Skocz do zawartości

inFamous: Second Son

Featured Replies

Opublikowano

Świetny trailer, na chwilę obecną zdecydowanie najlepszy tytuł na PS4.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 157,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pewno byłem, bo kamera czesto kręciła sie obok w kazdym razie dopiero wracam Co do grywalnosci - gra jest taka sama jak poprzednie InFamous - sam Nate Fox przyznał w wywiadzie, ze te osoby, które g

• RoninJackF
    RoninJackF

Poniżej link do unboxingu przesyłki do Sony. Jest raczej spoiler free;) Ogólnie... jaram się.  

• Wezcie usuncie te dopiski z czego piszecie bo to mierzi w oczy.

Opublikowano

Wygląda na to, że będzie można przejmować moce od innych. Ciekawe ile takich mocy będzie szło zdobyć w tej grze i czy będą jakieś nawiązania do Cole'a itd itd. No i właściwie potwierdzili powrót komiksowych przerywników - już się bałem, że ich zabraknie. Jak dla mnie ta gra to must-have.

Opublikowano

Ciekawe ile takich mocy będzie szło zdobyć w tej grze

Obstawiam że będzie podobnie jak w dwójce.

Opublikowano

obstawiam, że będą cztery moce. Dwie już poznaliśmy. System z 2 cześci wprowadzał wiele niepotrzebnych ograniczeń i nie pozwalał cieszyć sie obydwiema alternatywnymi mocami jednocześnie. Nie sądzę że to powtórzą. Chociaż pewności nie mogę mieć.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gify z nowymi ujęciami:

ibt6JJeIpnHDXz.gif

ibuFuF5nuPbVKL.gif

ixXwJPpcgY594.gif

iCh3A88Vmg937.gif

I tak wygląda gra z otwartym światem na początku życia PS4. Strach pomyśleć co będą robić później ;)

Edytowane przez SzczurekPB

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jaka ta gra będzie zayebista!  :wub:  Gdyby nie to, że jestem fanbojem Sony i tak kupuję sprzecior, dla Second Son brałbym Plejaka w lutym

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Tak, to będzie prawdopodobnie najlepszy tytuł na początek nowej generacji więc dobrym pomysłem jest poczekać do lutego i wtedy kupić PS4, tym bardziej jeśli ktoś ma zaległości (ja :P ) chce ograć na 100% GTAV oraz czeka na ostatnie tytuły, które na PS4 nie wyjdą (przynajmniej nie są zapowiedziane) jak Batman i Castlevania.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zayebiście, szkoda tylko, że 2k14.... :|

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

1850345848.jpg

201381179.jpg

178598591.jpg

336102605.jpg

1601074139.jpg

Nextgenowo.

Opublikowano

bJ7sKtx.png

&
IbbYFaO.png

Dziennikarze odwiedzili studio SP.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

sony-playstation-4-ps4-console-infamous-

Tak realnie, bez podjarki patrzac, to bedzie najlepszy moment na wziecie PS4.