obsługi JavaScript lub skorzystaj z innej przeglądarki. Edytowane 9 lipca 201410 l przez figus87
Opublikowano 9 lipca 201410 l Wszystko u mnie hulało jak trzeba tylko na tym jednym momencie blokada. No ale już za późno bo oddałem gierkę kumplowi.
Opublikowano 5 sierpnia 201410 l Odkopię. Jeśli gram jako niesławny. To dać sobie spokój z ludźmi uwiezionymi w klatkach. Bo parę razy otworzyłem w celu zabicia ich bo tak mi opis powiedział "Możesz ich uwolnić albo zabić" . Ale co otwierałem to oni nagle znikali bo innej możliwości zabicia chyba nie ma?
Opublikowano 5 sierpnia 201410 l Z tego co pamiętam zdarzyło mi się przypadkiem rozwalić taką klatkę i wtedy dostałem punkty ZŁA.
Opublikowano 5 sierpnia 201410 l Przy złej ścieżce musisz je rozwalać jak wspomniał szarku. Ogólnie jako inFamous nie przejmuj się otoczeniem tylko niszcz
Opublikowano 6 sierpnia 201410 l Dawajcie mi szczere opinie teraz. Wg mnie jedynka była za(pipi)ista, dwojka jeszcze lepsza(nawet plecak i figurke mam). O trojce w sumie slyszlem prawie same zle rzeczy Jedynie ze grafa ok. Jest tu jakis psychofan poprzednich cześci?
Opublikowano 6 sierpnia 201410 l Jest gorzej, i to o wiele gorzej no i sama gra chyba trwałaby z 4h gdyby nie powtarzające się misje poboczne.
Opublikowano 6 sierpnia 201410 l Mnie tam gra zaczęła się bardzo podobać w momencie zdobycia 2 mocy . Wcześniej jest dość słabo .
Opublikowano 6 sierpnia 201410 l Jedynkę, dwójkę i FoB wymasterowałem na 100% i bardzo mi się podobały. SS jest odczuwalnie słabszy, ale to dalej inFamous więc gra się przyjemnie. Wg mnie moce w trójce nie dają tyle frajdy co w poprzednikach, fabuła tez przedstawiona w jakiś nudny sposób. Grafa jak najbardziej robi wrażenie. Jeżeli masz możliwość pożyczenia to tak zrób
Opublikowano 9 sierpnia 201410 l Jedynkę, dwójkę i FoB wymasterowałem na 100% i bardzo mi się podobały. SS jest odczuwalnie słabszy, ale to dalej inFamous więc gra się przyjemnie. Wg mnie moce w trójce nie dają tyle frajdy co w poprzednikach, fabuła tez przedstawiona w jakiś nudny sposób. Grafa jak najbardziej robi wrażenie. Jeżeli masz możliwość pożyczenia to tak zrób Michaealis podpisuję się pod tym w 100%
Opublikowano 9 sierpnia 201410 l Dawajcie mi szczere opinie teraz. Wg mnie jedynka była za(pipi)ista, dwojka jeszcze lepsza(nawet plecak i figurke mam). O trojce w sumie slyszlem prawie same zle rzeczy Jedynie ze grafa ok. Jest tu jakis psychofan poprzednich cześci? IMHO jest totalnie odwrotnie. 1 to syf przeokrutny. Dwójka to nieco mniejszy syf. SS za to jest najlepszy ze wszystkich części
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l Możliwe,że jak będziesz miał zmienione menu na Polskie. Ja mam infemousa z UK i menu po angielsku i gra automatycznie odpala się w tym języku bez możliwości zmiany.
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l Także mam angielską wersję i nie idzie zmienić języka na PL - w sumie to lepiej bo to kolejna gra w której głos jest nagrywany podczas sesji mocap, tutaj polski dubbing by tylko psuł odbiór całości... Edytowane 29 sierpnia 201410 l przez Krizz
Opublikowano 12 września 201410 l W EURO promocja na podstawkę do końca miecha: 139zł. Także jak ktoś nie grał, bo cena była za wysoka, teraz tylko brać.
Opublikowano 15 września 201410 l Pomacaj Vite z tyłu u góry panelu po prawej albo robi przedniego ekranu :-)
Opublikowano 23 września 201410 l druga wyspa oferuje rozgrywke tak samo dluga jak pierwsza czy wzorem drugiej czesci jest o wiele krocej? - bo wlasnie sie na nia dostalem ogolem dobry infamous - jak komus podobaly sie wczesniejsze czesci to bedzie zadowolony, jednak jest to mega bezpieczna kontynuacja - cala mechanika, sposob prowadzenia i rodzajow misji itp - wszystko to kalka z czesci z ps3 grafika sliczna - szczegolnie efekty swietlne pogodowe i te od mocy, zwlaszcza od neonu
Opublikowano 23 września 201410 l Druga to tyle samo gry co pierwsza. Polecam później, jak odsapniesz po podstawce dodatek. Po kilku miesiącach pauzy przyjemnie powrócić do seattle.