Skocz do zawartości

Dual Shock 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

O co chodzi z tymi padami, ten z konsola ma fajne gumowe galki, a dokupiony pozniej ma takie bardziej plastikowe, gorsze bo bardziej slizgajace sie. Ktos wie jak to jest z nowymi pro padami?

Edytowane przez polson
Opublikowano

Sorry za post pod postem. Mały update co do czasu gry na tej nowej wersji, bateria wytrzymała mi około 13h grania plus podłączone słuchawki na party, czyli prawie jeszcze raz tyle co trzymała premierowa wersja.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zielu kup nowego który jest dodawany do Slim i Pro, z paskiem na touchpadzie, bateria w nim trzyma znacznie dłużej.

Opublikowano

Panowie właśnie dzwonił sklep gdzie reklamowałem pada i oddadzą kasę bo nie są w stanie naprawić :) teraz pytanie chce kupić tego nowego i jak go rozpoznać ? numer na pudełku czy po prostu wizualnie

Nowy ma szare przyciski, krzyżak, triggery i bumpery.

Opublikowano

Zielu kup nowego który jest dodawany do Slim i Pro, z paskiem na touchpadzie, bateria w nim trzyma znacznie dłużej.

Taka sama pojemność bateri a trzyma zdecydowanie dłużej. Dobre dobre :)
Opublikowano (edytowane)

U mnie raz wytrzymał 15h, pozniej ponad 13h i 14h z headset, wibracje off bo nie lubie tego, taki czas baterii jest już spoko!

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

A nie jest tak ze pady w starych wersjach konsol chodziły dokładnie tyle samo, ale wiadomo z czasem akumulatory czy co tam jest w środku sie zużywają i maja mniejsza pojemność? Przecież tak jest z telefonami gdzie po 2 latach noe trzymają tyle gdy były nowe. Sam miałem konsole 2 lata i pad trzymał po tym okresie tragicznie, a gdy kupiłem nowsza wersje tzn fat ale z ta matowa obudowa to różnica bardzo zauwazalana w trzymaniu ale podejrzewam ze wlasnie spowodowane jest to tym ze poprostu jest to świeże

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Mi ze slimki też trzyma coś koło 6-8 h a tu niektórzy piszą o 13. Za to na pc z wyłączoną diodą trzyma znacznie dłużej. HS na jacku używam sporadycznie, bo mam wireless hs.

Fanek pisał, że wyłącza wibracje to może dlatego. Ja teraz grałem w Let it Die, gdzie wykorzystywany jest głośniczek w padzie, no i Driveclub, gdzie pad wibruje non-stop. Szkoda, że nie można tego światła wyłączyć na konsoli. W porównaniu do DS3 to bieda.

Zostawiacie konsolę w stanie czuwania? Nie wiem co by się stało jak wywali prąd. W sumie dobry ficzer z ładowaniem pada.

Edytowane przez MajorZero64
Opublikowano

Wczoraj ze 12h grałem w Last Guardian na jednym ładowaniu, dziś dopiero podłączyłem po kabel, ale jeszcze nie była bateria do zera wyczerpana. Zdecydowanie dłużej trzyma niz stary dual.

Opublikowano (edytowane)

W sumie teraz sprawdzałem na kompie i widzę na kablu bateria full a na BT pokazuje 90 % wtf może mam jakiś je.bnięty egzemplarz.

Sony i Razer zaprezentowali specjalnego pada DLA GRACZY.

Cena oczywiście za znaczek, bo na pewno ten kawałek tworzywa sztucznego kosztuje znacznie więcej od DS4 w produkcji.

Fanek pisał, że wyłącza wibracje to może dlatego

Boże :lol:

Edytowane przez Dr.Czekolada
Opublikowano

W testach czytałem, że guma jest lepsza. Ale to pewnie okażę się za parę miesięcy. Pad do Xboxa 360 już mam od jakiegoś czasu do grania na PC i dalej wygląda dobrze. DS4 jest zaawansowany ze względu na swoje funkcje, ale wykonanie mogło być lepsze. W moim DS3 po latach padło R2, a przyciski już są nieźle wyrobione.