Aleks 488 Opublikowano 22 marca 2017 Opublikowano 22 marca 2017 Chce reklamować DS4 kupionego w zestawie z konsolą. Niedługo miną dwa lata od zakupu. Do 12 miesięcy to bezpośrednio do Sony, w tym przypadku to tylko sklep w którym kupowałem? Czy otworzenie pada = utrata gwarancji? Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 22 marca 2017 Opublikowano 22 marca 2017 No raczej,ze otworzenie = utrata gwary. 1 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 22 marca 2017 Opublikowano 22 marca 2017 Chce reklamować DS4 kupionego w zestawie z konsolą. Niedługo miną dwa lata od zakupu. Do 12 miesięcy to bezpośrednio do Sony, w tym przypadku to tylko sklep w którym kupowałem? Czy otworzenie pada = utrata gwarancji? Na konsolę masz tylko rok gwarancji. Specjalnie się o to pytałem jak kupowałem prosiaka, no chyba że wykupiłeś przedłużenie gwarancji. Wykupiłeś? 1 Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 22 marca 2017 Opublikowano 22 marca 2017 Ok, dzięki. Nie wykupiłem. Myślałem, że sklep daje standardowo 2 lata. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 22 marca 2017 Opublikowano 22 marca 2017 W sklepie możesz zgłaszać z tytułu niezgodności z umową czyli, że wada występowała w momencie kupna itp. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Czy Wam też skrzypią "rączki" w padach V2 bo mocniejszym sciśnięciu pada (szczególnie prawe)? Myślałem że nowe Dual Shocki są pozbawione wad, ale jednak nie. Strasznie mnie to wqrwia Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Czy Wam też skrzypią "rączki" w padach V2 bo mocniejszym sciśnięciu pada (szczególnie prawe)? Myślałem że nowe Dual Shocki są pozbawione wad, ale jednak nie. Strasznie mnie to wqrwia Specjalnie sprawdziłem swojego pada od prosiaka naciskając bardzo mocno obie strony rączek. Kompletnie nic nie skrzypi. Wszystko świetnie spasowane. To samo oba triggery i bumpery. Zero skrzypienia i innych podejrzanych dźwięków. Niestety...pady od starszych zwyklaków to absolutna tragedia, a miałem w sumie trzy w rękach. Żaden z nich nie zasługiwał na miano dobrego sprzętu. Triggery skrzypiały jak wrota w stodole, a ściskając je mocniej miałem wrażenie, że zaraz pękną. Kompletny szmelc. Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Mi skrzypi i trzeszczy na maxa. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Mi też lekko skrzypi od początku. Pad ogólnie jest beznadziejny. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Nic nie skrzypi, nic nie trzeszczy, w porownaniu z wersja v1 pad bajka. Bateria trzyma bardzo dlugo. No ale jak Czezare napisal, jak ktos ma wersje standardowa to tamte DS4 to szrot nad szroty. Cytuj
Faka 3 990 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Opublikowano 30 kwietnia 2017 I V1 i V2 skrzypi (jedynie bateria tylko dłużej trzyma od poprzednika), obie ujowe jak marszczenie freda konia elo. Zależy na jaki egzemplarz trafisz. W tych czasach sprzęty są robione na odwal się, trafić na jakiegoś dobrego to trzeba mieć szczęście. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Mam dwa V2, zaden nie skrzypi. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Mi nic nie skrzypi (v2) ale mam już jakieś anomalie w Axiom Verge nacisnę R2 to reaguje prawa gałka chyba czas będzie wyczyścić dziada. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Jak zacznę mocno dociskać i nim przeginać, to wiadomo, że trzeszczy. Ten od XOne S też. Podczas normalnej gry nie. Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Trzeszczy podczas normalnej gry, ten od klocka nie wydaje żadnych dźwięków. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 6 maja 2017 Opublikowano 6 maja 2017 Używa ktoś ładowarki / stojaka na dwa pady? Jak to się w praktyce sprawuje? Chodzi o coś takiego: http://allegro.pl/ps4-stacja-dokujaca-ladowarka-2-padow-dualshock-4-i6793170363.html Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 6 maja 2017 Opublikowano 6 maja 2017 Ja używam i sprawuje sie to swietnie, zasilanie samo odcina sie od pada jak jest naładowany Ja mam Power A docking station ponoć lepsza niż oficjalna Sony tak internety piszą Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 6 maja 2017 Opublikowano 6 maja 2017 Czy Wam też skrzypią "rączki" w padach V2 bo mocniejszym sciśnięciu pada (szczególnie prawe)? Myślałem że nowe Dual Shocki są pozbawione wad, ale jednak nie. Strasznie mnie to wqrwia Skrzypią. bo trafiłeś na niedokręcone śrubki, podobnie jak ja. Kilka miesięcy temu kupiłem swoje pierwsze PS w wersji Slim. W dodatku, to białe, czyli najnowszy model zwykłej Plejki. DS z dnia na dzień trzeszczał coraz bardziej, jak jakaś stara prostytutka. Niestety musiałem dokupić to http://www.psxextreme.info/topic/104837-zakupy-growe/?p=3990787 Ja wiem, że to nie CW, ale piszę prawdę - ten pad, to jest jakiś kiepski żart. Nie chodzi o samą ergonomię, ale o jakość wykonania. Te matoły z Sony powinni dorzuć śrubokręt jak Ikea do mebli, jeśli odwalają taką fuszerkę. Dzisiaj oglądałem ten od Razor, ale kutwa szanujmy się, nie będę grał na kablu jak jakiś blacharz. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Ja używam i sprawuje sie to swietnie, zasilanie samo odcina sie od pada jak jest naładowany Ja mam Power A docking station ponoć lepsza niż oficjalna Sony tak internety piszą Fajnie wygląda jednak szukam czegoś tańszego :) Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Czy Wam też skrzypią "rączki" w padach V2 bo mocniejszym sciśnięciu pada (szczególnie prawe)? Myślałem że nowe Dual Shocki są pozbawione wad, ale jednak nie. Strasznie mnie to wqrwia Skrzypią. bo trafiłeś na niedokręcone śrubki, podobnie jak ja. Kilka miesięcy temu kupiłem swoje pierwsze PS w wersji Slim. W dodatku, to białe, czyli najnowszy model zwykłej Plejki. DS z dnia na dzień trzeszczał coraz bardziej, jak jakaś stara prostytutka. Niestety musiałem dokupić to http://www.psxextreme.info/topic/104837-zakupy-growe/?p=3990787 Ja wiem, że to nie CW, ale piszę prawdę - ten pad, to jest jakiś kiepski żart. Nie chodzi o samą ergonomię, ale o jakość wykonania. Te matoły z Sony powinni dorzuć śrubokręt jak Ikea do mebli, jeśli odwalają taką fuszerkę. Dzisiaj oglądałem ten od Razor, ale kutwa szanujmy się, nie będę grał na kablu jak jakiś blacharz. Tyle, że dokręcenie śrubek nic nie daje. Już się przyzwyczaiłem i nie myślę o tym podczas grania. Cytuj
Faka 3 990 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Nie masz co się przejmować, ten DS4 to jest govno i tyle, też musiałem dokręcać, żeby skrzypienia nie było ale od czasu do czasu powraca ten sam problem. Nie wspomnę już o Tym, że czasami ujowo działa lewy analog, gdzie w grach automatycznie mi się postać rusza w lewo czy tam w prawo i sobie myślę, że znowu jakieś govno, paproch wpadło do środka i było trzeba rozebrać i przeczyścić, pad jest uj i tyle ;) Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 8 maja 2017 Opublikowano 8 maja 2017 (edytowane) Zależy chyba jak sie trafi bo serio ja na swojego nie mam co narzekać, jedynie ta bateria no ale tego przeskoczyć sie nie da Edytowane 8 maja 2017 przez kubson Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 8 maja 2017 Opublikowano 8 maja 2017 (edytowane) ... Ja wiem, że to nie CW, ale piszę prawdę - ten pad, to jest jakiś kiepski żart. Nie chodzi o samą ergonomię, ale o jakość wykonania. Te matoły z Sony powinni dorzuć śrubokręt jak Ikea do mebli, jeśli odwalają taką fuszerkę. Dzisiaj oglądałem ten od Razor, ale kutwa szanujmy się, nie będę grał na kablu jak jakiś blacharz. nie musisz koniecznie wybierać razora Edytowane 8 maja 2017 przez nobody Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 8 maja 2017 Opublikowano 8 maja 2017 Ten Raiju wygląda prawie tak samo jak od Xboxa. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 8 maja 2017 Opublikowano 8 maja 2017 Czy wszystkie bez wyjątku pady nie od Sony są przewodowe? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi