Gość DonSterydo Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 Paleta barw jest świetnie dobrana, niby stonowane, ale jednak kolorki są. Tylko facjaty tego Muppeta zdzierżyć nie mogę. Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 No wizerunek Cola w stosunku do tego hipstera jest GOTY no ale dajmy typowi szansę. W sumie na nowego Dantego też wylano wiadro hejtu, a potem dużo osobą podobał się nawet bardziej wizerunek tego lekkoducha je.ba.ki niż długowłosy blond dandys ze starych części. Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 Gość wydaje się zawadiaką, "aparatem", typowym gagatkiem, który dużo rozrabiał jak był mały, a teraz po prostu ubiera się jak każdy przeciętny nastolatek w Stanach, ale ma kilka asów w rękawie. Mnie na początku wpieniał fakt, że nosi rurki i wygląda na takiego "chłopaczka", których pełno szlaja się po Warszawie, ale kiedy zobaczyłem jego zachowania to kompletnie zmieniłem zdanie. W sumie jego wygląd nie pasuje do jego charakteru. Jeszcze zobaczymy jak to będzie wyglądać przez całą grę. Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 czyste screengraby z gameplayu: Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 (edytowane) Gość wydaje się zawadiaką, "aparatem", typowym gagatkiem, który dużo rozrabiał jak był mały, a teraz po prostu ubiera się jak każdy przeciętny nastolatek w Stanach, ale ma kilka asów w rękawie. Mnie na początku wpieniał fakt, że nosi rurki i wygląda na takiego "chłopaczka", których pełno szlaja się po Warszawie, ale kiedy zobaczyłem jego zachowania to kompletnie zmieniłem zdanie. W sumie jego wygląd nie pasuje do jego charakteru. Jeszcze zobaczymy jak to będzie wyglądać przez całą grę. Dla mnie wygląda jak hipster, nie chodzi nawet o sam ubiór ale całokształt. Nie wiem, dla mnie wystarczyłoby jakby zabrali czapkę, dali jakiś normalny fryz i trochę przemodelowali twarz. Chociaż i tak nie denerwuje już tak jak na samym początku. Edytowane 13 lutego 2014 przez DonSterydo Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 Nie wierzę żeby grafika nie powalała, pamiętacie Infamous 2 i zachwyty nad nią? Przecież to robi ten sam team, zresztą popatrzcie na ten cut co wrzucił Figaro. Dla mnie miazga. Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 Infamous: Second Son is probably the best-looking title on PlayStation 4 we 've seen so far. The highly detailed models, the lighting effects, high-resolution textures, the amount of particles on the screen... Infamous: Second Son is an undisputed visual treat. What is even more impressive, considering that this is an open world game, is that there's a fluidity to the action that seems very high. We do not know if it's running at 60 frames per second, but it seems to be well over 30. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 Nie wierzę żeby grafika nie powalała, pamiętacie Infamous 2 i zachwyty nad nią? Przecież to robi ten sam team, zresztą popatrzcie na ten cut co wrzucił Figaro. Dla mnie miazga. Tylko, że w przypadku IF2 było to trochę podkolorowane przed premierą bo materiały promocyjne nie waliły po oczach aliasingiem jak finalna gra. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 inFamous: Second Son wydaje się działać znacznie powyżej 30 klatek Redaktorzy serwisu Gamereactor mieli okazję pośmigać po Seattle wraz z głównym bohaterem gry. Nie wdając się w techniczne szczegóły stwierdzili, że to jak do tej pory zdecydowanie najładniejsza gra na PlayStation 4. Panowie zachwycali się modelami postaci, efektami świetlnymi, wysoką jakością tekstur i ilością efektów cząsteczkowych.inFamous: Second Son (PS4) z pewnością wygląda świetnie. Jak piszą; robi to ogromne wrażenie biorąc pod uwagę, że jest to gra z otwartym światem. Kolejną ważną kwestią, która wyłapali jest płynność z jaką to wszystko się porusza. Dziennikarze Gamereactora nie są wprawdzie pewni czy inFamous chodzi w 60 klatchach na sekundę, ale zanotowali, że na pewno musi być to wartość sporo powyżej 30 klatek. Jeżeli faktycznie tak jest, to będę pełen podziwu. Pełne HD przy 60 klatach, lub trochę poniżej w grze o otwartej strukturze, to było by naprawdę spore osiągnięcie. Z drugiej strony jako graczowi zależy mi po prostu na komforcie rozgrywki. Jeśli grać się będzie dobrze, to zupełnie nie będzie mnie zastanawiać jaką wartość wykazują tzw. fps'y Źródło: http://www.gamereactor.eu/ http://www.pssite.com/news-31113-infamous__second_son_wydaje_sie_dzialac_znacznie_powyzej_30_klatek.html Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 Wszystko na nic, xboty stwierdzą że pływający FPS to jak w Killzonie i syf ;( Ciekaw jestem analizy na Digital Foundry. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 SP wie co robi. Zarobia krocie na packach z ciuchami. Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Wszystko na nic, xboty stwierdzą że pływający FPS to jak w Killzonie i syf ;( Ciekaw jestem analizy na Digital Foundry. Ta XBOXowcy to niech chociaz beda wstanie na swojej maszynce osiagnac 1080p to pogadamy:] bo na razie XBOX ONE rysuje na nie jak next gen a jak delikatny update 360ki... Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 (edytowane) Graficznie jest bardzo ok ale w sumie mogli postarać się o te 60 klatek. Jeśli gra będzie zaliczać dropy z 30 do 25-23 to już będzie lekki fail. Poprzednie części nie miały raczej problemów z frameratem więc nie ma się chyba co martwić. A tak w ogóle ten gość kojarzy mi się z Dantem z ostatniego DmC - i nie wiem czemu. Ale jako nowy bohater może być. Edytowane 15 lutego 2014 przez Nemesis Cytuj
Karas 433 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 Takie małe porównanie http://www.youtube.com/watch?v=KMHacEHX1T8 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 No rewolucji nie ma w oprawie graficznej ale i tak bym zagral bo to swietna seria IMO. Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 (edytowane) Na początku tego porównania ten nowy Infamous jest bardzo pobny do użytkownika mersi. Po za tym na tym porównaniu doskonale widać jak ładna była druga część. Edytowane 15 lutego 2014 przez balon Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 19 lutego 2014 Opublikowano 19 lutego 2014 (edytowane) Mamy oficjalną okładkę Świetna jak dla mnie - fajnie dobrali ujęcie główne i to zdjęcie Delsina z "neonami" z miastem w tle - miodzio. Gra będzie zajmować 24GB miejsca na HDD. Edytowane 19 lutego 2014 przez Maciomaniak 2 Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 22 lutego 2014 Opublikowano 22 lutego 2014 Super to wygląda, szkoda, że gra mnie nie jara za bardzo. Cytuj
agst 138 Opublikowano 22 lutego 2014 Opublikowano 22 lutego 2014 Graficznie bardzo fajnie, ale animacja jest żywcem wyjęta z Infamous 1 i 2, a już tam nie była jakaś za(pipi)ista. Premiera już dość blisko więc pewnie zostanie jak jest, szkoda. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 22 lutego 2014 Opublikowano 22 lutego 2014 Ślicznie to wygląda, gra z otwartym światem z takimi efektami, teksturami, chyba pierwszy w pełni next genowy tytuł na PS4. Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 23 lutego 2014 Opublikowano 23 lutego 2014 http://www.youtube.com/watch?v=2RlMLZiXS2o#t=51415 minut z gameplayu, nie wiem jakos strasznie mi to wyglada jak Prototype 2 zeby sie nie okazalo nudne Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 23 lutego 2014 Opublikowano 23 lutego 2014 Ten sam gameplay co zawsze, - chaos, chaos i jeszcze raz chaos Ale grafika robi wrazenie Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 23 lutego 2014 Opublikowano 23 lutego 2014 Akurat chaos i ogólny rozpieprz w tej grze zawsze był najlepszy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi