Skocz do zawartości

inFamous: Second Son

aux

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 19.03.2014 o 21:23, wet_willy napisał(a):

No i dobrze dla cibie. Tyle ze albo mowisz po Polsku albo skoro juz chcesz tak blyszczec znajomoscia pseudo Angielskiego to naucz sie poprawnej wymowy. Strasznie irytujacy zabieg

Natomiast kaleczenie języka polskiego w Twoim wykonaniu, wcale nie jest irytujące.... :sleep:

• Plusik 4
Opublikowano (edytowane)

Recenzja gracza:

+ Amazing detailed visuals with highly impressive, jaw-dropping, lighting effects.
+ Extremely impressive facial mo-cap that the characters look and deliver emotions more like a human being.
+ Awesome soundtrack that fits right in the world of inFamous.
+ Gameplay is truly next-gen, super smooth, haven't even felt one hiccup in the open world of Seattle.
+ Dialogues in-between skits during cutscenes and out of them are well written and executed and funny.
+ Great implementation of DS4's Touchpad and innovative and creative use of motion controls.
+ Amazingly superb stencil art.
+ Whatever AA Sucker Punch used NEEDS to be used by everyone! I mean AA was completely superb!

- Story started off great but towards the end felt a bit of Hollywood cliche type (this is only for Good Karma side, might be more better on the Evil Karma side)
- Facial mo-cap was so well done that sometimes it felt pretty overdone.
- In some of the scenes, the characters looked like they were super imposed on to the background.

Edytowane przez Figaro
Opublikowano (edytowane)
  W dniu 20.03.2014 o 11:35, RoninJackF napisał(a):

Tym co dostali grę wcześniej od sklepu to dobrze, ja nie mogę nic mówić aż do 15:00 dnia dzisiejszego:/

No to pisz już posta, zanim skończysz będzie 15:00 :D

Edytowane przez NewNickPL
Gość yaczes
Opublikowano

4/5?! Powinni wreszcie go powiesic, attention whore.

Co to jest to Ronin HF?

Gość yaczes
Opublikowano (edytowane)
  W dniu 20.03.2014 o 14:19, kidnappa napisał(a):

wyłączyłem jak powiedziałeś "infejmus". (pipi)a, czy to tak ciężko wymówić poprawieni.

.

Pewnie tak samo trudno jak napisac "poprawnie".

Edytowane przez Dave Czezky
Opublikowano

Dostałem gierkę,jakimś cudem dzień przed premierą i mogę powiedzieć,że jest to najładniejsza gra w jaką grałem na konsoli.Ładniejsza niż KZ serio.Same ruchy tego typa bardzo płynne,może wkurzac to,że musimy używać tego Touch poda.Narazie gram 10 min więc tylko tyle mogę napisać.

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 20.03.2014 o 14:27, KarolFanbojSony napisał(a):

Mogę zrobić stream wbijajcie kaziuowns twitch

Kiedy startujesz ze streamem ? edit. Juz leci:)

Edytowane przez kidnappa