SlasherPoland 0 Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 (edytowane) Witam doradzcie dobrego pada. Bo w ciągu 5 dni wymieniłem już dwa Ds4 Problem tych padów które mi się trafiły było samo strzelanie gdy przycisk jest wcisnięty i problem z input lagiem. W jednym sama broń strzelała a co do drugiego po wciśnięciu R1 pad wykonywał dodatkową czynność z R2. Oddałem pad bo ile można szukać normalnie działającego. Mam poprostu dość już Ds4. Interesuje mnie dobry pad z małym input lagiem cena nie gra roli. Z góry dzięki za pomoc. PS. Wujek Google pokazał pady ale recenzje można sobie w d.. Wsadzić. Ps2. Widzę wszyscy grają na Ds4. Czy ktoś gra na innym padzie niż Ds4 i go sobie chwali proszę się wypowiedzieć. Edytowane 13 Listopada 2019 przez SlasherPoland Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Razer Raiju każdą wersje mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 (edytowane) Jeśli cena nie gra roli, to jak dla mnie tylko aimcontroller, przerabiają oryginalne DualShocki, różnica jest tylko taka, że dają na łopatki z tyłu, na lakier, na triggery, bumpery, gałki dożywotnią gwarancję. Gdzie wszystkie inne pady po gwarancji można o kant ch.uja rozbić, a tanie nie są. Ja korzystam właśnie z aima, gałka mi umarła, ale też eksploatowany pad jest mocno przy BO4. W każdym razie, zadzwoniłem, kazali wysłać po 2 tygodniach pad wrócił, działał jak nowy, jeszcze dodali od zayebania grzybków zapasowych na analogi. Z drugiej strony warto teraz wywalać tyle kasy na pada, gdzie za rok wychodzi PS5 a pady z PS4 chyba nie będą kompatybilne, tak? Było coś mówione w tym temacie? Bo klockowe chyba będą. Edytowane 14 Listopada 2019 przez Wooyek Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Nie wiadomo jeszcze ale idąc logiką nowy dualshock będzie miał nowe duperele i cholera wie, czy DS4 nie byłby i tak z tyłu w grach na nową generację. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlasherPoland 0 Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 (edytowane) Dziękuję za odpowiedź. W niedzielę wymieniłem pada ds4 na nowego dziś jest czwartek i przycisk L1 jest już tak mięki od Exceed w DmC5 Że po wciśnięciu jest prawie w środku. Tak szybko się wyrobiła gumka czy sprężynka dodam ze mocno nie wciskam przycisku. Zdaje sobie sprawę z tego że wywalić kupę kasy pod koniec generacji jest trochę chore ale sami wiecie co z tymi ds4 się dzieje totalny odpustowy chłam. Znalazłem też coś takiego. https://cybersport.pl/230218/astro-gaming-prezentuje-wysoce-konfigurowalny-modularny-pad-c40-tr/ PS. Pady kupowałem w Media Markt. Edytowane 14 Listopada 2019 przez SlasherPoland Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Może zmień sklep w którym kupujesz, bo chyba mają same podróbki z tego co piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Tak patrzę na komórce na miniaturkę jednocześnie czytając niepełny tytuł i sie dziwię czemu wrzuciłeś do tego tematu butt plug w kształcie DS4 Niby spoko opcja, ale połowa wartości pada to trochę drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Mnie bardzo cieszy taki dodatek tylko szkoda ze tak pozno choc moze to typowe badanie rynku przed nowa generacja. No a wgl bajka jakby to bylo kompatybilne z ps5. Sam mam Nacona i Razera ale zawsze mi sie najlepiej celowalo na galkach z DS. A kto ma i sie przyzwyczail do lopatek to naprawde ciezko pozniej grac komfortowo na zwyklym padzie gdzie trzeba caly czas odrywac kciuk od kamery. Super Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 No mimo iż tak późno to wychodzi, to raczej kupię sobie ten "butt plug" lubie grać na dualshocku i przydałyby się łopatki do skoku czy ślizgu. Gdyby to jeszcze było kompatybilne z DS5 to już w ogóle będzie bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeMike88 0 Opublikowano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Witam, oddawał ktoś z was pada na gwarancję? kupiłem w Media Markt miesiąc temu i już lewa gałka słabo łapie w jednym kierunku... Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Ja oddawałem w media expert z dryfującym analogiem. Wysłali do serwisu, serwis odesłał nówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 sony ma politykę Door2Door z tego co pamiętam. Wchodzisz do nich na strone, robisz skan paragonu i oni zamawiają kuriera do twojego mieszkanka, który odbiera popsuty pad. Po dwóch tygodniach powinienieś mieć nowego pada prosto z fabryki Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 w Euro pojawila sie przedsprzedaz nasadki z guzikami w cenie 129 zl...jakby kogos interesowalo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Dzięki, zamówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Ciekawy pomysł z tymi przyciskami, ciekawe czy przy ps5 będzie coś podobnego na stałe jak chodzą plotki czasem. Samo urządzenie dosyć ciężko się montuje na padzie i mam wrażenie, że może się szybko połamać. Ale jak wejdzie to solidnie się trzyma na padzie. Kontroler jest oczywiście wyraźnie cięższy i masywniejszy co nawet na plus. Środkowe palce leżą na przyciskach cały czas i pomimo tego, że nie trzeba użyć zbyt dużej siły aby zadziałały, to też same z siebie nie zadziałają. A jak wrażenia podczas grania? No póki co kompletnie nie potrafię tego używać, ciągle się gubię i gram gorzej niż bez nakładki Jak ciągle myślę, że to mam, to super sprawa, w battlefield ustawiłem na lewym kucanie, na prawym przeładowanie i brak odrywania kciuka daje radę oraz przewagę. Jak skupiam się na grze, to raz przeładuje kwadratem, raz łopatką, a czasem próbuje strzelać łopatką zamiast spustem, noo trochę czasu upłynie zanim się do tego przyzwyczaję. Cena trochę wysoka, ale imo spoko zakup i mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Nie ma opcji żeby wykorzystać to jako dodatkowe przyciski? W takim Elite Dangerous była by bajka, zawsze więcej możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 No własnie nie ma. Tak samo nie ma możliwości kombinacji przycisków np. [ ] + O @Moldar gdzie dorwałeś? Ja mam zamówione w oleole za 129 zł ale ujki nie wysłali a miało być na premierę. W Euro mi przeniosło zamówienie na sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Dejw ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 3 minuty temu, Kyo napisał: No własnie nie ma. To nawet za 20zł tego nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Kyo, jak luqat pisze, z perfect blue. Ciężko aby to służyło jako nowe przyciski kiedy żadna gra tego nie wspiera Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 6 minut temu, Figuś napisał: 10 minut temu, Kyo napisał: No własnie nie ma. To nawet za 20zł tego nie chcę Ahahahah ja jebie, co za szajs Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Tzn to zawsze będzie zamiennik jakiegoś innego przycisku w PS4 - sama gra musiała by mieć opcje dodatkowego przycisku bo skąd miała by wiedzieć co dany (dodatkowy) przycisk oznacza - gry są projektowane wg. standardu jakim jest DS4 i zawsze pod niego. To jestem jeszcze w stanie zrozumieć - może w PS5 będą dodatkowe manetki. Nie rozumiem za to tego że nie można ustawić kombinacji przycisków. No chyba że dany dev wypuści łatkę pod daną grę gdzie będzie możliwość zaprogramować np. L4 i R4. Albo samo Sony rozwiąże to jakoś w FW. Serio nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 (edytowane) Nie no, szanujmy się, wywalić 129 zł na te dziadostwo, gdzie nie ma możliwości mapować niektórych guzików, trochę to ruchanie w dupę graczy. To już lepiej kupić jakiegoś dedykowanego Razera czy tam Nacona. Edytowane 13 Lutego 2020 przez Faka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 5 minut temu, Faka napisał: To już lepiej kupić jakiegoś dedykowanego Razera czy tam Nacona. To w tych padach też można tylko ustawić coś co już jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi