KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Mam problem z lewa galka,w takim bf4 postac podczas sprintu nagle sie zatrzymuje.W fifie pilkarz bignacy po lini prostej nagle zmienia kierunek biegu.Mial ktos z was taka szajbe? Mam dwa ds4 i ten drugi ma to samo.Albo te (pipi) od Ea takie zbugowane,albo nie wiem.Takiego problemu w innych grach nie mialem. Cytuj Odnośnik do komentarza
fredybizkit 99 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Pad mi sie co chwile rozłacza i niechce sie ładować miał tak ktoś z was ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
ziobrovski 20 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 w moim dzieje się to samo co na zdjęciu w ostatnim numerze na lewej gałce :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Kup nakładki, albo odsyłaj na gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza
ziobrovski 20 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 odesle i co? na czym mam grac? :-) niepelna tydzien te galki wytrzymuja, przysla nowego i bedzie to samo, poki co nie przeszkadza mi. te nakladki mozna pozniej zdjac? ktore sa najlepszej jakosci? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Zmodyfikowałem pada Daruje sobie bo wygląda na bardzo skomplikowane Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Khem...znalazłem na allegro chińską baterię podobno przedłużającą czas grania podobno aż dwukrotnie. Podobno bateria ma dwa razy większą pojemność czyli 2000mAh. Pada trzeba niestety rozebrać. Nie jest to skomplikowane ale plastik siedzi mocno więc trzeba uważać by nic nie pękło. W środku o dziwo nie ma nic skomplikowanego, odłączenie light bara to kwestia wypięcia taśmy. Czy podziała zauważalnie dłużej zobaczymy. Oczywiście oryginalna bateria też jest chińska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Tak to prawda wydłuża czas grania z 7 godzin do 12, już wystarczy wstawić baterie z DualShocka 3 aby zauważyć poprawę względem czasu grania. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Kupujcie nakładki na analogi od Hamy ( te co przypominające X360) Drogie, ale komfort grania poprawił się niesamowicie. Maciomaniak dobrze polecał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 rzucisz linkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 (edytowane) http://allegro.pl/zestaw-nakladek-8w1-kontrolera-sony-ps4-i4046822828.html Edytowane 12 Marca 2014 przez MYSZa7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
NewNickPL 50 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Też je kupiłem jakiś czas temu i palec się tak nie ślizga jak na gołych gałkach. Jedyne użyteczne (dla mnie) to te małe przypominające xboxowe, te śmieszne z kuleczkami zmniejszają przyczepność palca, a te wielkie ograniczają wychylenie gałki i trzeba użyć większej siły żeby wypchnąć analoga maksymalnie (co mi nie pasuje). Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 W moim padzie niestety tez guma na galce pada. Pad jest fajny, ale jakosc gumy licha. Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 U mnie zaczyna się ścierac już guma na lewej gałce oraz RB zaczyna się zacinać. Wie ktoś jak z reklamacją, wymieniają pady bez problemu, gdzie to muszę reklamować ? Nie znam się na tym bo całe szczęśćie nigdy nie musiałem z tego korzystać. A chciałbym miec sprawnego pada na premierę Second Son. Cytuj Odnośnik do komentarza
NewNickPL 50 Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Na początek zacznij używać pada od PS4, a nie Xboxa, bo DS4 nie ma przycisku RB. Po drugie rozkręć go i wyczyść lub jak nie jest brudny to rozłóż mechanizm odpowiadający za ten przycisk (gumka, sprężynka) i złóż z powrotem. Szybciej zrobisz taką operację niż wymienisz pada, bo nie wydaję mi się, żeby wymieniali od ręki (może się mylę), ale raczej wezmą Ci go i wyślę w cholerę, po 2 tygodniach dostaniesz go z powrotem. Chyba, że nie planujesz InFamousa na premierę mieć, to już Twoja decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Pomyliło mi się z tym przyciskiem Myślałem właśnie o rozkręceniu, ale trochę się boję, ze uszkodzę tak pada, że nie będzie działa w ogóle. Jak jest jakaś instrukcja na necie jak to robić to chętnie się z nią zapoznam. I tak, biorę Second Son'a na premierę, no chyba, że oceny gry bedą niskie, to wtedy poczekam, aż bedzie na alledrogo za pół darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza
NewNickPL 50 Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Odkręcasz 4 śrubki i zdejmujesz połowę pada, odczepiasz pasek z kabelkami od diody led i portu usb od reszty pada (pasek zostaje z diodą led i portem usb) i następnie zdejmujesz guziki, R/L2 są na wcisk, R/L1 są wsunięte po prostu. Proste to jak budowa cepa więc musiał byś się postarać by nie wiedzieć jak to złożyć (zawsze jest druga strona pada i na niej przyciski nietknięte i na nich możesz się wzorować. Jedyne na co trzeba uważać to mała sprężynka od R/L 2, po prostu jej nie zgub i już. Jak ostatnio "upadł" mi pad to gumka która sprężynuje przycisk wypadła z jakich dziurek na których jest osadzona by się nie przesuwała i wystarczyło to poprawić i było ok, może u Ciebie pojawił się jakiś osad na prowadnicach przycisku, lub rzeczywiście coś trze i albo to coś co trze zeszlifować/zeskrobać i wyczyścić, albo oddać pada i czekać Bóg wie ile. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Dobra, zrobiłem. Wszystko działa idealnie. Wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Kupujcie nakładki na analogi od Hamy ( te co przypominające X360) Drogie, ale komfort grania poprawił się niesamowicie. Maciomaniak dobrze polecał To prawda, posiadam i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Jak to jest z tą gumką na gałce? Jak mi się rozdarła to normalnie mam iść z paragonem do sklepu w którym kupiłem i oni wymienią czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Kupiłem ostatnio takie, bo te co Maciomaniak kupował ciężko dostać. http://allegro.pl/nakladki-na-analogi-5-colorow-ps4-dualshock-4-kpl-i4093647802.html I szczerze odradzam, szkoda pieniędzy, nakładki są totalnie bezużyteczne. Palec ślizga się po tych nakładkach jak po lodzie. Problemem jest to, że nie są one stworzone z anty poślizgowego materiału, wypustki coś tam niby dają, ale na bokach palec po prostu jeździ i się zsuwa. Omijać !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Haro 78 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Szukam tych z Hamy i nigdzie nie ma. Gdzie je jeszcze można dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Elninio 141 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Kupiłem ostatnio takie, bo te co Maciomaniak kupował ciężko dostać. http://allegro.pl/nakladki-na-analogi-5-colorow-ps4-dualshock-4-kpl-i4093647802.html I szczerze odradzam, szkoda pieniędzy, nakładki są totalnie bezużyteczne. Palec ślizga się po tych nakładkach jak po lodzie. Problemem jest to, że nie są one stworzone z anty poślizgowego materiału, wypustki coś tam niby dają, ale na bokach palec po prostu jeździ i się zsuwa. Omijać !! Może antypoślizgowe nie sa, ja je kupiłem i nic mi się nie ślizga... Kwestia może suchości palców ;P, za tą cenę cudów się nie spodziewałem. Myślałem że gorzej będą wykonane, chodz nie jest to klasa premium. Cytuj Odnośnik do komentarza
NewNickPL 50 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Jeżeli na tym ci się nie ślizga to nie powinno na stockowych analogach. Przecież po to się kupuje by nie było kwestii suchości palców tylko nie ma się ślizgać i tyle. Ja bym ich nie kupował. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Czy za 30 zł opłaca się kupić te nakładki HAMA? Bo jednak tanie one nie są, a wczoraj zauważyłem, że lewa gałka straciła ten szary matowy kolor i jest czarna, i palec zaczyna się ślizgać. Na prawej jest tak jak było od początku, gałka jest matowa, palec się zatrzymuje, więc jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi