Opublikowano 11 grudnia 20168 l Mój poprzedni pad z premierowej ps4 trzymał się dobrze do czasu masterowania velocity 2x i olliolli2 wtedy gumki zaczęły pękać Dlatego zastanawiam się czy dokupić nakładki.
Opublikowano 11 grudnia 20168 l Gdzie takie gumki kupić? Na allegro nie brakuje, ale nie chchce jakiegoś szmelcu kupować.
Opublikowano 11 grudnia 20168 l Jak nakładki to tylko HAMA, co do baterii w padzie, to tak trzyma mi 12-13h wibracje włączone, kupowany osobno
Opublikowano 11 grudnia 20168 l Gdzie takie gumki kupić? Na allegro nie brakuje, ale nie chchce jakiegoś szmelcu kupować. HAMA w saurnie/mm jest cały zestaw za 30 zł.
Opublikowano 11 grudnia 20168 l Zostawiacie konsolę w stanie czuwania? Nie wiem co by się stało jak wywali prąd. W sumie dobry ficzer z ładowaniem pada. Z doświadczenie powiem, że nic. Po czymś takim uruchomi tryb "sprawdzania danych" i odpali się normalnie. Warto dokupić nakładki na analogi do nowego pada czy sony poradzilo już sobie z tym felerem? Jak dla mnie nie warto. Podobnie jak Shen katuje pada (biały) prawie dwa lata, a analogi wyglądają jak nowe.
Opublikowano 11 grudnia 20168 l No ja baterii tego pada póki co nie ogarniam. Grałem 4h w Driveclub non-stop i pokazuje full. Wydaje mi się, że głośniczek dużo baterii zżera.
Opublikowano 15 grudnia 20168 l Co do nakładek analogowych, polecam zakupić na aliexpress, różne kolory, materiał dobry, a na dodatek kosztuje ledwo 5 zł, a dostajesz aż 10 par. Nawet są lepsze od tych hama, które również mam. picrel Edytowane 15 grudnia 20168 l przez Faka
Opublikowano 20 grudnia 20168 l Gdzie dorwac mozna szaraka,tego na 20 rocznice? W game stopie ni ma, ebay tez milczy
Opublikowano 20 grudnia 20168 l Co do nakładek analogowych, polecam zakupić na aliexpress, różne kolory, materiał dobry, a na dodatek kosztuje ledwo 5 zł, a dostajesz aż 10 par. Nawet są lepsze od tych hama, które również mam. picrel Dokładnie, mam taki sam zestaw, używam od ponad roku i wyglądają jak nowe. Te HAMA z kolei też całkiem całkiem ale szybciej się wytarły.
Opublikowano 20 grudnia 20168 l Czy ktoś ma dokładne informacje czy DS4 od PS4 PRO różni się czymś od tych starszych ?
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Czy ktoś ma dokładne informacje czy DS4 od PS4 PRO różni się czymś od tych starszych ? http://www.spidersweb.pl/2016/09/dualshock-4-slim.html Edytowane 21 grudnia 20168 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Najważniejsza kwestia to oczywiście żywotność baterii co nie przyszło do głowy żadnemu serwisowi aby sprawdzić. Kogut cofnij się 2 strony, forumek zweryfikował
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Gdzie dorwac mozna szaraka,tego na 20 rocznice? W game stopie ni ma, ebay tez milczy To jednak sie wstrzymam i poczekam na Szaraczka w nowym wydaniu. Żywotność baterii to bardzo ważny aspekt. Ciekawe tylko, jak dlugo mi przyjdzie?
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Jak rozumiem wejście audio w DS4 jest tylko do rozmów w party i nie idzie tam dźwięk z gry?
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Idzie i dźwięk z gry i normalnie możesz rozmawiać na imprezie i jak w grze.
Opublikowano 23 stycznia 20178 l Ktoś miał w łapkach Nacona może cos o nim powiedzieć? Widziałem w ultimie za 450zł są juz, ale oceny średnie z tego co widziałem. Zastanaiam sie czy brać własnie go :/