Skocz do zawartości

Dual Shock 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wzialem sie za naprawe wszystkich padow z PS4 ktorych dotknela usterka dryfowania. Okazuje ze to jest prostsze niz sie wydaje.

IMG-20231128-200625.jpg

IMG-20231128-200727.jpg

IMG-20231128-200821.jpg

IMG-20231128-202134.jpg

Troche oberwal plastik od narzedzi ale efekt koncowy zaskakuje. Jak widac powyzej wszystko wyglada sprawnie. Wydaje mi sie ze poprostu zabraklo smaru. Wyczyscilem dla pewnosci, nawalilem smaru i zlozylem. Zobaczymy ile podziala :drinks:

• Plusik 1
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, miałem problem z baterią w padzie, otóż zaczęła się bardzo grzać, co skutkowało szybkim rozładowywaniem się pada. Rozkręciłem pada, żeby sprawdzić jaką wtyczkę ma bateria i zamówiłem nową. Od tamtej pory bateria przestała się grzać i już się tak szybko nie rozładowuje.

Ktoś ma pomysł co mogło być przyczyną ?

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Panowie mam pytanie. Potrzebuję dokupić synowi DS do konsoli PS4 ale wyskakują mi takie pady

https://mix-sklep.pl/pl/p/Pad-Kontroler-Sony-DualShock-4-V2-czarny-classic/138?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA6aW6BhBqEiwA6KzDcyqYRbQhcDqEQC9OKIc9f-G74-M2314f5w1LbrLa3uNNPZq1hE18BxoCpykQAvD_BwE

Opakowanie wygląda na oryginalne, ale cena mi nie pasuje bo jest o 80zł tańszy niż w normalnej dystrybucji w elektromarketach. To jest jakaś podróbka?

Opublikowano

Strzelałbym ze to podróbka. Jak chcesz oryginał to lepiej pewne źródło wybrać. Chyba że Ci nie zależy na tym bo dla dzieciaka to ważne żeby po prostu działał xD jakbym miał kupować pada to albo oryginał albo jakiś nacon po kablu. 

• Dzięki 1
Opublikowano

Kupię oryginał sąsiad tak kupuje te tańsze pady i 3 razy w roku je wymienia bo psują się co chwilę zamiast kupić jeden porządny. Kupiłem ps4 8 lat temu i teraz jeden z padów się przycina analog więc ma prawo :)

dzięki za pomoc