Welna 1 094 Opublikowano 10 marca 2015 Opublikowano 10 marca 2015 Własnie poszły mi sie kochac 2 pady w tym samym momencie (z pierwszej konsoli ze starego wypustu) na szczescie mam 3ci. Te gumki w pierwszych padach to jednak badziewie jest. Moje DS3 wytrzymały juz 6 lat. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 10 marca 2015 Opublikowano 10 marca 2015 Od Hamy są świetne. Ostatnio widziałem je w Media Markt za równe 40zł. Cytuj
jacol4 15 Opublikowano 10 marca 2015 Opublikowano 10 marca 2015 (edytowane) http://www.euro.com.pl/akcesoria-playstation-4/speedlink-sl-4524-mtcl.bhtml Używa(ł) ktoś? Warto? Czy lepiej kupić Hamy (tylko, że w tym zestawie 8 nakładek Hamy te 2 pary walcowate są pewnie bezużyteczne)? Mam, zalozyłem na jednego pada gdzie gumka już schodziła. Pasują idealnie, grzybek jest trochę większy ale mi to odpowiada. Może byc problem je założyć jakby gumka z analoga zeszła Ci całkowicie. Edytowane 10 marca 2015 przez jacol4 Cytuj
Emtebe 2 537 Opublikowano 10 marca 2015 Opublikowano 10 marca 2015 Kupujecie te nakładki za nie wiadomo jakie pieniądze... Ja ostatnio kupiłem dwie sztuki po 2,49 na allegro i nie ma żadnej różnicy pomiędzy tymi Hama za gruby hajs a tymi co kupiłem ja. W sumie nie wiem na co mi te nakładki, kupiłem, bo mi brakowało kilku złotych, by wykorzystać kupon Ale to jest chyba jak z tymi pozłacanymi kablami HDMI. Ludzie kupują kabel za 100 zł, bo nie wiedzą, że taki kabelek kupiony na bazarku za 9,99 zł działa identycznie i nie różni się właściwościami. Paranoja. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 10 marca 2015 Opublikowano 10 marca 2015 Miałem takie po 2.49 i mam teraz hamy i różnica jest bardzo zauważalna, zwłaszcza w wygodzie, z kabelkiem też bym polemizował. Co kto lubi Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 10 marca 2015 Opublikowano 10 marca 2015 Tu chodzi tylko o pusty portfel i spokój duszy. Jeden woli PlayStation drugi PolyStation a trzeci jak mu się majtki świecą. 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 marca 2015 Opublikowano 26 marca 2015 Panowie reklamował ktoś pada w mediamarkt ? mam nadzieję że nie chcą całego zestawu. Inna kwestia że to nie jest oryginalny pad z zestawu tylko wymieniony na nowy od Sony Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 26 marca 2015 Opublikowano 26 marca 2015 Ja dwa razy reklamowałem pada i za każdym razem wystarczało dać pada, dowód zakupu, broszurkę z gwarancją (to akurat chyba niepotrzebne jest, ale lepiej wziąć) i zdjęcie z kodem kreskowym z tyłu konsoli. To chyba wszystko. Cytuj
koczownik 4 Opublikowano 29 marca 2015 Opublikowano 29 marca 2015 Czesc, Wiecie czy mozna gdzies dostac DS4 taniej niz w MM i Saturnie? Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Przyjma mi pada na gwarancje ? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 przyjąć czy przyjmą, pytanie jak rozpatrzą. Cytuj
mikepointdotty 25 Opublikowano 21 kwietnia 2015 Opublikowano 21 kwietnia 2015 Mój DS4 uległ uszkodzeniu zewnętrznemu (plastiki na uchwycie się nieco 'przesunęły'). Pad technicznie jest w 100% sprawny, ale czuję dyskomfort grając na takim padzie z uszkodzonym plastikiem. Można to jakoś reklamować? Czy takie uszkodzenie w ogóle kwalifikuje się pod gwarancję/niezgodność towaru z umową? Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 21 kwietnia 2015 Opublikowano 21 kwietnia 2015 Lepiej jak zareklamujesz pękniętą gumkę na padzie pomijając fakt uszkodzonych plastików, zazwyczaj wymieniają pady na nowe lub odnowione które wyglądają i działają jak nowe. Nie polecam ci oczywiście specjalnie psuć gałek ale jeśli są uszkodzone a uzywasz np nakładek to warto rozważyć reklamacje. Cytuj
mikepointdotty 25 Opublikowano 21 kwietnia 2015 Opublikowano 21 kwietnia 2015 (edytowane) Ok. Edytowane 22 kwietnia 2015 przez mikepointdotty Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Opublikowano 29 kwietnia 2015 (edytowane) Tak jak wyżej pisałem po 5-ciu tygodniach otrzymałem z serwisu nowego pada z odnowionej serii. Reklamowalem tylko pęknięta gumkę na lewej gałce, mimo że pad wskutek dość intensywnego użytkowania był mocno zniszczony (m.in. lewy bumper nie odbijal, wyrobienie triggery). Dodatkowo pad pochodził z zestawu z konsola kupiona w dniu premiery czyli już sporo po gwarancji. Edytowane 29 kwietnia 2015 przez kes Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Tak jak wyżej pisałem po 5-ciu tygodniach otrzymałem z serwisu nowego pada z odnowionej serii. Reklamowalem tylko pęknięta gumkę na lewej gałce, mimo że pad wskutek dość intensywnego użytkowania był mocno zniszczony (m.in. lewy bumper nie odbijal, wyrobienie triggery). Dodatkowo pad pochodził z zestawu z konsola kupiona w dniu premiery czyli już sporo po gwarancji. tzn jak wymienili Ci pada mimo że konsolę miałeś już ponad rok ? Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Opublikowano 29 kwietnia 2015 (edytowane) Tak wystarczy zgłosić usterkę w formularzu na stronie pomocy playstation. Przyjmują pady nawet po gwarancji. Na infolinii pytają o paragon więc jeśli pad jest po gwarancji producenta można reklamować jedynie przez formularz. Nie jestem pewien czy przyjmują pady z innymi usterkami, na pewno zdarte gumki przechodzą bez problemu Edytowane 29 kwietnia 2015 przez kes Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Ja gumkami sobie dupy nie zawracam ani ludziom w serwisie. Wiem że powinienem i to może w przyszłości wymusi na producencie stosowanie lepszego materiału. Bo jak firma zobaczy ile tych padów wraca z porwanymi gumami to powinno im to dać do myślenia. W końcu NadKonsola!!! Ale nakupiłem sobie na allegro grzybki z tymi wzmocnionymi gumami. Jeden zdaje się po 3,50, więc wziąłem ich ze dwadzieścia. Jak mi Driveclub rozwala gume po 3 tygodniach intensywnego grania to rozkręcam pada, zdejmuje stary zakładam nowy grzyb i jazda Cała operacja to mniej niż 5 minut. A wysyłanie do serwisu i pozbawianie siebie pada do grania jest bez sensu. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Chyba nie chcę wiedzieć jak Ty grasz, że co trzy tygodnie musisz zmieniać gałki w padzie. A z tego co piszesz to wydałeś już jakąś 1/3 ceny pada na to. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 1 maja 2015 Opublikowano 1 maja 2015 W Driveclub dość agresywnie. Ale to jedyna gra która wymuszała takie granie, np. Resogun już nie. W DC dość mocno naciskam te boczne ścianki przez co guma na gałce wytrzymuje jakieś dwa tygodnie takiego grania jak jest teraz w Rywalizacji. Wcześniej grałem w black flag, potem Tomb Raidera, Last Of US Remaster, i guma była była jak nowa nawet gdy ludzie narzekali na to że u nich się zdzierają. Nie chciałem w to specjalnie wierzyć i sam pisałem tak jak ty. Jak wy gracie że te gumy wam się zdzierają. Aż do czasu gdy moja pierwsza guma zdarła się na Venom Hot Lap. A potem to już doszły wyścigi on line, wyzwania, i tour z DLC więc na wszelki wypadek dokupiłem bo była okazja tanio hurtem kupić, nie tylko dla siebie ale i dla znajomych jakby chcieli to po 5 zł sprzedam cebuląc na sztuce 1,50 ^_^ Cytuj
Tigro 1 Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 Kupował ktoś całe nowe analogi do wymiany i mógłby polecić, które są najlepsze? Wiem, że można niby kupić te silikonowe nakładki, ale one chyba ograniczają trochę ruchomość gałek (+ wolę jak pad wygląda tak jak wyglądał od nowości niż z tymi kolorowymi gumkami), a z kolei o polskim serwisie Sony naczytałem się takich opowiadań grozy, że wolę im pada nie wysyłać, żeby nie skończyć z jakimś kontrolerem w jeszcze gorszym stanie i potem niepotrzebnie nie szarpać się z nimi przez dwa miesiące. Na allegro spotkałem całe grzybki tylko jakieś za 10zł - nadadzą się takie, czy macie jakieś lepsze źródło? Cytuj
Gość kufir Opublikowano 23 maja 2015 Opublikowano 23 maja 2015 Wymieniał ktoś kiedyś przycisk R2 i L2 ? Od grania w Drive Cluba wciskajkąc R2 (gaz) coś pękło i przycisk nie odbija. Da się to wymienić samemu po wcześniejszym kupnie przycisku R2 ? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 23 maja 2015 Opublikowano 23 maja 2015 sprężynka albo teleskop w R2 poszedł jak nie chcesz oddawać na gwarancje to najpierw go rozkręć i zobacz o co chodzi obie części są na allegro Cytuj
Gość kufir Opublikowano 23 maja 2015 Opublikowano 23 maja 2015 (edytowane) Przyjma mi pada na gwarancje ? Mam tak samo jak kolega wyżej wiec to na pewno przycisk (teleskop) a nie sprezynka, pytanie czy samemu da sie to wymienic ? Edytowane 23 maja 2015 przez kufir Cytuj
Graciuch 0 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Ja mam problem z gumkami na padzie. Moje już popękały i stwierdzilem ze kupie nowe (polecam te speedlinka) tylko ze na jednym padzie nalozylem na te stare i jest git a na drugim jednej gumki juz nie bylo bo znajomy rozwalil do konca i na nie juz nie da sie tych nakladek na lozyc na sztywno. poleci mi ktos jakies gumki ktore moge nalozyc na galki bez starych gumek? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi