darkos 4 317 Opublikowano 7 września 2014 Opublikowano 7 września 2014 Moim zdaniem Dual-Shock-1,2,3 dla europy powinie być odrobinę większy niż oryginalny. Dla moich dłoni był zdecydowanie za mały i przez tyle lat męczyłem się z nimi niemiłosiernie. Tylko Analog Controller z psONE ten pierwszy, zanim jeszcze pojawił się u nas DS był idealny. Był większy od DS i leżał idealnie. A jak tylko wziąłem w dłonie DS_4 - CUDO!!! wielkość idealna, rozłożenie przycisków także, niesamowite triggery i wklęsłe analogi. Minusem jest bateria ale z tym można sobie bez problemu poradzić. To ten w środku. 1 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 7 września 2014 Opublikowano 7 września 2014 Najlepiej po prostu dokupić stacje dokującą na pady i problem częściowo rozwiązany, pady ciągle naładowane, a i ładnie się prezentują. Cytuj
NewNickPL 50 Opublikowano 8 września 2014 Opublikowano 8 września 2014 Panowie, ja przełożyłem baterie z DS3 i pad działa zdecydowanie dłużej niż na oryginalnej. A parametry ma też mniejsze, widać bateria baterii nie równa. Ty nadal te bajki opowiadasz? Ja też tak zrobiłem i bateria trzymała mi o połowę krócej, czyli tak jak powinna skoro ma o połowę mniejszą pojemność. Ja na oryginalnej gram po dwa wieczory z podłączonymi słuchawkami i na noc drugiego wieczora podłączam do konsoli (lub do laptopa) i się ładuje. Nie mam problemu z pojemnością baterii, ani z jej za szybkim rozładowywaniem. Od pierwszego komunikatu o rozładowanej baterii potrafię jeszcze przez godzinę grać (a na tej pseudo 2000mAh padał pad po minucie od pojawienia się komunikatu). Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 8 września 2014 Opublikowano 8 września 2014 Wymienili komuś pada po tym jak guma się zużyła? Jeśli chodzi o te gumki na analogach to totalne (pipi). Chropowata powierzchnia jest na początku fajna, a potem zaczyna się to wszystko odrywać aż w końcu przekształca się w powierzchnie, z której palce się ześlizgują a nie trzymają. Potem zaczyna wszystko pękać. Tak samo bardzo łatwo zdrapuje się ten tekst na odwrocie pada. Wystarczy jedna ryska, a potem wsio leci jak domino. Zamówiłem se nakładki, bo szlak mnie trafia kiedy czuje tą pękniętą gumę pod palcem... Już nie wspominając o tym, że kciuk się ześlizguje. Mam 2 pady - Jeden używany często, drugi praktycznie w ogóle i jest ogromna różnica. Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 8 września 2014 Opublikowano 8 września 2014 (edytowane) Mi wymienili. Mam teraz pada z tą lepsza gumą i nic się nie ściera. Jest idealna, nie ma mowy o jakimkolwiek ześlizgiwaniu się kciuków, takie pady powinni robić od samego początku. Edytowane 8 września 2014 przez kidnappa Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 8 września 2014 Opublikowano 8 września 2014 dokładnie jak kidnappa pisze, porównywałem swojego pada z bundle WD z wydaniem na Mistrzostwa Świata i różnica w jakości gumy jest (i kolor jest ciemniejszy) po 3msc grania póki co wszystko ok ktoś z forum ma tego samego pada 5mcy i mówi, że u niego wszystko ok Cytuj
osiosek 0 Opublikowano 8 września 2014 Opublikowano 8 września 2014 mój pad po wymianie w serwisie ok różnica taka ,że na lewym analogu jest jakby kreska przez grzybek wszystko na razie ok Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 8 września 2014 Opublikowano 8 września 2014 pad premierowy vs z nowej rewizji wyczytałem, że biały pad z Destiny powinien mieć poprawioną baterie Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 8 września 2014 Opublikowano 8 września 2014 Swoją droga, widziałem dzisiaj białe pady w MM. Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 8 września 2014 Opublikowano 8 września 2014 Białe Pady, konsole i Destiny dziś już można było dorwać w MM. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 11 września 2014 Opublikowano 11 września 2014 Da radę kupic DS4 białego osobno? Potrzebuję dodatkowy pad i chciałem jakiś kolorek, ale czerwonego nie wezmę bo na bank ten stary będzie;) Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 11 września 2014 Opublikowano 11 września 2014 Można kupić samego DS4 w kolorach, czarny, czerwony, niebieski, biały Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 11 września 2014 Opublikowano 11 września 2014 Taaa, cena w Saturnie za białego 269 zł Kiedyś sobie kupię, bo drugi pad będzie mi potrzebny. A biały będzie pasował do białego Dualshocka 3. Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 13 września 2014 Opublikowano 13 września 2014 (edytowane) Jak kupiłem konsole z padem w euro i lewa gałka zaczyna się ścierać to jak teraz to zareklamować? Edytowane 13 września 2014 przez masta_g Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 13 września 2014 Opublikowano 13 września 2014 bierzesz pada i dowód zakupu, jedziesz do sklepu i reklamujesz Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 13 września 2014 Opublikowano 13 września 2014 Moim zdaniem Dual-Shock-1,2,3 dla europy powinie być odrobinę większy niż oryginalny. Dla moich dłoni był zdecydowanie za mały i przez tyle lat męczyłem się z nimi niemiłosiernie. Tylko Analog Controller z psONE ten pierwszy, zanim jeszcze pojawił się u nas DS był idealny. Był większy od DS i leżał idealnie. A jak tylko wziąłem w dłonie DS_4 - CUDO!!! wielkość idealna, rozłożenie przycisków także, niesamowite triggery i wklęsłe analogi. Minusem jest bateria ale z tym można sobie bez problemu poradzić. To ten w środku. W 100% się z Tobą zgadzam, Mam wielkie dłonie i przez wiele lat męczyłem się z DS2 i DS3. Na PS3 kupiłem przejściówkę i gram na padzie od Xbox360. DS4 to duża poprawa. Porządne uchwyty robią różnicę. W DS3 nie podobało mi się jeszcze to że przyciski są blisko analoga. Gdy naciskało się np; "kwadrat" to kciuk miał kontakt z analogiem. No ale cóż, Japończycy nie pomyśleli o "dużych użytkownikach" ich konsol. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 15 września 2014 Opublikowano 15 września 2014 biale pady z zestawu z destiny sa bezpieczne czy dalej guma sie zdziera i trzeba kupowac te nakladki????? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 15 września 2014 Opublikowano 15 września 2014 jakie by te gałki nie były i tak nie wyobrażam sobie grania bez nakładek, tak się do nich przyzwyczaiłem że momentami w(pipi)ia mnie granie na tych małych chuykach w padzie np. od 360 Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 a ktore nakladki dobre bo widze na allegro i takie za 2zl i takie za 50zl? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 biale pady z zestawu z destiny sa bezpieczne czy dalej guma sie zdziera i trzeba kupowac te nakladki????? Guma jest wyczuwalnie twardsza. Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 Jak to jest z jakością dźwięku z wyjscia słuchawkowego w DS4? Lepiej podłaczyć słuchawki do tV czy pada? Pomijam sprawę rozładowania baterii. W moim Panasie słyszę leciutkie buczenie na wyjściu słuchawkowym. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 a ktore nakladki dobre bo widze na allegro i takie za 2zl i takie za 50zl? podbijam pytanie - jakie nakladki polecacie? poimo tego ze analogi niby sa twarlsze to jednak chce kupic nakladki - te glowki analogow sa dla mnie zbyt male i gra mi sie na nich gorzej niz na starym dual shock, pomimo tego ze sama ergonomia i ksztalt pada jest lepszy Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 Ficuś było już 100 razy, ale napiszę jeszcze raz żebyś nie musiał czytać kilku stron wcześniej leniu śmierdzący Otóż nakładki firmy HAMA to jest to, czego DS4 brakuje żeby stać się padem kompletnym. Gram na nich już kilka miesięcy, nie wiem jak innym ale mnie się nic nie ściera, a nawet jakby, to się je wymieni i po problemie. Poza tym powiększają gałki- załóż niskie wklęsłe. Spróbuj znaleźć na allegro. Kolega mi mówił że widział też w Saturnie. Cytuj
Gość Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 Potwierdzam - miałem wcześniej takie dziadowskie z Allegro i niezbyt przyjemnie się ich używało. Teraz zakupiłem za 29,- 8 sztuk o różnej fakturze i o różnych wymiarach i komfort grania naprawdę jest duży. Mimo, że mam 4B to wolałem się zabezpieczyć, a przy okazji polepszyłem sobie. Polecam - zakupić można w MM czy Saturnie właśnie. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 dzieki wielkie chlopcy, wlasnie widze na allegro za 24zl z odbiorem osobistym w katowicach wiec zaklikuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi