mr.Zajac 35 Opublikowano 21 kwietnia 2019 Opublikowano 21 kwietnia 2019 Stronka z zagadkami online (można poćwiczyć przed Wyzwaniem) https://windmill.thefifthmatt.com Cytuj
SunaGuidesPL 124 Opublikowano 20 maja 2019 Opublikowano 20 maja 2019 Dla mnie gra bomba. Żałuję, że nie odkryłem jej wcześniej (dopiero dzięki PS+). Gram bardzo dużo w szachy i uwielbiam gry zmuszające do wysiłku intelektualnego ;] Jeśli ktoś ma problem z Wyzwaniem, to zapraszam do obejrzenia mojego poradnika. Dokładnie opisuję i wyjaśniam o co chodzi w poszczególnych zagadkach. Może to pomóc graczom, którzy od razu odpalili poradnik i mają problem z Wyzwaniem (wymagane do platyny). Jeśli ktoś ma jakieś pytania, chętnie odpowiem i podpowiem. Powodzenia! 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 4 grudnia 2021 Opublikowano 4 grudnia 2021 Podstawowe narzędzia do gry w TW? Oczywiście kartka, długopis i lusterko. W pracy nie główkuję tyle co tutaj. 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 4 grudnia 2021 Opublikowano 4 grudnia 2021 Świetna gierka, niektóre zagadki to była masakra. Cytuj
MEVEK 3 513 Opublikowano 6 grudnia 2021 Opublikowano 6 grudnia 2021 Chciałbym dwójkę z nieco niższym poziomem zagadek, albo jakąś mapką i oczywiście testem na końcu, jak to ma miejsce tutaj. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi