BartIrlandia 2 Opublikowano 9 lipca 2014 Opublikowano 9 lipca 2014 Z tego co pisał @Emtebe tutaj na forum i chyba to on zdjęcie wrzucał, w nowej rewizji poprawiono te gumy na analogach bundle Watch Dogs już ma te nowe, czy konsole gdzieś tak z kwietnia- maja, rewizja 4B ja swoją bede miał w poniedziałek to napisze coś o samym padzie, mam porównanie z tym pierwszym ze sklepu (...) Czekam niecierpliwie na info co do oznaczenia pada jako że planuje zakup nowego i chciałbym już kupic wersje poprawioną. Planujesz kupic bundle z konsola czy samego pada? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 10 lipca 2014 Opublikowano 10 lipca 2014 kupiłem bundle z WD dla rewizji 4B, patrzyłem wczoraj oznaczenia pada i są te same co na tych pierwszych, moge Ci powiedzieć, że różnią sie chyba tylko kolorem gumy, na tych nowych jest jakby troche ciemniejsza i bardziej chropowata jak przyjrzeć sie dokładniej, takiej moje odczucie mój vs pad w media expert z rewizji 4A co do samego pada ktoś pisał o skrzypieniu triggera, po kilku dniach grania zauważyłem lekkie skrzypienie na L2, skrzypi na samym początku, po kilku wciśnięciach przestaje, nie przeszkadza mi to, wiec nie bede z tym nic robił tu jakieś video o tym Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 11 lipca 2014 Opublikowano 11 lipca 2014 Mi tez trochę skrzypi L2, ale to dla mnie kompletna pierdoła i nic z tym nie robię. A ogólnie cały pad wygląda nadal idealnie, więc jest poprawa względem tych na premierę. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 Czy każdym kablem USB->MicroUSB naładuję DS4? Mam niby długi kabel do ładowania telefonu ale dziwne się dzieją historie po jego połączeniu. Przerywa ładowanie albo nie ładuje w ogóle. Cytuj
Soban 4 053 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 Skrzypienie ustało.Chyba do sony dotarło,że znów szanuję markę. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 Czy każdym kablem USB->MicroUSB naładuję DS4? Mam niby długi kabel do ładowania telefonu ale dziwne się dzieją historie po jego połączeniu. Przerywa ładowanie albo nie ładuje w ogóle. Teoretycznie tak, bo takie akta powinny być aktywny. Co innego zwykłe przedłużki USB Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 Skrzypienie ustało.Chyba do sony dotarło,że znów szanuję markę. a coś robiłeś czy samo przestało? u mnie czasami jak lubi to zaskrzypi Cytuj
Soban 4 053 Opublikowano 23 lipca 2014 Opublikowano 23 lipca 2014 Po prostu grałem.Teraz działa idealnie od tygodnia bez żadnych dziwnych dźwięków. Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 25 lipca 2014 Opublikowano 25 lipca 2014 Pare dni temu "padl" mi R2. Trigger po nacisnieciu nie wraca do oryginalnej pozycji. Co smieszne konsola w ostatnim czasie byla odpalana od swieta i jedyne co przysiadlem to do bety Destiny na 8h. Pad nie wytrzymal. Od samego poczatku triggery w ds4 wydawaly mi sie delikatne. Pierwszy w moim zyciu pad jaki ulegl uszkodzeniu (a troche o roznych sprzetow juz ich mialem). Pad juz lezy w serwisie... Mam nadzieje, ze po premierze Destiny we wrzesniu pogram dluzej niz 8h... Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 25 lipca 2014 Opublikowano 25 lipca 2014 decoyed - a kiedy kupowałeś PS4? jaką masz rewizje 4A czy 4B? jest podana na dole konsoli Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 25 lipca 2014 Opublikowano 25 lipca 2014 4A A konsole mam od poczatku grudnia. Szkoda, ze pad duzo wygodniejszy niz ds3 ale z drugiej strony malo wytrzymaly. Cytuj
kaz1115 459 Opublikowano 26 lipca 2014 Opublikowano 26 lipca 2014 skrzypienie triggerów reklamować czy to się wyrobi ? bo drażni to strasznie Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 26 lipca 2014 Opublikowano 26 lipca 2014 WD40 i po klopocie. bylo juz o tym. Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 27 lipca 2014 Opublikowano 27 lipca 2014 Zastosowałem i działa super polecam!!! Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 27 lipca 2014 Opublikowano 27 lipca 2014 Mi skrzypialy, ale po czasie się wyrobily same. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 27 lipca 2014 Opublikowano 27 lipca 2014 (edytowane) skrzypienie triggerów reklamować czy to się wyrobi ? bo drażni to strasznie ile czasu masz konsole? mi troche skrzypiały, przez ten weekend troche usiadłem i jest dużo lepiej im więcej grasz tym mniej skrzypią Skrzypienie ustało.Chyba do sony dotarło,że znów szanuję markę. z czasem ustaje Edytowane 27 lipca 2014 przez Fanek Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Dobra ludziska, potrzebuję małej pomocy, nie chce mi się przegladać całego tematu, dlatego licze na odpowiedź. Dopadło i mnie mnie ścieranie sie analogów (dosyć późno swoją drogą) Chcę zareklamować pada i teraz pytanie, gdzie to robić, gdzieś dzwonić, do Sony czy może udać do sklepu w ktorym kupowałem konsolę (Euro RTV AGD) Ile trwa wymiana takiego pada? Z góry dzięki. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Opublikowano 3 sierpnia 2014 (edytowane) Ja kupiłem w Media Markcie i tam pojechałem reklamować, po niecałym tygodniu miałem nowego pada Edytowane 3 sierpnia 2014 przez Yakubu 1 Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Dzieki za pomoc, trochę długo to trwa Najgorsze, że nie mam żadnego zamiennika a grac akurat mam w co. Cóż, trzeba będzie się przemęczyć. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Z tymi 2-3 tygodniami się pomyliłem teraz spojrzałem na swoje wpisy w tym temacie i reklamacja zajęła 6 albo 7 dni Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Opublikowano 3 sierpnia 2014 O proszę, to może dziś się nawet wybiorę jeżeli Euro jest otwarte. Jakieś konkretne papiery muszę ze sobą brać? Pytam, żebym nie jeździł dwa razy. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Opublikowano 3 sierpnia 2014 W MM potrzebny był paragon, karta gwarancyjna i kod znajdujący się z tyłu konsoli 1 Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Wielkie dzięki za pomoc. Oby tylko szybko trwała wymiana i będzie super. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 4 sierpnia 2014 Opublikowano 4 sierpnia 2014 Znajomy ma nowego pada od Sony, poprzedni po prostu nie działał i dostał od razu z nowymi gumami na gałkach i faktycznie są inne, materiał znacznie trwalszy, ale wydaje się mniej przyczepny. Nie miałem porównania, czy faktycznie przyczepność jest gorsza, ale gumy z pewnością były inne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi