basbot11 177 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Grał już ktoś w drugą część Paper Trail? ja wlasnie gram. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Opublikowano 5 kwietnia 2014 (edytowane) Pojawiła się trzecia część Paper Trail. Cole Legacy nie warte zakupu jeżeli by się pojawiło w sklepiku nawet za 5zł. Edytowane 5 kwietnia 2014 przez figus87 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 (edytowane) Mnie tez Infamous w końcu wciagnal - szkoda, ze dopiero za 2gim razem. Gdy się pozna cala gre, mechanikę to nawet przyjemnie jest zaliczyć 2 podejście - szczególnie po zlej stronie mocy.Pierwsze przejście było o wiele nudniejsze. Edytowane 8 kwietnia 2014 przez easye 1 Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Co do Paper Trail nie mieliście z tym problemu? Odpaliła mi się spokojnie ta misja, zbadałem miejsce zbrodni po czym wyświetlił się znaczek, że jest aktywna kolejna część tej misji, jednak wyskakuje mi komunikat, że nie można się połaczyć z serwerem Infamous, miał ktoś tak? Oczywiście internet mam:) Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Zalogowałeś się na stronie http://infamouspapertrail.com/users/sign_in?locale=pl ? Jak nie to musisz założyć tam konto i powiązać je z kontem PSN, dopiero wtedy możesz przesyłać zdjęcia i dowody zbrodni, a potem na tej stronie rozwiązywać zagadki. Inaczej dalej nie pójdziesz w grze. 1 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Opublikowano 11 kwietnia 2014 (edytowane) Ktoś z UK ? Czy kopia z Wielkiej Brytanii posiada polski język ? Edytowane 11 kwietnia 2014 przez Square Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Nie posiada, przed chwila zmieniłem język w dashu z eng na pl, odpaliłem gre i brak polskiego Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Opublikowano 11 kwietnia 2014 sa 2 edycje na brytyjski rynek chyba - niektóre maja PL - roznia się numerami z boku okładki.CUSA00263 na bank polskiego jezyka nie ma. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 12 kwietnia 2014 Opublikowano 12 kwietnia 2014 (edytowane) Paper trail moge zrobić po zakończeniu fabuły ? Edytowane 12 kwietnia 2014 przez kubson Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 13 kwietnia 2014 Opublikowano 13 kwietnia 2014 To Cole legacy z edycji legendarnej która jest w DLC to jakiś żart tylko 5 chapterów po góra 3 minuty każdy i oni chcą za to 40zł Cytuj
walek 96 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Ja odpalilem sobie dzis tego Infamous'a, i stwierdzam ze szalu nie ma. Gamplay to epokowa lodowcowa- mechanika zywcem wyjeta chyba z poprzednich czesci. Slyszalem, ze w koncu PS4, ta gra, pokazuje powera pod katem AV, ale ja osobiscie sie rozczarowalem .Grafa calkiem na przyzwoita poziomie, niektore elementy (swiatlo, deszcz, kapitalne modele postaci) robia wrazenie, ale ogolem jest srednio. Po przejsciu z BF4, czy MGS:GZ, kuje niesamowicie te marne 30FPS. Nie akceptuje tego na maszynce Sony! W ogole sama postac, ta polygonowa "wypustka" bez fizyki, razi mnie niemilosiernie. Joel z The Last of Us (gra z poprzedniej generacji), w tym aspekcie, bije na glowe produkcje Sucker Punch. Jak narazie, wystawiam jej 6/10. 