Skocz do zawartości

Dual Shock 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój poprzedni pad z premierowej ps4 trzymał się dobrze do czasu masterowania velocity 2x i olliolli2 wtedy gumki zaczęły pękać Dlatego zastanawiam się czy dokupić nakładki.

Opublikowano

Gdzie takie gumki kupić? Na allegro nie brakuje, ale nie chchce jakiegoś szmelcu kupować.

HAMA w saurnie/mm jest cały zestaw za 30 zł.

Opublikowano

Zostawiacie konsolę w stanie czuwania? Nie wiem co by się stało jak wywali prąd. W sumie dobry ficzer z ładowaniem pada.

Z doświadczenie powiem, że nic. Po czymś takim uruchomi tryb "sprawdzania danych" i odpali się normalnie.

Warto dokupić nakładki na analogi do nowego pada czy sony poradzilo już sobie z tym felerem?

Jak dla mnie nie warto. Podobnie jak Shen katuje pada (biały) prawie dwa lata, a analogi wyglądają jak nowe.

Opublikowano (edytowane)

Co do nakładek analogowych, polecam zakupić na aliexpress, różne kolory, materiał dobry, a na dodatek kosztuje ledwo 5 zł, a dostajesz aż 10 par. Nawet są lepsze od tych hama, które również mam.

picrel

264sy3c.jpg

Edytowane przez Faka
Opublikowano

Co do nakładek analogowych, polecam zakupić na aliexpress, różne kolory, materiał dobry, a na dodatek kosztuje ledwo 5 zł, a dostajesz aż 10 par. Nawet są lepsze od tych hama, które również mam.

picrel

264sy3c.jpg

Dokładnie, mam taki sam zestaw, używam od ponad roku i wyglądają jak nowe. Te HAMA z kolei też całkiem całkiem ale szybciej się wytarły.

Opublikowano

Najważniejsza kwestia to oczywiście żywotność baterii co nie przyszło do głowy żadnemu serwisowi aby sprawdzić.

Kogut cofnij się 2 strony, forumek zweryfikował

Opublikowano

Gdzie dorwac mozna szaraka,tego na 20 rocznice? W game stopie ni ma, ebay tez milczy :(

To jednak sie wstrzymam i poczekam na Szaraczka w nowym wydaniu. Żywotność baterii to bardzo ważny aspekt. Ciekawe tylko, jak dlugo mi przyjdzie?

Opublikowano

Jak rozumiem wejście audio w DS4 jest tylko do rozmów w party i nie idzie tam dźwięk z gry? 

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...