gamerTHC 185 Opublikowano 27 września 2014 Opublikowano 27 września 2014 Pada kupionego w mediamarkt mogę reklamować w Sony center? Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 27 września 2014 Opublikowano 27 września 2014 a po co? Reklamuj w Media. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 27 września 2014 Opublikowano 27 września 2014 (edytowane) Bezpośrednio w SONY będzie na pewno szybciej, chyba, że w MM wymienią go od ręki Edytowane 27 września 2014 przez Szejdj Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 27 września 2014 Opublikowano 27 września 2014 kidnappa właśnie tak jak napisał Szejdj żeby było szybciej, ale jednak najpierw przejade się do MM może coś ugram Cytuj
dApo 313 Opublikowano 27 września 2014 Opublikowano 27 września 2014 sklepy Sony Center nie należy do firmy sony oni tylko uzywaja ich nazwy,a jest to oddzielna firma. Cytuj
ziobrovski 20 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 Najpier oddałem jednego pada do MM następnie drugiego wczoraj no i bylem zmuszony zakupić trzeciego tym razem białego.Moze teraz guma nie zejdzie tak szybko jak poprzednio a najlepiej w ogóle. Dla mnie to wielki minus dla Sony, tak być nie powinno. Podobno 3 tygodnie się w media czeka na wymianę. wytapaćkane z BlackBerry Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 a na białym czujesz znaczącą poprawe w jakości gumy, inna manufaktura, twardość i ciemniejszy kolor? tak jak ludzie piszą o tych z bundle Destiny musiałeś mieć oba pady sprzed marca 2014 Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 serio was tak boli kupic jakies nakladki i miec spokoj raz na zawsze od scierajacej sie gumy na analogu? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 Nie mam DS4, a wkurza mnie, że Sony (pipi)yło taką kichę z jakością analogów. Jak rozumiem Ty do każdego dokupionego sprzętu lubisz wydawać więcej kasy, ale tak nie powinno być. Sony pojechało po bandzie i za to trzeba ich jechać. Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 trzeba jechac i to jest skrajny debilizm ze firma tworzaca od tylu lat super trwale pady nagle w najnowszym dziecku uzyla tak nietrwalych materialow ale dalej uwazam ze wylozenie 5zl (tyle kosztuja najtansze nakladki) jest lepsze niz urzeranie sie i czekanie 3tyg az laskawie odesla naprawionego pada Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 ale te trefne gumy były w rewizji 3D i 4A (do tego nie u każdego), od 4B nie było ani jednego przypadku na forumku wszystkie przypadki terazniejsze, o któych ludzie piszą moge założyć sie że pochodza właśnie z tych rewizji do tego jak kupowało sie pada w sklepie oddzielnie, nie można było wyczuć skąd pochodzi, nawet i teraz, najlepsza opcja zakupu drugiego pada to właśnie biały zgadzam sie, że Sony pojechało na początku po kosztach, ale naprawili swój błąd i jestem skłonny wybaczyć Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 Wybaczyć to można by było jakby Sony wymieniało te pady trochę szybciej niż 2-3 tygodnie. Cytuj
gnom 89 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 serio was tak boli kupic jakies nakladki i miec spokoj raz na zawsze od scierajacej sie gumy na analogu? Nie boli, nakładki kupiłem po miesiącu jak tylko zakupiłem PS4, nakładki RAZER super jakości. Gwarancja jest jeszcze przez 2 miesiące, wiec jeśli mam możliwość, to dlaczego nie wymienić ? Mimo dobrych nakładek i tak wolalbym grac bez, na wszystkich Ds'ach gralem bez nakładek i było najlepiej. Gram dużo w FPSy i jakie by te nakładki nie były, zawsze najlepiej gra mi się na oryginalne. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 serio was tak boli kupic jakies nakladki i miec spokoj raz na zawsze od scierajacej sie gumy na analogu? Nie boli, nakładki kupiłem po miesiącu jak tylko zakupiłem PS4, nakładki RAZER super jakości. Gwarancja jest jeszcze przez 2 miesiące, wiec jeśli mam możliwość, to dlaczego nie wymienić ? Mimo dobrych nakładek i tak wolalbym grac bez, na wszystkich Ds'ach gralem bez nakładek i było najlepiej. Gram dużo w FPSy i jakie by te nakładki nie były, zawsze najlepiej gra mi się na oryginalne. Wiadomo zawsze lepiej bez gumy ale ryzyko pęknięcia zostaje 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 PS Właśnie otrzymałem pada od kuriera reasumując od wysłania do odbioru pada minęło 13 dni Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 PS Właśnie otrzymałem pada od kuriera reasumując od wysłania do odbioru pada minęło 13 dni wysyłałeś przez sklep, czy bezpośrednio przez sony? Cytuj
gnom 89 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 (edytowane) Ja dzisiaj wyslalem pada przez poczte, oczywiscie nie obylo sie bez watpliwosci, no i nie umiescilem jednej z etykiet w plastikowej kopercie na paczce(etykieta adresowa jest), ale powiedzieli mi w sony ze nie powinno byc problemu. Najwazniejsze ze mam dowod nadania. Ogolnie czuje sie paczka sie zgubi i zostane bez pada... Aha i nie ma mozliwosci doplaty zeby wyslac priorytetem... Edytowane 1 października 2014 przez gnom Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Wysylalem przez Sony Cytuj
gnom 89 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 Ja dzisiaj po numerze paczki sprawdzalem to juz jest w Katach Wroclawskich. Czy ktos sledzil krok po kroku jak przebiega procedura? Kiedy mozna sie spodziewac informacji od sony ze dostali sprzet i jakis numer ? Nie wiem jak to sie ma do PRAMu, a informacja ze pady leca do Francji Cytuj
karol666 6 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 Witam, mam problem z prawą gałką w padzie. Kierując gałkę dokładnie do góry celownik (bądź kursor) leci mi w lewy górny róg, natomiast jak celuje w dół to celownik kieruje się w prawy dony róg zamiast centralnie w dół. Pada mam od premiery konsoli i dopiero od tygodnia zaczął tak działać. Spotkał się ktoś z czymś takim? Da się to samemu naprawić czy zostaje tylko serwis? Cytuj
Neox 158 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 PS Właśnie otrzymałem pada od kuriera reasumując od wysłania do odbioru pada minęło 13 dni Możesz napisać jaką wersje dostałeś? Chodzi mi o początek numeru pod kodem kreskowym. Cytuj
Haxy 0 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 Hej, czy podlaczajac pada przez kabel usb do komputera mozna go naladowac? Czy tylko po podlaczeniu do PS4? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 Panowie do której, jest czynny tel w sony, żeby zgłosić pada na reklamacje? Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 Znalazłem że od 9 do 18 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi