Opublikowano 27 kwietnia 20168 l W swoim zmianiełem baterie chyba gdzieś na poczatku roku i trzyma te 8-9h zależy od gry, link podawałem w tym temacie
Opublikowano 2 maja 20168 l Ponoć Sony poprawiło w nowych padach mechanizm trigera https://www.reddit.com/r/PS4/comments/4h5ecx/screenshot_sony_has_fixed_the_dreaded_dualshock_4/
Opublikowano 11 maja 20168 l No to masz gwarancje jeszcze, jedz z nim do sklepu gdzie kupiłeś, nie mineło 6mscy, w niektórych sklepach pamietam wymieniali ludziom od ręki (ofc nie we wszystkich) no taaaak, tylko że kupiłem konsolę w znanej i lubianej sieci marketów z owadem w logo. Co zrobić? Zanieść im pada, całą konsolę czy kontaktować się bezpośrednio z Sony?
Opublikowano 13 maja 20168 l Ponoć Sony poprawiło w nowych padach mechanizm trigera https://www.reddit.com/r/PS4/comments/4h5ecx/screenshot_sony_has_fixed_the_dreaded_dualshock_4/ Te starsze Triggery to w dwóch padach mi się połamały. Chodzi o ten cienki bolec. Na allegro za 3,99 kilka sztuk kupiłem. Może nowego pada pora kupić XD
Opublikowano 18 maja 20168 l Mozna gdzies w polsce dostac nakladki wydluzajace analoga w ds4? na allegro widze same antyposlizgowe nakladki
Opublikowano 18 maja 20168 l Mozna gdzies w polsce dostac nakladki wydluzajace analoga w ds4? na allegro widze same antyposlizgowe nakladki W zestawach HAMA są wyższe nakładki
Opublikowano 18 maja 20168 l Mozna gdzies w polsce dostac nakladki wydluzajace analoga w ds4? na allegro widze same antyposlizgowe nakladkiW zestawach HAMA są wyższe nakładkico te wyższe nakładki dają ?
Opublikowano 18 maja 20168 l HAMA jedyne słuszne, używam prawie od początku i bez nich już bym nie umiał grac. Używam tych z lewej strony w dolnym rzędzie. Bardzo przypominają grzybki od pada z x360 i są dla mnie idealne.
Opublikowano 18 maja 20168 l Mozna gdzies w polsce dostac nakladki wydluzajace analoga w ds4? na allegro widze same antyposlizgowe nakladkiW zestawach HAMA są wyższe nakładkico te wyższe nakładki dają ? Nie używałem tych wyższych
Opublikowano 18 maja 20168 l Także mam HAMA używam te co Bartiz pisze, dolne z lewej, człowiek już sie przyzwyczaił, ale bez chyba lepiej mi sie grało, większa precyzja
Opublikowano 9 czerwca 20168 l Może kogoś zaciekawi modalny DS4 http://www.examiner.com/article/the-playstation-4-now-has-an-elite-controller-scuf-infinity-4ps
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Ceny tego Scuf'a zaczynają się od 129$ i pną w górę zależnie od poziomu wybranej kustomizacji. Więc ostateczna cena grubo przekracza 500 zł. Ciekawi mnie tylko jakoś wykonania triggerów L2 i R2 które zostały jednak w sony już wzmocnione. Mają teraz grubsze mocowanie, więc nie powinny tak łatwo pękać.
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Mam w domu zapisaną jedną strone gdzie robią takie rzeczy i tam wychodziło 300-400zł po modach, sam wybierasz co chcesz aby zmienili, wrzuce link po południu
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Mnie ciekawią analogi. Z czego sa zrobione i czy nie będą sie ślizgać. z pewnością jeden zamówię(zielony-baranek).
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Wyciekły informacje odnośnie nowego modelu DS4. Szczególnie ciekawie prezentuje się zamiana miejsc gałek z krzyżakiem i przyciskami. Sony podłapuje także od M$ z padów Elite na umieszczenie dodatkowych przycisków na bokach uchwytów pada. Ja mam jedynie nadzieję, że w końcu doczekamy się lepszej baterii oraz jakości plastiku. Edytowane 21 czerwca 20168 l przez Kymel
Opublikowano 27 czerwca 20168 l Zostawie tutaj bo jest chyba wszystko co może sie popsuć, przyda sie w przyszłości http://www.ppe.pl/blog/54556/7037/poradnik-naprawa-dualshock-4-kompendium-wiedzy.html
Opublikowano 18 lipca 20168 l Popękały mi gumki analogowe, oryginalne w czerwonym ds4 i tylko czekałem, kiedy to sie pogłębi i całkowicie odpadnie. Dziś przyszły chińskie zamienniki, za 1 funta kłaków, az 4. I wiecie co? Te zamienniki sa lepszej jakości, niż analogi w nowych wersjach ds4. Bardziej chropowate i nie takie plastikowe. Bardzo przyjemnie w dotyku i palec sie tak nie ślizga. Sprawdzone na Bloodborne
Opublikowano 20 lipca 20168 l Ktoś już gdzieś widział tego pada? Ma oznaczenie Steel Black. Znalazłem na rakutenie i play-asia ale wolał bym ze źródła UE/PL https://www.playstation.com/pl-pl/explore/accessories/dualshock-4-wireless-controller/ Idealnie by mi pasował do kompletu do tego z limitki:
Opublikowano 20 lipca 20168 l Ultima ma wysyłka, od 22.07 www.ultima.pl/ct/playstation-4/sprzet/konsole/pad-sony-dualshock-4-do-playstation-4-stalowo-czarny
Opublikowano 21 lipca 20168 l Padl mi lewy analog - podczas wychylania go w prawa strone, konsola odczytuje to jako ruch w dol. Z tego co czytalem w necie to wina elektroniki, wiec naprawa odpada. Pad z rewizji CUH ZCT1E. Szybkie pytanie - czy kupujac nowego pada mozna okreslic jego revizje bez rozpakowania? Czyli czy na pudelku znajduje sie taka informacja, jak na odwrocie pada? Edytowane 21 lipca 20168 l przez smoo
Opublikowano 21 lipca 20168 l Można: na odwrocie pada lub na pudełku na dolnej ściance przy kodzie kreskowym.
Opublikowano 21 lipca 20168 l Dzięki, dla pewności zamówiłem najnowszy model - grey blue z edycji Uncharted 4. Teoretycznie powinna to być najnowsza możliwa wersja. Kupowanie z półki w MM czy innym Saturnie to raczej loteria.
Opublikowano 21 lipca 20168 l A możesz podać jakieś cyferki po których zidentyfikuję najnowszego DS4 ?