kyzio 0 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Gram obecnie w tą gierkę. Bardzo, bardzo dobra produkcja. Zdecydowanie najlepsza w całej trylogii. Dodatek First Light dostałem pod choinkę, będę szpilał jak tylko przejdę podstawkę. Naprawdę już długo nie grało mi się tak przyjemnie. Graficznie : Seattle w nocy + deszcz = OMG Edytowane 28 Grudnia 2014 przez kyzio Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Jak dla mnie też najlepsza część, nie trzeba latać, aż tyle po całym mieście jak w 1 czy 2 części. Wszystko jest skupione koło siebie, a moce pozwalają nam się przemieszczać błyskawicznie. No i czuć ten power, wiesz, że grasz madefakierem, przyjemnie sieje się rozwałkę, motyw z graffiti genialny. Na pewno jest krótsza od poprzedniczek, wczoraj zacząłem grać, dziś wieczorem skończę, wszystko wyzbierałem, została sama fabuła. Takie 7+/8. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 No i czuć ten power, wiesz, że grasz madefakierem, Przecież to w poprzednich częściach Cole miał większy potencjał pod sianie rozpierduchy. Delsin przy nim to drobny chuligan. Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Może masz rację, na pewno w poprzednich częściach bohater miał lepsze bomby (tu pod L1), były skuteczniejsze. W trójce jednak przyjemnie tą dolną strzałkę się wciska, jest efektownie i jest duże bum. Delsin to jakiś hipster i wyrostek, ale dopiero co przesiadłem się na nową generację i grafika chyba przyciąga mnie teraz najbardziej, mam efekt wow, dlatego też tak dobrze mi się gra Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ja jestem wielkim fanem serii. Ograłem niedawno Secodn Son i teraz bawie się na arenach w First Light. Delsin wkurzał mnie dużo mniej niż zakładałem po trailerach. Moce są naprawde spoko, historyjka też wciąga a samo poruszanie się po mieście daje mi dużo frajdy. Bardzo bym chciał żeby SP zrobiło następną cześć i żeby miasto nie było takie betonowe. Dla mnie to takie mocne 9+. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ja zakupiłem kilka dni temu inFamous First Light (wiem, będzie w styczniu w plusie, ale chce to mieć w pudełku). Silnik pomimo tego, że ma rok na karku, dalej robi spore wrażenie. Całość działa w trzydziestu klatkach, tak znienawidzonych przez graczy, a i tak mało, która pozycja prezentuje się lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
chionae 3 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Hej! Jakiś czas temu kalibrowałam ekran (wiecie, te strzałki w kątach) w ostatnim Infamous, ale w międzyczasie wymienilam TV, w którym obcina dość dużo obrazu, napisy głównie. Niestety nigdzie nie mogę znaleźć opcji ponownej kalibracji... Da się w ogóle to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Wyłącz overscan w TV to na początek. Sprawdzałaś w sekcji Video w opcjach? E: nie mam konsoli, ale widzę, że nie ma tam. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Hej! Jakiś czas temu kalibrowałam ekran (wiecie, te strzałki w kątach) w ostatnim Infamous, ale w międzyczasie wymienilam TV, w którym obcina dość dużo obrazu, napisy głównie. Niestety nigdzie nie mogę znaleźć opcji ponownej kalibracji... Da się w ogóle to zrobić? Usuń instalke. Przy "świezym" uruchomieniu powinno dać się ustawić od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Ja zakupiłem kilka dni temu inFamous First Light (wiem, będzie w styczniu w plusie, ale chce to mieć w pudełku). Silnik pomimo tego, że ma rok na karku, dalej robi spore wrażenie. Całość działa w trzydziestu klatkach, tak znienawidzonych przez graczy, a i tak mało, która pozycja prezentuje się lepiej. Dużo wycisnęli z gry już w podstawowej wersji. Ulepszone FF rzeczywiście wygląda lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Według mnie ten dodatek wyglada gorzej.. Długo nie gralem, ale pogoda widze niemal cały czas ta sama, pada deszcz i jest szaroburo. I jakoś mogłem wysiedzieć przy tym dłuzej niż 30 min. Jakoś mnie nie jara bieganie tą emówką, ale mimo wszystko przejde, jak wykupie znowu Plusa, może z czasem sie przekonam ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Ja zakupiłem kilka dni temu inFamous First Light (wiem, będzie w styczniu w plusie, ale chce to mieć w pudełku). Silnik pomimo tego, że ma rok na karku, dalej robi spore