Skocz do zawartości

Dual Shock 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja słyszałem że nie wyłączyć tylko zmniejszyć jasność do jakiegoś tam poziomu.

Jeszcze odnośnie tych nakładek od HAMY- jakbym się zdecydował kupić to które nałożyć te chropowate czy wklęsłe?

Opublikowano

A ja słyszałem że nie wyłączyć tylko zmniejszyć jasność do jakiegoś tam poziomu.

Jeszcze odnośnie tych nakładek od HAMY- jakbym się zdecydował kupić to które nałożyć te chropowate czy wklęsłe?

wklęsłe, ale te niższe.

Opublikowano

Mi również skrzypiały, i to mocno. Rozkręciłem, wyjąłem gumki, przetarłem i nie skrzypią. Wykonanie pada jest rewelacyjne, ale środek to już nie taka wysoka półka niestety... Pad od XO od środka wydaje się ciut lepiej zrobiony. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie,

kupiłem konsole dwa tygodnie temu a do konsoli dokupiłem drugiego pada (w sklepie z grami nie w żadnym firmowym z elektroniką) oraz oryginalną ładowarkę do padów. I teraz pytanie mam takie kiedy ładuje oba pady ( a wystarczy ładowarkę wyciągnąć z prądu i już zaczyna pady rozładowywać) to lightbary wyraźnie różnią się kolorem tzn pomarańczowy oznaczający ładowanie na jednym z padów jest wyraźnie żywszy i wyraźniejszy. Też tak macie? Czy może mnie udało się na jakąś podróbkę załapać? miestety nie wiem który pad jest który bo pomieszałem je po zakupie...

Opublikowano

Panowie, mam prośbę - w obawie przed zniszczeniem lewej gałki analoga chciałbym zakupić jakieś nakładki na analogi. Czy możecie podrzucić konkretne modele nakładek (lub linki do aukcji/sklepów itd.), które są sprawdzone i w 100% dobre jakościowo i wytrzymałościowo? :(

Opublikowano (edytowane)

jeszcze tego nie testowałem, ale ponoć idealnie pasuje taa z DS3, tak wiec ta polecam zakupić.

wydłuża żywotność do 14hrs.

Edytowane przez MEVEK