SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Tak do Francji też mnie o tym poinformowano, ale Pani twierdzi że zajmie to mniej czasu niż przez PRYM u mnie też lewa gałka była tylko przetarta do plastiku i wiele się nie działo tylko że ja jeszcze reklamowałem z powodu problemu z R2 Cytuj
gnom 89 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Ja mam bardzo delikatnie starte i zadarte niby nic, ale jest. Do Francji-tak mi powiedziano na infolinii. Skoro jest gwarancja i wymieniaja na poprawione, to czemu nie skorzystac. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 To w takim razie przy najbliższej okazji przejadę się do Sony Center i popytam co i jak. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Jak ktoś będzie oddawał pada na gwarancje to niech koniecznie napisze ile to teraz trwa, bo za jakiś czas będę oddawał drugiego pada :potter: Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Kwestia szczęścia, znajomy w tydzień otrzymał nowego pada, było to jakieś 2 tygodnie temu. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Miałem napisać ile trzyma bateria w Białym DS4. Tyle samo co w premierowych padach, bo to ta sama bateria. 1 Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 25 września 2014 Opublikowano 25 września 2014 Poleć ktoś jakieś spoko nakładki na galki w padach aby uniknac przetarciaprosze Cytuj
grykom 283 Opublikowano 25 września 2014 Opublikowano 25 września 2014 http://www.komputronik.pl/product/219281/Strefa_Gier/PS3/Hama_zestaw_nakladek_8w1_do_kontrolera_Sony_PS4.html ale pewnie da się taniej. Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 25 września 2014 Opublikowano 25 września 2014 Poleć ktoś jakieś spoko nakładki na galki w padach aby uniknac przetarcia prosze tyle stron pisania o nakladkach i kazdy wychwala jedne i te same ale leniwy szprota i tak sie pyta zamiast przeczytac osty strone wczesnej Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 25 września 2014 Opublikowano 25 września 2014 http://www.komputronik.pl/product/219281/Strefa_Gier/PS3/Hama_zestaw_nakladek_8w1_do_kontrolera_Sony_PS4.html ale pewnie da się taniej. Dziękuję Ehh Ficus xD wybacz Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 25 września 2014 Opublikowano 25 września 2014 http://allegro.pl/nakladki-na-analogi-do-dualshock-4-ps4-bluegames-i4635592344.html Myslicie, ze takie nakladki "zrobia robote"? Te hamowskie 8 w 1 sa strasznie trudnodostepne. Te natomiast wygladaja bardzo podobnie. Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 25 września 2014 Opublikowano 25 września 2014 ciezko powiedziec - jak w zyciu...sa rozne gumy...w jednych bedzie ci sie paluch slizgac, w innych nie - te z hamy tyle fajne ze wlasnie paluch sie tak nie poci i przywiera do nich Cytuj
gnom 89 Opublikowano 25 września 2014 Opublikowano 25 września 2014 Sony/dpd zrobili mnie w bambuko. Nie przyjechal kurier... to sie nazywa serwis. Chcialem na infolini sony zeby podali mi nr zlecenia ( taki chce dpd) a sony nie podaje takiego numeru klientowi... nastepny kurier moze przyjechac w poniedzialek... jak nie to przez poczte polska trzeba wysylac...(na koszt sony) ogolnie procedura dziala slabo Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 września 2014 Opublikowano 25 września 2014 Sony/dpd zrobili mnie w bambuko. Nie przyjechal kurier... to sie nazywa serwis. Chcialem na infolini sony zeby podali mi nr zlecenia ( taki chce dpd) a sony nie podaje takiego numeru klientowi... nastepny kurier moze przyjechac w poniedzialek... jak nie to przez poczte polska trzeba wysylac...(na koszt sony) ogolnie procedura dziala slabo trochę dziwne bo u mnie odwrotnie pani poinformowała mnie we wtorek że kurier będzie w czwartek i tak się stało niestety nie wydrukowałem sobie potwierdzenia odbioru paczki i czekam jak głupi na maila kiedy wyślą mi NOWEGO pada z powrotem. Cytuj
gnom 89 Opublikowano 26 września 2014 Opublikowano 26 września 2014 Dostalem informacje, ze to nie pierwszy przypadek i ostatnio coraz więcej takich. Chyba trzeba polegac na PP Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 września 2014 Opublikowano 26 września 2014 (edytowane) Dziś dostałem maila że pad doszedł, skoro to trwało równy tydzień to raczej mowy o Poznaniu być nie może, a więc Francji teraz czekać (kolejny tydzień jak wyślą nowego ?) Oby... Edytowane 26 września 2014 przez marekjw2523 Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 26 września 2014 Opublikowano 26 września 2014 Nie chce cię martwić ale jeszcze jakieś 3 tygodnie czekania przed tobą. Od momentu kiedy mój pad do nich dotarł czekałem ponad 3 tygodnie. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 września 2014 Opublikowano 26 września 2014 Nie chce cię martwić ale jeszcze jakieś 3 tygodnie czekania przed tobą. Od momentu kiedy mój pad do nich dotarł czekałem ponad 3 tygodnie. Chyba żartujesz co oni badania naukowe robią nad tym padem ? Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 26 września 2014 Opublikowano 26 września 2014 Nie wiem co robią, ale ja po prawie miesiącu nawrzucałem trochę Playstation Polska na fejsie, ci poprosili mnie o moje imię i nazwisko (bo to z fesja brata pisałem, bo ja sam nie posiadam) oraz numer naprawy i od razu na stronie PRAMu status naprawy zmienił się na "gotowy do wysłania/odebrania". łącznie czekałem miesiąc i jakieś 3,4 dni. Cytuj
gnom 89 Opublikowano 26 września 2014 Opublikowano 26 września 2014 Dziwna sprawa, chyba cos się zmienilo z naprawa padów... w dpd dzisiaj mi powiedzieli ze platnikiem jest firma zagraniczna - Francja, no ale to może tylko kwestia formalna a naprawa jest w PL, sam już nie wiem... Dzisiaj podziekowalem za usługi DPD, to jakas kpina ich wspolpraca z tym "kurierem", ide w poniedziałek na poczte normalnie sam wysle i będzie po problemie z odbiorem paczki... (a mieszkam w centrum Lublina:|) Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 26 września 2014 Opublikowano 26 września 2014 Poleć ktoś jakieś spoko nakładki na galki w padach aby uniknac przetarcia prosze tyle stron pisania o nakladkach i kazdy wychwala jedne i te same ale leniwy szprota i tak sie pyta zamiast przeczytac osty strone wczesnej O, napisał ten co nie jest leniwy Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 września 2014 Opublikowano 26 września 2014 Nie wiem co robią, ale ja po prawie miesiącu nawrzucałem trochę Playstation Polska na fejsie, ci poprosili mnie o moje imię i nazwisko (bo to z fesja brata pisałem, bo ja sam nie posiadam) oraz numer naprawy i od razu na stronie PRAMu status naprawy zmienił się na "gotowy do wysłania/odebrania". łącznie czekałem miesiąc i jakieś 3,4 dni. Właśnie dostałem maila że pad został do mnie wysłany Ja (pipi)e przecież to EXPREES jest . Więc albo trolujecie albo jesteście pechowcami Cytuj
gnom 89 Opublikowano 26 września 2014 Opublikowano 26 września 2014 Jestem pechowcem. Raz dzwonie na infolinie to mowia ze ostatnio zdarza sie ze kurier nie przyjezdza i centrala juz wie o sytuacji z drugiej strony inny konsultant mowi ze to dziwna sytuacja, ale jesli maja alternatywe w postaci wysylki przez Poczte Polska to chyba cos jest na rzeczy. Ogolnie jakas kiszka bo sony w dpd wyznaczaja terminy dopiero na pojutrze, a jak dzwonilem do dpd to nie ma problemu przy zgloszeniu zeby kurier byl na dzien nastepny, i czekasz na kuriera caly dzien bo nawet godzin nie mozna ustalic. O taka Ci wygoda..., reklamnowanie pada do xbox360 to byla bula z maslem, blyskawica. A zgloszenie reklamacyjne zostalo zlozone 23.09, a wysylka bedzie prawie tydzien pk zgloszeni... wszystko dzieki wspolpracy sony z dpd, wali mnie kto zawinil - dziala to do bani Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 września 2014 Opublikowano 26 września 2014 No to rzeczywiście pech, dam znać kiedy przyjedzie nowy pad i przeliczę czy mieścimy się w standardach Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 26 września 2014 Opublikowano 26 września 2014 (edytowane) Nie wiem co robią, ale ja po prawie miesiącu nawrzucałem trochę Playstation Polska na fejsie, ci poprosili mnie o moje imię i nazwisko (bo to z fesja brata pisałem, bo ja sam nie posiadam) oraz numer naprawy i od razu na stronie PRAMu status naprawy zmienił się na "gotowy do wysłania/odebrania". łącznie czekałem miesiąc i jakieś 3,4 dni. Właśnie dostałem maila że pad został do mnie wysłany Ja (pipi)e przecież to EXPREES jest . Więc albo trolujecie albo jesteście pechowcami No to gratuluje, poszczęściło Ci się. Albo po prostu wzięli się do roboty z tym po tej fali hejtu, która przetoczyła się przez internet. Edytowane 26 września 2014 przez kidnappa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi