Fanek 668 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Po testach na tej baterii co podałem wyżej wypada tak: 9h- 9h 30min grania + czat na imprezie i to jest max, wynik powtarzalny USSR ma tą samą baterie i u niego wytrzymuje do 11h bez imprezy po monicie o słabej baterii pozostaje 15min jeszcze na tej baterii pad ładuje sie troche dłużej niż na oryginalej Podsumowując: jest troche lepiej niż na oryginalnej, wcześniej ładowałem pada codziennie aby na następny dzień bateria sie gdzieś nie skończyła, teraz ładuje co drugi dzień, ale liczyłem na więcej. Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 15 minut po komunikacie? No to trochę słabo, bo na stockowej jest to kilkadziesiąt minut. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 15min to nie jest problem, pause i zawsze masz czas na podłaczenie kabla, chyba że grasz w Bloodborne Liczyłem że będzie trzymała jakieś 11h z podpiętymi słuchawkami do pada Cytuj
MEVEK 3 505 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Nie da sie wejsc w pause, przez przycisk PS, ktory freezuje aplikacje i wywala nas do UI? Cytuj
MEVEK 3 505 Opublikowano 20 grudnia 2015 Opublikowano 20 grudnia 2015 Ten nowy MGS DS4, co dostalem od sony na gwarancji, wyglada na to, ze ma inne analogi juz. Tamten mial, takie gumkowate, a ten nowy ma plastikowe. Kciuk mi sie slizga na nim, jak po pochwie xD Cytuj
MarcineK 26 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 Pany chciałem dziś pograć i nie mogę włączyć pada reset nie pomaga nic nie mruga o co chodzi? Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 Znów mam problem z ds4 (jednym z dwóch) - wcześniej zacinał się sprint, to rozebrałem, przeczyściłem i było ok. Teraz sprint działa nadal ok, ale czasem pad dziwnie reaguje przy wychyleniu gałki w przód - postać lubi się lekko "przyciąć", w sumie nie wiem jak to opisać. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 Pany chciałem dziś pograć i nie mogę włączyć pada reset nie pomaga nic nie mruga o co chodzi? jak ladowales pada tylko bez klamstw [; Cytuj
MarcineK 26 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 Normalnie przez kabel USB od konsoli Cytuj
dApo 313 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 z podlaczonym kablem probowales? 1 Cytuj
MarcineK 26 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 Tak, próbowałem również resetować pada lecz nic nie dało co ciekawsze pad po podłączeniu do kabla konsoli po jakimś czasie robi się od stronny baterii ciepły czyli coś ładuje.. Niestety nie da się go waczyc na innej konsoli również nie dziala jak się tu nie wkurzyc pad ma dwa miesiące i może 4h rozegrane Cytuj
dApo 313 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 (edytowane) bateria umarla... rel;amacja u sony albo jako niezgodnosc pad nie robi sie cieply podczas ladowania Edytowane 4 stycznia 2016 przez dApo 1 Cytuj
MarcineK 26 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 Niezgodność? A tam gdzie kupiłem nie opłaca się reklamować? W moim przypadku media Cytuj
dApo 313 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 niezgodnosc to wlasnie tam gdzie kupiles w sklepie 1 Cytuj
MarcineK 26 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 Fajnie dziękuję bardzo jeszcze jedno faktura wystarczy? Na gwarancje Cytuj
"Ciacho" 0 Opublikowano 19 stycznia 2016 Opublikowano 19 stycznia 2016 Siema mam pytanie a właściwie dwa. Czy są jakieś nowe wersje pada poprawione, czy wszystkie to to samo? Jeśli są to jak można te nowsze rozpoznać? Prawy analog coś mi zaczyna przeskakiwać, w grze tego nie widać wszystko idzie płynnie jednak pod paluchem czuć lekkie pykniecie przy ruchu w dół. Coś z tym można samemu zrobić poza olaniem i czy to oznacza nadchodzące kłopoty z padem? pozdr. Cytuj
