Skocz do zawartości

Dual Shock 4

Featured Replies

Opublikowano

W swoim zmianiełem baterie chyba gdzieś na poczatku roku i trzyma te 8-9h zależy od gry, link podawałem w tym temacie

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 113,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zobaczcie na co sie porwałem...         Jak na moje pierwsze malowanie to nawet daje rade, co ? DS4 został pomalowany czerwonym PlastiDip'em. Bajer ten nadaje sie do przeróżnych zastosowań,

• Z dziennika DualShock 4 mechanika Wymiana 3 minuty Baterie w blistrach są naładowane Testy żywotności rozpoczęte    

• Było już pisane ale powtórzę : to zależy od kwasowości twojego potu. Mi np. nie ścierają się gumki. Również z premierowego pada do ps4 przez caly okres użytkowania nie miałem problemów, a mojemu bratu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No to masz gwarancje jeszcze, jedz z nim do sklepu gdzie kupiłeś, nie mineło 6mscy, w niektórych sklepach pamietam wymieniali ludziom od ręki (ofc nie we wszystkich)

no taaaak, tylko że kupiłem konsolę w znanej i lubianej sieci marketów z owadem w logo. 

Co zrobić? Zanieść im pada, całą konsolę czy kontaktować się bezpośrednio z Sony? 

Opublikowano

Ponoć Sony poprawiło w nowych padach mechanizm trigera

SYZy2qW.jpg

https://www.reddit.com/r/PS4/comments/4h5ecx/screenshot_sony_has_fixed_the_dreaded_dualshock_4/

Te starsze Triggery to w dwóch padach mi się połamały. Chodzi o ten cienki bolec. Na allegro za 3,99 kilka sztuk kupiłem. 

Może nowego pada pora kupić XD 

Opublikowano

Mozna gdzies w polsce dostac nakladki wydluzajace analoga w ds4? na allegro widze same antyposlizgowe nakladki

Opublikowano

Mozna gdzies w polsce dostac nakladki wydluzajace analoga w ds4? na allegro widze same antyposlizgowe nakladki

W zestawach HAMA są wyższe nakładki

Opublikowano

co te wyższe nakładki dają ?
Opublikowano

HAMA jedyne słuszne, używam prawie od początku i bez nich już bym nie umiał grac. Używam tych z lewej strony w dolnym rzędzie. Bardzo przypominają grzybki od pada z x360 i są dla mnie idealne.

Opublikowano

co te wyższe nakładki dają ?

Nie używałem tych wyższych :P

Opublikowano

Także mam HAMA używam te co Bartiz pisze, dolne z lewej, człowiek już sie przyzwyczaił, ale bez chyba lepiej mi sie grało, większa precyzja

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ceny tego Scuf'a zaczynają się od 129$ i pną w górę zależnie od poziomu wybranej kustomizacji. Więc ostateczna cena grubo przekracza 500 zł. Ciekawi mnie tylko jakoś wykonania triggerów L2 i R2 które zostały jednak w sony już wzmocnione. Mają teraz grubsze mocowanie, więc nie powinny tak łatwo pękać. 

Opublikowano

Mam w domu zapisaną jedną strone gdzie robią takie rzeczy i tam wychodziło 300-400zł po modach, sam wybierasz co chcesz aby zmienili, wrzuce link po południu

Opublikowano

Mnie ciekawią analogi. Z czego sa zrobione i czy nie będą sie ślizgać. z pewnością jeden zamówię(zielony-baranek).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wyciekły informacje odnośnie nowego modelu DS4. Szczególnie ciekawie prezentuje się zamiana miejsc gałek z krzyżakiem i przyciskami. Sony podłapuje także od M$ z padów Elite na umieszczenie dodatkowych przycisków na bokach uchwytów pada.

Ja mam jedynie nadzieję, że w końcu doczekamy się lepszej baterii oraz jakości plastiku.

Edytowane przez Kymel

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Popękały mi gumki analogowe, oryginalne w czerwonym ds4 i tylko czekałem, kiedy to sie pogłębi i całkowicie odpadnie. Dziś przyszły chińskie zamienniki, za 1 funta kłaków, az 4. I wiecie co? Te zamienniki sa lepszej jakości, niż analogi w nowych wersjach ds4. Bardziej chropowate i nie takie plastikowe. Bardzo przyjemnie w dotyku i palec sie tak nie ślizga. Sprawdzone na Bloodborne :)

Opublikowano

Ultima ma wysyłka, od 22.07

www.ultima.pl/ct/playstation-4/sprzet/konsole/pad-sony-dualshock-4-do-playstation-4-stalowo-czarny

Opublikowano

Padl mi lewy analog - podczas wychylania go w prawa strone, konsola odczytuje to jako ruch w dol. Z tego co czytalem w necie to wina elektroniki, wiec naprawa odpada. Pad z rewizji CUH ZCT1E.

Szybkie pytanie - czy kupujac nowego pada mozna okreslic jego revizje bez rozpakowania? Czyli czy na pudelku znajduje sie taka informacja, jak na odwrocie pada?

Edytowane przez smoo

Opublikowano

Można: na odwrocie pada lub na pudełku na dolnej ściance przy kodzie kreskowym.

Opublikowano

Dzięki, dla pewności zamówiłem najnowszy model - grey blue z edycji Uncharted 4. Teoretycznie powinna to być najnowsza możliwa wersja. Kupowanie z półki w MM czy innym Saturnie to raczej loteria.