MEVEK 3 497 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 Chlopaki.. nie ma co sie dziwic, ze Wam analogi padaja, jak paznokci nie obcinacie ja obgryzam, wiec nie mam z tym wiekszego problemu. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 Do ładowania DS4 pasuje kabel od Nokii, właśnie się zaczaiłem ale ten jest krótszy niż oryginalny. Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 17 grudnia 2013 Opublikowano 17 grudnia 2013 Gdzie można kupić nakładki na analogi do DS4? Im dłużej gram, tym bardziej mam wrażenie że na analogach w DS3 grało mi się wygodniej, chociażby ze względu na większe grzybki. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 17 grudnia 2013 Opublikowano 17 grudnia 2013 Jak, ile godzin i czymże należałoby grać w ciągu 2 tyg.by guma z tych analogów już się zdarła? Ja tego nie ogarniam. Cytuj
hniv 5 Opublikowano 17 grudnia 2013 Opublikowano 17 grudnia 2013 Ta guma na analogach jest kiepska ale w moim wypadku nic sie nie niszczy tylko jak mam lekko spocone ręce to strasznie palce sie ślizgają na tej gumie. Musze cos wymyślić bo strasznie mnie to irytuje. No i pad trzeszczy jak sie go ściska. Gdyby nie te dwie wady bylo by ok. Troszke denerwuje tez kiepsko yczuwalny select i dioda ktora powinno sie dać wylaczyc. Cytuj
shy4 53 Opublikowano 17 grudnia 2013 Opublikowano 17 grudnia 2013 Jak, ile godzin i czymże należałoby grać w ciągu 2 tyg.by guma z tych analogów już się zdarła? Ja tego nie ogarniam. Wystarczy kilka minut dziennie orania paznokciami i po analogach, sprawa prosta przestancie grac paznokciami ! Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 17 grudnia 2013 Opublikowano 17 grudnia 2013 (edytowane) ja gram opuszkami i już widzę różnicę między prawym, a lewym analogiem. lewy jest bardziej starty i zaczynam się bać jak długo ten pad wytrzyma :confused: boję się nawet koszulką go wycierać, bo a nuż coś złego się stanie. dodam jeszcze, że dziwnie mi się gra jak odrobinę dłoń mi się spoci, albo jest choć trochę brudna. czuję jakby pad miał się wyślizgnąć z dłoni, to chyba przez ten plastik. specjalnie muszę iść do łazienki je dokładnie umyć i wytrzeć Edytowane 17 grudnia 2013 przez Yakubu Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 17 grudnia 2013 Opublikowano 17 grudnia 2013 Yakubu to samo. Odpada wiec zarcie, pocenie lap sie przy konsoli. Z automatu nie da sie grac, bo galki zaraz jakby posmarowane maslem. Cytuj
DangerAvanger 0 Opublikowano 17 grudnia 2013 Opublikowano 17 grudnia 2013 Jak, ile godzin i czymże należałoby grać w ciągu 2 tyg.by guma z tych analogów już się zdarła? Ja tego nie ogarniam. Wystarczy kilka minut dziennie orania paznokciami i po analogach, sprawa prosta przestancie grac paznokciami ! Nie chodzi tutaj o "grę paznokciami", jeśli od premiery konsoli Twoją chatę odwiedzają regularnie pielgrzymki ciekawskich kumpli (nie którzy nie mają wyczucia i używają więcej siły niż inni), to gra się jak za dawnych lat na szaraku. Nie ma zmiłuj, oczekuję od konsoli i padów, że wytrzymają intesywną grę. Jeśli guma na analogach wyciera się po 2 tygodniach, to jest to skandal. Dualshocki zawsze były niezniszczalne (w moim wypadku), nie wyobrażam sobie, że DS4 wytrzyma chociaż 2 lata. Mam nadzieję, że wprowadzą jakieś nakłądki na analogi. Cytuj
Neox 158 Opublikowano 17 grudnia 2013 Opublikowano 17 grudnia 2013 Rynek na takie rzeczy reaguje błyskawicznie i już można wjechać z naszym DS4 do pit stopu i zrobić mu szybką wymianę ogumienia! ;DNa alledrogo kosztują 11,90zł + przesyłka za sztukę Cytuj
NewNickPL 50 Opublikowano 18 grudnia 2013 Opublikowano 18 grudnia 2013 Jak by ktoś się skusił niech da znać jak się sprawdza. Ja mało jak na razie grałem (ilościowo), ale po kilka godzin. Palce ślizgają mi się jak na DS3 więc jakoś specjalnie mnie to nie rusza. Może odrobinę lepiej jest, bo jak palec się ześlizguje to ciężej mu to idzie na tym rowku, ale i tak muszę dość często poprawiać pozycję kciuka na analogu. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 27 grudnia 2013 Opublikowano 27 grudnia 2013 pytanie, chce kupic drugiego pada do ps3, czy lepiej doplacic do i tak drogiego sprzetu i kupic ds4 od razu? nie moge znalezc spisu jesli jest kompatybilnosci z grami na ps3, granie na kablu nie wadzi. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 grudnia 2013 Opublikowano 27 grudnia 2013 http://www.reddit.com/r/PS4/comments/1p2ug1/everyone_with_a_dualshock_4_right_now_lets_create/ + w komentarzach więcej gier, które działają/nie działają Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 27 grudnia 2013 Opublikowano 27 grudnia 2013 dzieki, gra nie warta swieczki jak widze. zeby po tylu latach nadal wolac blisko dwie stowy za ds3, zenada. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 27 grudnia 2013 Opublikowano 27 grudnia 2013 Kupiłem czerwonego pada i gram co noc po 5 godzin multi w AC4 i jakoś analogi wszystko znoszą. Naprawdę nie rozumiem jak trzeba szarpać tymi analogami żeby je niszczyć. Cytuj
leczyjac 0 Opublikowano 28 grudnia 2013 Opublikowano 28 grudnia 2013 Kupiłem czerwonego pada i gram co noc po 5 godzin multi w AC4 i jakoś analogi wszystko znoszą. Naprawdę nie rozumiem jak trzeba szarpać tymi analogami żeby je niszczyć. Musisz zrozumieć, że część padów ma wadę fabryczną. Gram dwoma padami na zmianę po kilka godzin dziennie i problem występuje tylko w jednym, tym który był z konsolą. Drugi wygląda jak nowy. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 28 grudnia 2013 Opublikowano 28 grudnia 2013 No właśnie u mnie zarówno czarny jak i niebieski są bardzo ok, a przez święta były sporo męczone. Zero jakichkolwiek oznak zużycia. Zobaczymy, jak to będzie dalej wyglądać. Cytuj
TitoBandito 5 Opublikowano 29 grudnia 2013 Opublikowano 29 grudnia 2013 Rynek na takie rzeczy reaguje błyskawicznie i już można wjechać z naszym DS4 do pit stopu i zrobić mu szybką wymianę ogumienia! ;D Na alledrogo kosztują 11,90zł + przesyłka za sztukę http://img31.imageshack.us/img31/163/2vkk.jpg Na allegro nie widzę nic takiego. Jedyne co jest to na PS3. Mnie interesuje czy coś takiego : http://allegro.pl/gumka-na-do-pada-xbox360-ps-ps2-ps3-gumki-nakladki-i3833813354.html By pasowało na analogi od PS4? Cytuj
czarek250885 318 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 Pytanie, zakupiłem dzisiaj dodatkowego pada, po podłączeniu wszystko śmiga, aż miło, jednak za nic nie rozumiem sytuacji w której wciskam przycisk ps by uruchomić drugi pad w tym momencie pojawia się zapytanie kto z niego korzysta, wciskam więc że jest on przypisany do mojego profilu, kontroler się uruchamia natomiast poprzedni się wyłącza;/ co mam zrobić by oba chodziły gdy chcę pograć w dwie osoby? Muszę utworzyć nowy profil do drugiego pada np. gość? Proszę o pomoc;/ Cytuj
dApo 313 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 tak musisz utworzyć nowy profil dla tego pada by pograć co-op'a Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 Pytanie, zakupiłem dzisiaj dodatkowego pada, po podłączeniu wszystko śmiga, aż miło, jednak za nic nie rozumiem sytuacji w której wciskam przycisk ps by uruchomić drugi pad w tym momencie pojawia się zapytanie kto z niego korzysta, wciskam więc że jest on przypisany do mojego profilu, kontroler się uruchamia natomiast poprzedni się wyłącza;/ co mam zrobić by oba chodziły gdy chcę pograć w dwie osoby? Muszę utworzyć nowy profil do drugiego pada np. gość? Proszę o pomoc;/ Tak, ja mam profil gościa o nicku "Odkrywca" i każda osoba, z którą gram, loguje się na to konto i bajlando Cytuj
zte 13 Opublikowano 10 stycznia 2014 Opublikowano 10 stycznia 2014 jak to jest z gwarancją na pada ? bo i mnie dopadło uszkodzenie analoga... Cytuj
nemix 36 Opublikowano 10 stycznia 2014 Opublikowano 10 stycznia 2014 jak to jest z gwarancją na pada ? bo i mnie dopadło uszkodzenie analoga... Kumplowi się wcisnęło R1 w DS4 i zadzwonił do Sony ,podobno kurier zabiera do serwisu. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 Te gałki to niesamowite dziadostwo. Jak się palcem mocniej potrze to się guma perfidnie zdziera. Niesamowite co za baran to autoryzował. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi