Skocz do zawartości

inFamous: Second Son

Featured Replies

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 157,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pewno byłem, bo kamera czesto kręciła sie obok w kazdym razie dopiero wracam Co do grywalnosci - gra jest taka sama jak poprzednie InFamous - sam Nate Fox przyznał w wywiadzie, ze te osoby, które g

• RoninJackF
    RoninJackF

Poniżej link do unboxingu przesyłki do Sony. Jest raczej spoiler free;) Ogólnie... jaram się.  

• Wezcie usuncie te dopiski z czego piszecie bo to mierzi w oczy.

Opublikowano

Po kiego grzyba nie użyli oryginalnej wersji Nirvany w trailerze?

Biorę na premierę :]

Mazzeo nie trolluj z Colem.

Opublikowano

Rozpoczęcie wiosny będzie bardzo przyjemne :) Jeszcze niech tylko dadzą wybór celowania z poprzedniczek i będzie git.

Opublikowano

Mazzeo nie trolluj z Colem.

Ej sorry jak wam się mógł on podobać? bo miał grubszy głos i był łysy? Jak dla mnie to on był nijakim pajacem sorry. A bohater SS wydaje się charakterystyczny, ale niektórzy już ochrzcili go na pedała bo nie nosi obwisłych dżinsów i nie goli łba.

A Zeke niech umrze rly, to postać podobnie wkur.wiająca jak Rico z Killzone.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

pierwsza gra na ps4 ktora budzi moje jakiekolwiek emocje.

Po kiego grzyba nie użyli oryginalnej wersji Nirvany w trailerze?

widze w tym zabiegu cos trafnego, podkresla nowego bohatera. jakos.

Opublikowano

Dołączona grafika

Tak realnie, bez podjarki patrzac, to bedzie najlepszy moment na wziecie PS4.

Zgadzam sie i sam wlasnie w takim bundlu planuje wyrwac swoje PS4 ;)

Opublikowano

Dla mnie tam właśnie Cole był spoko, taki normalny , nijaki typ (a nie pudzian z kosmosu czy jakiś wafel z pelerynką;) ) i właśnie taki miał być. Zwykły ziomek, którego spotyka coś niezwykłego...

Opublikowano

Widzę, że Balon krótko i trafnie podsumował. Oceniać nowego bohatera jak jeszcze nie wyszła gra mija się z celem, tak samo jak porównywać go z poprzednim. Na to przyjdzie czas po premierze SS.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

teselacja goty

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie no, fajna ta bluza I czapka w sumie tez, bedzie mozna robic kospleje

Opublikowano

To jest pokrowiec na grę a nie bluza  :teehee:

Opublikowano

A, to rzeczywiscie zal.

Opublikowano

Chyba trochę ludzi w ch.. robią ta kolekcjonerką, bo dąłbym głowę, że to bluza. Jak kltos nie doczyta, zdziwi się potężnie. Ta kolekcjonerka z dwójeczki była swietna, kupilem na premiere i byłem zadowolony z zakupu. Za te kolekcjonerke chyba podziekuje. Przyjrzyjcie sie tej czapie bliżej na necie, jest moim zdaniem mega-słaba.

Opublikowano

Przecież na zdjęciu masz grę w środku bluzy więc jak tu się naciąć ? :/

Opublikowano

Jak kltos nie doczyta, zdziwi się potężnie.

Raczej przy pierwszym spojrzeniu można się pomylić , wystarczy się troszkę lepiej przyjrzeć i widać jak na dłoni że to miniaturka.

Opublikowano

Ja też w pierwszej chwili pomyślałem, że to jest bluza ale zdziwiło mnie pudełko od gry wewnątrz. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

kurde, nie moge sie doczekac tej gry! :D collector niezly, ale na moje oko bedzie kosztowal jakies 500zl ;/ ale mysle, ze bedzie to system seller - Troy Baker kolejny raz pokaze nam swoj kunszt, a sam bohater, grafika i gameplay rozwala nam telewizory ^^

Opublikowano

żaden infamous nigdy nie był i nie będzie system sellerem - wg mnie sprzeda to się gorzej od shadow fall nawet jeśli się okaże grą lepszą

Opublikowano

Seria InFamous mi osobiście bardzo się podoba i dla niej kupił bym ps4, a jak bym nie grał w poprzednie części to bym nawet teraz ps3 kupił.

Edytowane przez NewNickPL

Opublikowano

żaden infamous nigdy nie był i nie będzie system sellerem - wg mnie sprzeda to się gorzej od shadow fall nawet jeśli się okaże grą lepszą

Kłóciłbym się, dla mnie InFamous na razie zapowiada się najlepiej ze wszystkich gier na nextgeny. W dwie pierwsze części grało mi się bardzo przyjemnie mimo dość kiepskiej grafiki.

Opublikowano

Kłóciłbym się, dla mnie InFamous na razie zapowiada się najlepiej ze wszystkich gier na nextgeny. W dwie pierwsze części grało mi się bardzo przyjemnie mimo dość kiepskiej grafiki.

No ale z czym tu się kłócić ? Że  Tobie czy mi bardzo się podoba nie oznacza, że to jest / będzie system seller. Z tego co się orientuje 2 pierwsze części łącznie sprzedały się ponad dwa razy gorzej  gorzej niż np Gran Tourismo 5  czy Halo 3/4, które są właśnie klasycznymi SS. 

Jakoś nie przewiduję że nowy Infamous będzie killerem sprzedażowym co broń boże nie umniejsza tego, że mega nim się jaram.