czak92 36 Opublikowano 7 lutego 2016 Opublikowano 7 lutego 2016 Miał ktoś podobny problem, gdzie przycisk R2 działa jakby w 80% ? Odkryłem to grając w Driveclub, gdzie po godzinie jazdy nie mogłem poprawić czasu w wyzwaniu, po zmianie pada auta wszystko wróciło do normy i czasy z miejsca zaczynały być lepsze. Następnie w Mad Maxie nie mogłem wbić trofeum za jazde na pełnym gazie przez jakiś czas, ponieważ nie dało się rozpędzić auta do maximum. Czy to kwestia przeczyszczenia pada czy może wymiany przycisku Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 7 lutego 2016 Opublikowano 7 lutego 2016 Siema mam pytanie a właściwie dwa. Czy są jakieś nowe wersje pada poprawione, czy wszystkie to to samo? Jeśli są to jak można te nowsze rozpoznać? Prawy analog coś mi zaczyna przeskakiwać, w grze tego nie widać wszystko idzie płynnie jednak pod paluchem czuć lekkie pykniecie przy ruchu w dół. Coś z tym można samemu zrobić poza olaniem i czy to oznacza nadchodzące kłopoty z padem? pozdr. Wymieniając u siebie baterie zauważyłem że nowsza wersja ma inną płytę główną. W nowym modelu sony zmieniło antenę bluetooth. Można je rozpoznać po symbolu z tyłu pada po lewej stronie kodu kreskowego jest kod 4-472-348 i końcówka 11-F1 to stary pad a 31-F1 to nowy. Wersja Anniversary, którą mam ma końcówkę 51-F1. 1 Cytuj
Kaliszke 13 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 I stało się. Kupiłem ps4 pod koniec 2015 r., mamy kwiecień, a mi rozpieprzył się pad. Problem dotyczy prawego analoga - w pewnym momencie zaczyna się zachowywać, jakbym machał nim w każdą stronę cały czas. Czasami na kilka godzin całkiem się uspokoi, ale potem problem wraca. Próbowałem resetować urządzenie, oczywiście nic to nie dało. Problem się pogłębia, bo wcześniejsze delikatne odbicia w jakimś kierunku były dla niektórych nawet niezauważalne. Teraz np. grając w The Division odbija kamerze, w Fifie kontrolowany zawodnik zaczyna wypuszczać sobie piłkę we wszystkie strony, w UFC cały czas łapie klincz itd... Czy miał ktoś podobny problem i jak sobie z nim poradzić? Poza tym wszystko działa bez zarzutu. Pad nie jest stary, jak wspominałem na początku. Nic na niego nie było wylane, nigdy nie rąbnąlem nim o podłogę, nic z tych rzeczy. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 No to masz gwarancje jeszcze, jedz z nim do sklepu gdzie kupiłeś, nie mineło 6mscy, w niektórych sklepach pamietam wymieniali ludziom od ręki (ofc nie we wszystkich) Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 (edytowane) Co mysliscie o tych bateriach do padow na allegro (np. http://allegro.pl/bateria-kcr1410-lip1472-lip1359-ps3-dualshock-3-4-i5039100028.html)? Dzialaja jak nalezy? Zaczynam sie powoli rozgladac bo moje baterie w padac zaczely niebezpiecznie krotko trzymac i zaczyna to byc frustrujace a nie chcialbym od razu sie pakowac w nowe pady skoro nie wygladaja nawet na zbytnio zuzyte. Edytowane 27 kwietnia 2016 przez BoryzPL Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Szkoda kasy, mi taka padła po tygodniu. Pad wogóle się nie włączał. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Czyli zadnej alternatywy poza nowym padem nie ma? Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Niby te są dobre http://m.ebay.com/itm/171462122567?_mwBanner=1 Trzeba tylko kabelki zamienić http://m.imgur.com/a/97f3s Sam mam zamiar wypróbować taką. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi