Słupek 2 183 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 (edytowane) A niby miał być to tytuł startowy... ponownie szkoda. Może trailer jakoś specjalnie dupy nie urwał ale wolałbym kupić Ps4 z Infamousem niż Killzonem. Edytowane 11 czerwca 2013 przez SłupekPL Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 (edytowane) A niby miał być to tytuł startowy... ponownie szkoda. Może trailer jakoś specjalnie dupy nie urwał ale wolałbym kupić Ps4 z Infamousem niż Killzonem. Wlasnie. Po tym nowym trailerze Killzona... (pipi)a idz pan w pizdu. NAJWIEKSZA zaleta w klimacie KZ byl motyw stechlego, zardzewialego zelastwa, nie neony, laseki blasterki inFamous z drugiej strony jawi sie jako rozpierducha jak w poprzednich czesciach w next genowym sosie. Ktos w ogole jest przeciw? Edytowane 11 czerwca 2013 przez Voytec Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 Czekam na pokaz gameplayu. Wiem że na e3 są standy z grywalną wersją bo było ją widać zanim konfa sony się zaczęła przy jakimś wywiadzie. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 Liczyłem na normalny pokaz gameplay'u, ale skoro są grywalne wersje na E3 to czekamy. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 Gameplay: http://www.vandal.net/video/23587/infamous-second-son-jugabilidad-vandal-tv#720 Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 Słaba jakość, czekam na coś lepszego. Cytuj
QTF 8 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 kurde, za(pipi)iście to wygląda!!!! nawet na tym wideo, które mogłoby być lepsze. Postać rusza się troszeczkę drętwo ale ogólne wrażenia wizualne - WOW!!!! Jestem ciekaw czy strzelać da się tylko z oddalonej perspektywy, czy, tak jak było w dwóch pierwszych częściach kamera schodzi nad bark bohatera. Ogólnie bardzo szybko, efektownie i przede wszystkim PIĘKNIE wygląda ta gra. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 (edytowane) Jest! Czemu to nie jest jeden z tytułów startowych Edytowane 11 czerwca 2013 przez YETI Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 Do mnie jakoś nowy Infamous nie przemawia Cytuj
nero2082 823 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 o jezusie jaka żyletka! oglądając taki gameplay oddycha się świeżym nextgenowym powietrzem tak to sobie wyobrażałem ale nie od tego devsa! sucker nigdy nie robili "najlepszej grafy w mieście" Sly/Infamous to nie były ultra koksy graficzne ale teraz zmiazgowali mi du.pe, poziom animacji - kosmiczny, trochę przypomina mi to super płynniutkie ruchy z cancelnietęgo Eight Days, widać masę pracy włożoną w te animacje no i mega upgrade oświetlenia/teksturek (dat 8GB GDDR5)...jest ultra dobrze Sony przeciąga konkurencję po bruku już w pierwszym roku PS4, zapowiada się prawdziwy pełnojajeczny nextgen jakiego sobie życzyłem Cytuj
QTF 8 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 (edytowane) Jest! Czemu to nie jest jeden z tytułów startowych :confused: O (pipi)!!!!! MÓZG ROZ(pipi)ANY!!!! NIE WIERZE!!!! JAKA ŻYLETA!!CHYBA NAJLADNIEJSZA GRA JAKĄ WIDZIAŁEM!! w dodatku z otwartym światem!! Ten syf i znaszczlne elementy otoczenia robią piorunujące wrażenie, JUZ NIE MÓWIĄC O EFEKTACH PRZY UZYWANIU MOCY!! KILLLERR!! Nie spodziewałem się tego po SP, po prostu miazga. Widzieliście coś ładniejszego? kurde, już nie mogę się doczekać, ale niestety na początku 2014 dopiero... Edytowane 11 czerwca 2013 przez QTF 1 Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 w tej grze można w ogóle zginąć? 1 Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 w tej grze można w ogóle zginąć? Czemu pytasz? Bo zobaczyłeś gameplay przygotowany specjalnie pod targi, gdzie w takich prezentacjach zazwyczaj biega się z nieśmiertelnością. Cytuj
QTF 8 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 w tej grze można w ogóle zginąć? na potrzeby pokazów prawie zawsze ustawiana jest "nieśmiertelność" i "nieskończoność" mocy, aby wszystko wyglądało efektownie i bez niepotrzebnych przerw. Cytuj
Gość Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 Jako wierny fan serii, najbardziej właśnie na Second Son czekam i dla tej gry kupiłbym PS4, ale że jej nie będzie na launch konsoli... kupię Plejaka dla tego co akurat będzie. Genialna robota SP! Cytuj
estel 806 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 Ja podobnie jak Aem rowniez jestem fanem serii i czekam na PS4 w bundlu z nowym inFamous. Moce wygladaja bardzo fajnie i poteznie, zniszczalne srodowisko tez ma plus. Jedyne co mi sie nie podoba to praktycznia nie zmieniona drewniana animacja protagonisty. Widac ze to poprzednia generacja jak dla mnie. Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Wygląda to kosmicznie, rewelacyjnie, po prostu kopie zadek i szczękę mam na podłodze do teraz. Rewelacja, chce to jak tylko wyjdzie :O Cytuj
agst 138 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Wszystko wygląda bardzo dobrze, grafa, desing, moce. Cieszy zniszczalne środowisko, ale tak jak napisał Estel animacja tego gościa(nie wiem jak on się nazywa) jest kiepska jak na next gena. On się rusza praktycznie tak samo jak Cole(a już do animacji Cola można było mieć zastrzeżenia), mam nadzieję, że Sucker punch do premiery popracują nad tą animacją. W każdym razie czekam na więcej gameplay'ów i pewnie jak już kiedyś dostanę PS4, to inFamous będzie jedną z pierwszych gier, które kupie. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Dobry gameplay ale bez większej podjarki Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Efekty cząsteczkowe i zniszczalność środowiska na plus. Design też no i obraz ostry jak żyletka. Wszystko mi w tym nowym Infamousie odpowiada. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 (edytowane) Co to jest w ogóle za moc tego nowego bohatera? Sam gameplay wygląda świetnie i dziwne że Sony tego nie chciało pokazać na konferencji. Oby tylko fabuła i misje były dobre, bo po dwójce może być z tym różnie. Miasto też trochę jakby zbyt kolorowe, te z jedynki miało bardziej unikalny styl. Edytowane 12 czerwca 2013 przez Zwyrodnialec Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Jest lepiej niż się spodziewałem. Moce w sumie podobne do tego co widzieliśmy w Infamous 2 tak czy siak, ale grafika, design, więcej zniszczalnych elementów otoczenia powoduje, że to jak na razie najlepiej prezentujący się ex na PS4. Mówili o liczbie klatek w jakiej gra będzie śmigać? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 mi to wygląda na 62, przy ostrzejszej zadymie widać mocne spadki do 35-36, przy lataniu jest około 45, średnio 31 klatek. 2 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Też mi się podoba, ale jak na razie elektryczne moce z jedynki i dwójki > ogień z trójki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi