Zigor 12 Opublikowano 1 czerwca 2014 Opublikowano 1 czerwca 2014 Ja reklamowalem ze wzgledy na gumy i dostalem ostatnio nowego. Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 A ktoś z was wymieniał wadliwe pady? no ja czekam już 3 tydzień na to aż wróci mój pad z serwisu, czy tam na odesłanie nowego, bo w ostatnim miesiącu trafiło do nich 1200 szt. wadliwych padów na serwis gwarancyjny Cytuj
dApo 313 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 ja czekam tydzien, status naprawy sie dzis zmienil na wydnao / odeslano Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 Jak tam obecnie z tymi padami wygląda, jakieś serie są rozróżniane 111 i 211 tak? Nowe egzemplarze przychodzą z poprawionymi DS4? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 12 czerwca 2014 Opublikowano 12 czerwca 2014 Jakiś miesiąc temu reklamowałem pada, dostałem nowego i co? Analog już się ściera i mam problem z ładowaniem, masakra, będę musiał dziś drugi raz jechać i tydzień czekać na trzeciego już pada. A Knaczek będzie się marnować na półce Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 12 czerwca 2014 Opublikowano 12 czerwca 2014 Wobec tego Sony powinno zwracać kasę za zakup nakładek, które wydają się być obowiązkowym rozwiązaniem w kontekście skali problemu. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 12 czerwca 2014 Opublikowano 12 czerwca 2014 ja nie wiem, co Wy robicie z kontrolerami, albo macie po prostu pecha. po 4 miesiącach używania średnio co 2-3 dzień po parę godzin, nic z gumkami się dzieje i wciąż wyglądają jak nowe. Sent from my iPad using Tapatalk Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 12 czerwca 2014 Opublikowano 12 czerwca 2014 Jakiś miesiąc temu reklamowałem pada, dostałem nowego i co? Analog już się ściera i mam problem z ładowaniem, masakra, będę musiał dziś drugi raz jechać i tydzień czekać na trzeciego już pada. A Knaczek będzie się marnować na półce Cofam to co napisałem xD Byłem w MM, oddałem pada, koleś go podłączył pod PC i okazało się, że jednak się ładuje, wielce zaskoczony wracam do domu, patrzę na leżące pod tv konsole i zagadka rozwiązana. Nie ładowało, bo podłączyłem pada do PS3 Jaki jestem głupi xD 2 Cytuj
romus 0 Opublikowano 13 czerwca 2014 Opublikowano 13 czerwca 2014 Ile od zgłoszenia gwarancyjnego czekaliście na nowego pada? Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 13 czerwca 2014 Opublikowano 13 czerwca 2014 DS4 jest rewelacyjny. Im dłużej z nim obcuję tym coraz bardziej mi leży. Już nawet nie chcę grać na PS3 w gry, które mam do nadrobienia, tylko czekam na reedycje na PS4 (Metro, Mass Effect) żeby grać w nie na DS4. Jedyne co, to trzeba go odpowiednio stunningować: - taśma izolacyjna na lightbara oraz ustawienia na "ciemny" w opcjach - nakładki na analogi przede wszystkim żeby je powiększyć (wklęsłe od HAMY rządzą) - WD40 na ewentualne skrzypiące przyciski (ja akurat minimalnie spryskałem spód nakładek na analogi bo troszkę guma pocierała) - zacinające R1 lub L1 wyciągamy nożyczkami do paznokci, dmuchamy i wkładamy z powrotem I tyle. Nie tracimy czasu na wymianę i bezsensowne chodzenie do sklepów (jak np. Baniol ) 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 13 czerwca 2014 Opublikowano 13 czerwca 2014 W większość gier na PS3 można grać na DS4, więc nie musisz czekać na żadne reedycje Sam tak ogrywałem niedawno Grida i Borderlands 2. Cytuj
psmaras 4 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 DS4 jest rewelacyjny. Ciekawe co na to Ci wszystko ktorzy musieli oddac go do naprawy. Dla mnie pad to najwieksza porazka PS4. Wadliwie wykonany, ze zbednym funkcjami i slaba bateria. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 Te problemy można rozwiązać samemu bez oddawania pada do serwisu. Nie ma on jeszcze tak poważnych awarii żeby to było konieczne. Light Bara zaklejasz taśmą izolacyjną i nie przeszkadza. Słabą baterie od DS4 zamieniasz na baterie od DS3 i czas grania wydłuża się do 12 godzin (wiem bo w swoim wymieniłem) Gumki na analogach jak się zetrą można wstawić zastępcze i lepszej jakości. skrzypienie? hmmm nie spotkałem się z tym. Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 Teraz przecież przy wzięciu tego baru na ciemny pad też trzyma 12 godzin a nawet chyba trochę ponad. gdzieś ostatnio jakieś testy dawali. Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 Ile od zgłoszenia gwarancyjnego czekaliście na nowego pada? 37 dni, właśnie dziś jadę odebrać. Żenada i kpina DS4 jest rewelacyjny. Im dłużej z nim obcuję tym coraz bardziej mi leży. Już nawet nie chcę grać na PS3 w gry, które mam do nadrobienia, tylko czekam na reedycje na PS4 (Metro, Mass Effect) żeby grać w nie na DS4. Jedyne co, to trzeba go odpowiednio stunningować: - taśma izolacyjna na lightbara oraz ustawienia na "ciemny" w opcjach - nakładki na analogi przede wszystkim żeby je powiększyć (wklęsłe od HAMY rządzą) - WD40 na ewentualne skrzypiące przyciski (ja akurat minimalnie spryskałem spód nakładek na analogi bo troszkę guma pocierała) - zacinające R1 lub L1 wyciągamy nożyczkami do paznokci, dmuchamy i wkładamy z powrotem I tyle. Nie tracimy czasu na wymianę i bezsensowne chodzenie do sklepów (jak np. Baniol ) Następną konsolę powinieneś kupić w ikea i poskładać. Szrot należy reklamować i tyle 1 Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 Idź, reklamuj i trać czas. Ja wtedy sobie pogram w Thief'a Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 Kurde muszę reklamować pada trigger R2 nie działa na pełną czułość w BF4 nie mogę strzelać snajperkami, i muszę zmienić na R1. Cytuj
NewNickPL 50 Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 Rozkręć i sprawdź gumki. Jak ja go ostatnio rozbierałem to jedna gumka nie wskoczyła na haczyk który jest dla niej przeznaczony i też jeden trigger ( w moim przypadku L2) działał na pół mocy. Roboty na 3 minuty. Ta część zaznaczona na zielono nie była naciągnięta na ten haczyk. 1 Cytuj
ciesli 0 Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 Witam wszystkich serdecznie, Panie i Panowie mój problem jest takiej natury. Otóż wszystko było okej aż tu nagle nie wiem skąd ale mój pad przestał działać w grach. w Menu normalnie działa wszystkie przyciski itd, natomiast jeśli chodzi o gry gdy pojawia się ekran startowy gdzie trzeba wcisnąć options ew X pad nie reaguje. Wiecie o co tutaj może chodzić?z góry dziękuje za odpowiedzi i pomoc pozdrawiam. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 Może update coś schrzanił, masz możliwość podłączyć inny pad. Kumpla, koleżanki sąsiada ?? Jak nie to spacer do sklepu z konsolą i tam poprosić aby sprawdzili jakiegoś pada Demo. Kabel tylko weź ze sobą którym ładujesz DS4 Cytuj
paxx 32 Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 jakie nakładki na analogi po za hama polecacie ( tych aktulanie nie ma na allegro ) przeznaczenie głównie gry sportowe fpsy mniej Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 Nakładki Hama widziałem ostatnio w mm i saturnie, może warto zobaczyć. Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 Idź, reklamuj i trać czas. Ja wtedy sobie pogram w Thief'a no reklamowałem, czekałem długo, ale mam nowego pada, a w między czasie grałem.... drugim Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 28 czerwca 2014 Opublikowano 28 czerwca 2014 Mam dwa pady DS4, pierwszy czarny kupiony razem z konsolą, drugi czerwony dokupiony w sklepie. Czarnego nie używam wcale W czerwonym wymieniłem baterie na tą z DS3, zakleiłem taśmą diodę, gałki są wciąż jak nowe a gram po 4 godziny wieczorami. Obecnie Resogun (powrót) i Black Flag męczę trofea. Jeśli macie czekać na pada z serwisu to ja myślę że lepiej jest zakupić te nakładki Hama, samemu wymienić i cieszyć się padem skustomizowanym pod swoje potrzeby. Niby wada produkcyjna tej gumy jest bezsprzeczna, OK! Ale żeby od razu oddawać pada. Nadal nie jestem do tego przekonany. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi