Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 154
  • Wyświetleń 26,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jednak daje sobie spokoj z ta gierka, za duzo dobrych tytulow na PC zeby sie bawic w kropki

• Dobrze, że gra nie stała się widmem, jak Shadow of The Beast. Ale za tą wstępną datę premiery, to ktoś powinien polecieć. To już jest jawne plucie w twarz. Który już to taki numer Sony odwala?

• Lol co ja czytam. Z punktu widzenia gracza, ważne żeby gra była za(pipi)ista, co nas obchodzi, czy produkcja kosztowała developera milion czy sto. Z takimi opiniami o przesadzonej cenie się wstrzymajc

Opublikowano

Tylko gdzie tu kupić - Ceneo pokazuje najtańszą ofertę za 269 zł

Opublikowano

Ponoç 40$ chilli na PL PSS pewno ok 130-140 zł.

Opublikowano

Tylko gdzie tu kupić - Ceneo pokazuje najtańszą ofertę za 269 zł

Gra póki co tylko w wersji cyfrowej. 

Opublikowano

Na allegro jest jedna oferta pudełkowa 260zł, tylko ciekawe czy to nie pomyłka

Opublikowano

Fanek odp. masz post wyżej.

Opublikowano

Ja już portfel steam przygotowałem. Nie mogę się doczekać może braida jeszcze raz przejdę mam we wstecznej na xone

Opublikowano

Czemu ta gra jest fajna?

Serio pytam, nie interesowałem się nią wcześniej. Widziałem jak zapowiadali na e3 czy czymś no i ok, fajne widoczki itp., ale skąd podjarka?

Opublikowano

Jest fajna, bo to 100% gra logiczno-eksploracyjna, z ładną oprawą i, z tego co twierdzą recenzje, dobrym wykonaniem. I która nie jest pixelowatym indykiem 2D. Coś takiego często w naszej branży się nie zdarza.

gurwa ale bedzie grane :banderas:

Opublikowano

Jest długa, nawet bardzo.

Coś koło 30h.

Opublikowano

Obecna średnia wersji na PS4 to... 89. Chyba zbytnio nie ma się nad czym zastanawiać, zwłaszcza że tego typu gry wychodzą dość rzadko.

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-witness

Jeżeli kogoś interesują trofea.

Gra zawiera 14 osiągnięć do zdobycia, z 11 złotych 2 srebrne oraz platynowe trofeum. Pełna lista:

• Platyna - zdobądź wszystkie trofea

Złote:

• Shady Trees - aktywuj laser "Shady Trees"
  • Desert Ruin - aktywuj laser "Desert Ruin"
  • Treehouses - aktywuj laser "Treehouse"
  • Quarry - aktywuj laser 
  • Marsh - aktywuj laser 
  • Jungle - aktywuj laser 
  • Monastery - aktywuj laser 
  • Bunker - aktywuj laser 
  • Town - aktywuj laser 
  • Endgame - ukończ grę
  • Challenge - pokonaj wyzwanie

Srebrne:

• Symmetry - aktywuj laser "Symmetry"
  • Keep - aktywuj laser "Keep"

http://www.pssite.com/news/47346/znamy-trofea-the-witness-jest-platyna-spoilerow-brak.html

Opublikowano

no ale te trofea to mogłeś do spoilera wrzucić (pipi)a

teraz już wiem, że w grze znajduje się 12 laserów (pipi)a

dzieki

Opublikowano

to co, kolejny ex ktory kupi jedna osoba na forum? bo w cw ten tytul to deal breaker. 

Opublikowano

Tak liczę, że niedługo dorzucą jakąś promocję i będzie za stówkę, bo mam spory backlog i próbuje nadrabiać, a Witness wygląda bardzo interesująco ;)