wrażenie. Całość działa w trzydziestu klatkach, tak znienawidzonych przez graczy, a i tak mało, która pozycja prezentuje się lepiej. Dużo wycisnęli z gry już w podstawowej wersji. Ulepszone FF rzeczywiście wygląda lepiej. Ale First Light nie wyglada lepiej niz Second Son. Jedyne co sie zmienilo to delikatnie jest lepiej zoptymalizowane pod katem fpsow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Skończyłem. Długo się zabierałem do tej gry, po przednie części średnio mi się podobały, a ludzie pisali że SS jest gorszy od dwójki. Przeszedłem tylko główny wątek, bo zbieranie dupereli czy niszczenie kamer mnie nie kręci. Za(pipi)ista muzyka, większy wybór mocy niż w poprzednich odsłonach, jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Dla mnie to też najlepsza część, fabularnie jedynka na pierwszym miejscu, ale jeżeli chodzi o całe resztę, to Second Son jest bardzo dobry. Do tego te moce (neon) i oprawa graficzna <3. PS. Bardzo fajny patent z graffiti i wykorzystaniem DS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Dla mnie SS tez jest najgorszą częścią. Zdecydowanie za lightowy klimat względem poprzedników. Co innego ten dodatek First Light. Tu jest już mocniejszy klimat ( byle nie z pl dubbingiem). Wkur.viona Fetch narkomanka jest bardzo ok ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Na US PS Store jest do pobrania za free soundtrack z gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Skończyłem wczoraj ścieżkę dobra na hardzie i przez całą grę bawiłem się świetnie. Pod względem grafiki gra wygląda obłędnie (Neon to orgia dla oczu, szczególnie w nocy), ale mogło być więcej przedmiotów do rozwalenia w mieście. Muzyka świetna, a gameplay daje masę frajdy. Jedynie do czego bym się przyczepił, a o czym pisałem już wcześniej to, że Delsin pomimo wymyślnych mocy nie oferuje takiego uczucia powera jak Cole (moc wideo mało użyteczna). Może jako zły będzie lepiej. Fabuła jak to w inFamousach nie stoi na wysokim poziomie, ale denerwuje strasznie mała ilość wyborów moralnych. Korzystając z okazji nagrałem krótki filmik po przejściu gry jak wbić trofea Drop Everything i Double Smoke Stack Attack. Enjoy Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ja wbilem platyne pare miechow temu. Gralo sie ok, grafika wyglada oblednie, ale juz fabula to jakis zart. First Light bardziej mi sie podobal tylko szkoda ze taki krotki byl Cytuj Odnośnik do komentarza
mikepointdotty 25 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Fabuła w I:SS i I:FL jest i tak o niebo lepsza, aniżeli w Infamous1&2. W I:SS wkurzała postać Eugene i jego moce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ja obecnie ogrywam i gra się bardzo przyjemnie, fajnie że First Light ograłem pierwsze. Gra ma syndrom jeszcze 10 min i wyłączam, a schodzi minimum godzina. Na początku "wolno się grało", bo byłem przyzwyczajony do dziołchy, ale na szczęście później się to zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ja First Light ogram jak zaopatrzę się w Plusa, ale najpierw sprawdzę ścieżkę zła. Jak oceniacie FL, lepsze czy gorsze od podstawki? Na ile starcza dodatek? Z podstawki to wkurzyłem się, że nie można wejść na Space Needle poza fabułą, widoczki z niej były super. Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 FL ma cięższy klimat i wqrwioną Fetch się fajnie gra. Czy lepsza czy gorsza hmmm to to samo tylko że z inna fabułą i areną, platyna mi zajęła 12h tylko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 A ten dodatek Cole's Legacy to warty kupna? Btw. wspinaczka na Space Needle po skończeniu gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 First Light jest przede wszystkim lepszy fabularnie, postać Fetch jest bardzo fajna, chyba najlepsza w uniwersum iF. A na ile starcza? Niestety na krótko, to raptem 2-3 godziny grania jeżeli się nie mylę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Mi FF zajął niecałe 4 h bez masterowania. Fetch jest kozacko w(pipi)iona, kupiłem ją na starcie. Żeby była jescze bardziej charakterna, polecam przełączyć język konsoli na angielski i zagrać w oryginalnym audio, będzie jeszcze większa wczówka i złość. Deslin dla odmiany jest za softowy jak dla mnie na tą serię. Fetch > Cole >>>>>>>>>>> Deslin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi