Opublikowano 25 stycznia 20169 l Tylko gdzie tu kupić - Ceneo pokazuje najtańszą ofertę za 269 zł Gra póki co tylko w wersji cyfrowej.
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Na allegro jest jedna oferta pudełkowa 260zł, tylko ciekawe czy to nie pomyłka
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Ja już portfel steam przygotowałem. Nie mogę się doczekać może braida jeszcze raz przejdę mam we wstecznej na xone
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Czemu ta gra jest fajna? Serio pytam, nie interesowałem się nią wcześniej. Widziałem jak zapowiadali na e3 czy czymś no i ok, fajne widoczki itp., ale skąd podjarka?
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Jest fajna, bo to 100% gra logiczno-eksploracyjna, z ładną oprawą i, z tego co twierdzą recenzje, dobrym wykonaniem. I która nie jest pixelowatym indykiem 2D. Coś takiego często w naszej branży się nie zdarza.gurwa ale bedzie grane
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Obecna średnia wersji na PS4 to... 89. Chyba zbytnio nie ma się nad czym zastanawiać, zwłaszcza że tego typu gry wychodzą dość rzadko. http://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-witness Jeżeli kogoś interesują trofea. Gra zawiera 14 osiągnięć do zdobycia, z 11 złotych 2 srebrne oraz platynowe trofeum. Pełna lista: Platyna - zdobądź wszystkie trofeaZłote: Shady Trees - aktywuj laser "Shady Trees" Desert Ruin - aktywuj laser "Desert Ruin" Treehouses - aktywuj laser "Treehouse" Quarry - aktywuj laser Marsh - aktywuj laser Jungle - aktywuj laser Monastery - aktywuj laser Bunker - aktywuj laser Town - aktywuj laser Endgame - ukończ grę Challenge - pokonaj wyzwanie Srebrne: Symmetry - aktywuj laser "Symmetry" Keep - aktywuj laser "Keep" http://www.pssite.com/news/47346/znamy-trofea-the-witness-jest-platyna-spoilerow-brak.html
Opublikowano 26 stycznia 20169 l no ale te trofea to mogłeś do spoilera wrzucić (pipi)a teraz już wiem, że w grze znajduje się 12 laserów (pipi)a dzieki
Opublikowano 27 stycznia 20169 l to co, kolejny ex ktory kupi jedna osoba na forum? bo w cw ten tytul to deal breaker.
Opublikowano 27 stycznia 20169 l Ja na pc w tym tygodniu kupie tylko czekam aż mi portfel steam ładnie doładuje
Opublikowano 27 stycznia 20169 l Tak liczę, że niedługo dorzucą jakąś promocję i będzie za stówkę, bo mam spory backlog i próbuje nadrabiać, a Witness wygląda bardzo interesująco