2 Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 (edytowane) Trzeba im to oddać, duży szacunek za podejście do swoich klientów i fanów: Amatorzy fotografii powinni jutro załączyć najnowsze dzieło Sucker Punch. inFamous: Second Son otrzyma specjalną aktualizację, która między innymi doda do gry specjalny tryb zdjęć. Całość prezentuje się fenomenalnie i będzie sympatyczną zabawką dla zainteresowanych. O tym dodatku wspominaliśmy na początku miesiąca – autorzy postanowili dodać możliwość zmiany pory dnia, wyłączanie/włączanie HUD-a, stałe 30 klatek na sekundę oraz tryb zdjęć. Więcej o tych usprawnieniach przeczytacie w tej wiadomości. Dzisiaj przedstawiciele Sucker Punch postanowili przedstawić tryb zdjęć, który prezentuje się naprawdę świetnie – możliwość zatrzymania czasu i obracania kamery wygląda ładnie i dzięki tej opcji sympatycy fotografii na pewno uchwycą wiele pięknych widoków. Ciekawym patentem są również filtry, którymi możemy ulepszyć zdjęcia. Nie da się ukryć, że akurat inFamous: Second Son idealnie pasuje do takiej zabawy – obłędna grafika oraz piękne widoki aż proszą się o uwiecznienie. Autorzy zapowiadają, że jutrzejsza aktualizacja przyniesie także kilka usprawnień w samej grze – zadaniem programistów było wyeliminowanie nielicznych miejsc, w których gra zwalniała oraz poprawiono kilka miejscówek. Przypominamy – dodatek będzie dostępny za darmo! Na zakończenie warto wspomnieć – już dzisiaj informowaliśmy o tym, że Sony postanowiło podziękować za wsparcie publikując ścieżkę dźwiękową z tej produkcji. http://www.ppe.pl/news-27959-od_jutra_bedziemy_robic_zdjecia_w_infamous__second_son.html Z pewnością się tym zainteresuje Edytowane 16 kwietnia 2014 przez Maciomaniak Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 (edytowane) Od razu przypomina sie tryb photo mode z 2007 roku z Halo 3... fajny bajer. Kiedy paczyk? Edytowane 16 kwietnia 2014 przez Zeratul Cytuj
Pupcio 18 418 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Jak się dziś rano usiadłem do tego infamousa tak przed chwilą skończyłem za mną pierwsza wyspa ukończona na 100% i chyba gdybym tego nie robił to już gra byłaby skończona,strasznie szybko te misje lecą Jak narazie to If1>ss>if2 a neon w deszczu ołłł <3 Cytuj
NewNickPL 50 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Wprowadzili ułatwienie dla trophy hunterów. Teraz w menu opcji obok poziomu trudności mam napis (można zdobyć trofeum). Chodzi o to, że grę trzeba przejść na hardzie i trzeba wybrać poziom hard i dopiero rozpocząć nową grę, a nie rozpocząć nową grę i odpalić hard. Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Ja rozpocząłem nową grę i dopiero ustawiłem HARD. Tak w ogóle to nie widziałem różnicy między normal a hard. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Opublikowano 18 kwietnia 2014 sciagnalem jakiegos patch'a 300Mb ale nidzie nie widzialem opcji photo mode Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Tez tego nie widzę, Btw kończę pomału przygodę z second son i jest naprawdę nieźle, byłem raczej sceptycznie nastawiony bo i2 nie ukończyłem, a tutaj nawet sie nie nudzilem, zbieractwo jest całkiem przyjemne, tylko ratowanie ludzi z klatek jest trochę żałosne, no i szkoda ze miasto jest puste ale jak ta gra czasem wyglada o_O wow orgazm wzrokowy wzrasta gdy chwile temu grało sie w TF i nawet nie przeszkadza to ze liście przylepione sa do ulicy, czy brak odbicia dalsina w szybie lub brak rzeczywistego odbicia w kaluzach tak czy inaczej dla samych widoków warto jest sie poszlajać po mieście Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Wchodzicie w mapę, wciskacie trójkąt i wszystko jest photo mode wyłączenie HUD i ograniczenie FPS. https://twitter.com/figus87/status/457206148060688384/photo/1 Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Hahahah, kapitalny filmik Kto by pomyślał, że wkurzające glitche są takie zabawne. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Nie wiem czy bylo ale zapytam. To prawda ze wersje z pss wymagaja rozdzielczosci 1080p? Jak mam tv 720p to nie odpale? XD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi