Skocz do zawartości

Dual Shock 4

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Szprota
Opublikowano

Poleć ktoś jakieś spoko nakładki na galki w padach aby uniknac przetarcia

prosze

Opublikowano

prosze

tyle stron pisania o nakladkach i kazdy wychwala jedne i te same ale leniwy szprota i tak sie pyta zamiast przeczytac osty strone wczesnej :P

Opublikowano

ciezko powiedziec - jak w zyciu...sa rozne gumy...w jednych bedzie ci sie paluch slizgac, w innych nie - te z hamy tyle fajne ze wlasnie paluch sie tak nie poci i przywiera do nich

Opublikowano

Sony/dpd zrobili mnie w bambuko. Nie przyjechal kurier... to sie nazywa serwis. Chcialem na infolini sony zeby podali mi nr zlecenia ( taki chce dpd) a sony nie podaje takiego numeru klientowi... nastepny kurier moze przyjechac w poniedzialek... jak nie to przez poczte polska trzeba wysylac...(na koszt sony) ogolnie procedura dziala slabo

Opublikowano

Sony/dpd zrobili mnie w bambuko. Nie przyjechal kurier... to sie nazywa serwis. Chcialem na infolini sony zeby podali mi nr zlecenia ( taki chce dpd) a sony nie podaje takiego numeru klientowi... nastepny kurier moze przyjechac w poniedzialek... jak nie to przez poczte polska trzeba wysylac...(na koszt sony) ogolnie procedura dziala slabo

trochę dziwne bo u mnie odwrotnie :) pani poinformowała mnie we wtorek że kurier będzie w czwartek i tak się stało :) niestety nie wydrukowałem sobie potwierdzenia odbioru paczki i czekam jak głupi na maila kiedy wyślą mi NOWEGO pada z powrotem.

Opublikowano (edytowane)

Dziś dostałem maila że pad doszedł, skoro to trwało równy tydzień to raczej mowy o Poznaniu być nie może, a więc Francji teraz czekać (kolejny tydzień jak wyślą nowego ?) Oby...

Edytowane przez marekjw2523
Opublikowano

Nie wiem co robią, ale ja po prawie miesiącu nawrzucałem trochę Playstation Polska na fejsie, ci poprosili mnie o moje imię i nazwisko (bo to z fesja brata pisałem, bo ja sam nie posiadam) oraz numer naprawy i od razu na stronie PRAMu status naprawy zmienił się na "gotowy do wysłania/odebrania". łącznie czekałem miesiąc i jakieś 3,4 dni.

Opublikowano

Dziwna sprawa, chyba cos się zmienilo z naprawa padów... w dpd dzisiaj mi powiedzieli ze platnikiem jest firma zagraniczna - Francja, no ale to może tylko kwestia formalna a naprawa jest w PL, sam już nie wiem... Dzisiaj podziekowalem za usługi DPD, to jakas kpina ich wspolpraca z tym "kurierem", ide w poniedziałek na poczte normalnie sam wysle i będzie po problemie z odbiorem paczki... (a mieszkam w centrum Lublina:|)

Opublikowano

prosze

tyle stron pisania o nakladkach i kazdy wychwala jedne i te same ale leniwy szprota i tak sie pyta zamiast przeczytac osty strone wczesnej :P

O, napisał ten co nie jest leniwy :P

Opublikowano

Nie wiem co robią, ale ja po prawie miesiącu nawrzucałem trochę Playstation Polska na fejsie, ci poprosili mnie o moje imię i nazwisko (bo to z fesja brata pisałem, bo ja sam nie posiadam) oraz numer naprawy i od razu na stronie PRAMu status naprawy zmienił się na "gotowy do wysłania/odebrania". łącznie czekałem miesiąc i jakieś 3,4 dni.

Właśnie dostałem maila że pad został do mnie wysłany :) Ja (pipi)e przecież to EXPREES jest :). Więc albo trolujecie albo jesteście pechowcami 

Opublikowano

Jestem pechowcem. Raz dzwonie na infolinie to mowia ze ostatnio zdarza sie ze kurier nie przyjezdza i centrala juz wie o sytuacji z drugiej strony inny konsultant mowi ze to dziwna sytuacja, ale jesli maja alternatywe w postaci wysylki przez Poczte Polska to chyba cos jest na rzeczy. Ogolnie jakas kiszka bo sony w dpd wyznaczaja terminy dopiero na pojutrze, a jak dzwonilem do dpd to nie ma problemu przy zgloszeniu zeby kurier byl na dzien nastepny, i czekasz na kuriera caly dzien bo nawet godzin nie mozna ustalic. O taka Ci wygoda..., reklamnowanie pada do xbox360 to byla bula z maslem, blyskawica. A zgloszenie reklamacyjne zostalo zlozone 23.09, a wysylka bedzie prawie tydzien pk zgloszeni... wszystko dzieki wspolpracy sony z dpd, wali mnie kto zawinil - dziala to do bani

Opublikowano (edytowane)

Właśnie dostałem maila że pad został do mnie wysłany :) Ja (pipi)e przecież to EXPREES jest :). Więc albo trolujecie albo jesteście pechowcami 

No to gratuluje, poszczęściło Ci się. Albo po prostu wzięli się do roboty z tym po tej fali hejtu, która przetoczyła się przez internet.

Edytowane przez kidnappa