Skocz do zawartości

Dual Shock 4

Featured Replies

Opublikowano

Tak do Francji :) też mnie o tym poinformowano, ale Pani twierdzi że zajmie to mniej czasu niż przez PRYM u mnie też lewa gałka była tylko przetarta do plastiku i wiele się nie działo tylko że ja jeszcze reklamowałem z powodu problemu z R2

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 112,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• zobaczcie na co sie porwałem...         Jak na moje pierwsze malowanie to nawet daje rade, co ? DS4 został pomalowany czerwonym PlastiDip'em. Bajer ten nadaje sie do przeróżnych zastosowań,

• Z dziennika DualShock 4 mechanika Wymiana 3 minuty Baterie w blistrach są naładowane Testy żywotności rozpoczęte    

• Było już pisane ale powtórzę : to zależy od kwasowości twojego potu. Mi np. nie ścierają się gumki. Również z premierowego pada do ps4 przez caly okres użytkowania nie miałem problemów, a mojemu bratu

Opublikowano

Ja mam bardzo delikatnie starte i zadarte niby nic, ale jest. Do Francji-tak mi powiedziano na infolinii. Skoro jest gwarancja i wymieniaja na poprawione, to czemu nie skorzystac.

Opublikowano

To w takim razie przy najbliższej okazji przejadę się do Sony Center i popytam co i jak. :)

Opublikowano

Jak ktoś będzie oddawał pada na gwarancje to niech koniecznie napisze ile to teraz trwa, bo za jakiś czas będę oddawał drugiego pada :potter:

Opublikowano

Miałem napisać ile trzyma bateria w Białym DS4. Tyle samo co w premierowych padach, bo to ta sama bateria. 

Opublikowano

Poleć ktoś jakieś spoko nakładki na galki w padach aby uniknac przetarcia

prosze

Opublikowano

prosze

tyle stron pisania o nakladkach i kazdy wychwala jedne i te same ale leniwy szprota i tak sie pyta zamiast przeczytac osty strone wczesnej :P

Opublikowano

ciezko powiedziec - jak w zyciu...sa rozne gumy...w jednych bedzie ci sie paluch slizgac, w innych nie - te z hamy tyle fajne ze wlasnie paluch sie tak nie poci i przywiera do nich

Opublikowano

Sony/dpd zrobili mnie w bambuko. Nie przyjechal kurier... to sie nazywa serwis. Chcialem na infolini sony zeby podali mi nr zlecenia ( taki chce dpd) a sony nie podaje takiego numeru klientowi... nastepny kurier moze przyjechac w poniedzialek... jak nie to przez poczte polska trzeba wysylac...(na koszt sony) ogolnie procedura dziala slabo

Opublikowano

Sony/dpd zrobili mnie w bambuko. Nie przyjechal kurier... to sie nazywa serwis. Chcialem na infolini sony zeby podali mi nr zlecenia ( taki chce dpd) a sony nie podaje takiego numeru klientowi... nastepny kurier moze przyjechac w poniedzialek... jak nie to przez poczte polska trzeba wysylac...(na koszt sony) ogolnie procedura dziala slabo

trochę dziwne bo u mnie odwrotnie :) pani poinformowała mnie we wtorek że kurier będzie w czwartek i tak się stało :) niestety nie wydrukowałem sobie potwierdzenia odbioru paczki i czekam jak głupi na maila kiedy wyślą mi NOWEGO pada z powrotem.

Opublikowano

Dostalem informacje, ze to nie pierwszy przypadek i ostatnio coraz więcej takich. Chyba trzeba polegac na PP

Opublikowano

Dziś dostałem maila że pad doszedł, skoro to trwało równy tydzień to raczej mowy o Poznaniu być nie może, a więc Francji teraz czekać (kolejny tydzień jak wyślą nowego ?) Oby...

Edytowane przez marekjw2523

Opublikowano

Nie chce cię martwić ale jeszcze jakieś 3 tygodnie czekania przed tobą. Od momentu kiedy mój pad do nich dotarł czekałem ponad 3 tygodnie.

Opublikowano

Nie chce cię martwić ale jeszcze jakieś 3 tygodnie czekania przed tobą. Od momentu kiedy mój pad do nich dotarł czekałem ponad 3 tygodnie.

Chyba żartujesz :) co oni badania naukowe robią nad tym padem ?

Opublikowano

Nie wiem co robią, ale ja po prawie miesiącu nawrzucałem trochę Playstation Polska na fejsie, ci poprosili mnie o moje imię i nazwisko (bo to z fesja brata pisałem, bo ja sam nie posiadam) oraz numer naprawy i od razu na stronie PRAMu status naprawy zmienił się na "gotowy do wysłania/odebrania". łącznie czekałem miesiąc i jakieś 3,4 dni.

Opublikowano

Dziwna sprawa, chyba cos się zmienilo z naprawa padów... w dpd dzisiaj mi powiedzieli ze platnikiem jest firma zagraniczna - Francja, no ale to może tylko kwestia formalna a naprawa jest w PL, sam już nie wiem... Dzisiaj podziekowalem za usługi DPD, to jakas kpina ich wspolpraca z tym "kurierem", ide w poniedziałek na poczte normalnie sam wysle i będzie po problemie z odbiorem paczki... (a mieszkam w centrum Lublina:|)

Opublikowano

prosze

tyle stron pisania o nakladkach i kazdy wychwala jedne i te same ale leniwy szprota i tak sie pyta zamiast przeczytac osty strone wczesnej :P

O, napisał ten co nie jest leniwy :P

Opublikowano

Nie wiem co robią, ale ja po prawie miesiącu nawrzucałem trochę Playstation Polska na fejsie, ci poprosili mnie o moje imię i nazwisko (bo to z fesja brata pisałem, bo ja sam nie posiadam) oraz numer naprawy i od razu na stronie PRAMu status naprawy zmienił się na "gotowy do wysłania/odebrania". łącznie czekałem miesiąc i jakieś 3,4 dni.

Właśnie dostałem maila że pad został do mnie wysłany :) Ja (pipi)e przecież to EXPREES jest :). Więc albo trolujecie albo jesteście pechowcami 

Opublikowano

Jestem pechowcem. Raz dzwonie na infolinie to mowia ze ostatnio zdarza sie ze kurier nie przyjezdza i centrala juz wie o sytuacji z drugiej strony inny konsultant mowi ze to dziwna sytuacja, ale jesli maja alternatywe w postaci wysylki przez Poczte Polska to chyba cos jest na rzeczy. Ogolnie jakas kiszka bo sony w dpd wyznaczaja terminy dopiero na pojutrze, a jak dzwonilem do dpd to nie ma problemu przy zgloszeniu zeby kurier byl na dzien nastepny, i czekasz na kuriera caly dzien bo nawet godzin nie mozna ustalic. O taka Ci wygoda..., reklamnowanie pada do xbox360 to byla bula z maslem, blyskawica. A zgloszenie reklamacyjne zostalo zlozone 23.09, a wysylka bedzie prawie tydzien pk zgloszeni... wszystko dzieki wspolpracy sony z dpd, wali mnie kto zawinil - dziala to do bani

Opublikowano

Właśnie dostałem maila że pad został do mnie wysłany :) Ja (pipi)e przecież to EXPREES jest :). Więc albo trolujecie albo jesteście pechowcami 

No to gratuluje, poszczęściło Ci się. Albo po prostu wzięli się do roboty z tym po tej fali hejtu, która przetoczyła się przez internet.

Edytowane przez kidnappa