Skocz do zawartości

Dual Shock 4

Featured Replies

Opublikowano

Mój poprzedni pad z premierowej ps4 trzymał się dobrze do czasu masterowania velocity 2x i olliolli2 wtedy gumki zaczęły pękać Dlatego zastanawiam się czy dokupić nakładki.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 113,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zobaczcie na co sie porwałem...         Jak na moje pierwsze malowanie to nawet daje rade, co ? DS4 został pomalowany czerwonym PlastiDip'em. Bajer ten nadaje sie do przeróżnych zastosowań,

• Z dziennika DualShock 4 mechanika Wymiana 3 minuty Baterie w blistrach są naładowane Testy żywotności rozpoczęte    

• Było już pisane ale powtórzę : to zależy od kwasowości twojego potu. Mi np. nie ścierają się gumki. Również z premierowego pada do ps4 przez caly okres użytkowania nie miałem problemów, a mojemu bratu

Opublikowano

Jak nakładki to tylko HAMA, co do baterii w padzie, to tak trzyma mi 12-13h wibracje włączone, kupowany osobno

Opublikowano

Gdzie takie gumki kupić? Na allegro nie brakuje, ale nie chchce jakiegoś szmelcu kupować.

HAMA w saurnie/mm jest cały zestaw za 30 zł.

Opublikowano

Zostawiacie konsolę w stanie czuwania? Nie wiem co by się stało jak wywali prąd. W sumie dobry ficzer z ładowaniem pada.

Z doświadczenie powiem, że nic. Po czymś takim uruchomi tryb "sprawdzania danych" i odpali się normalnie.

Warto dokupić nakładki na analogi do nowego pada czy sony poradzilo już sobie z tym felerem?

Jak dla mnie nie warto. Podobnie jak Shen katuje pada (biały) prawie dwa lata, a analogi wyglądają jak nowe.

Opublikowano

No ja baterii tego pada póki co nie ogarniam. Grałem 4h w Driveclub non-stop i pokazuje full. Wydaje mi się, że głośniczek dużo baterii zżera.

Opublikowano

Co do nakładek analogowych, polecam zakupić na aliexpress, różne kolory, materiał dobry, a na dodatek kosztuje ledwo 5 zł, a dostajesz aż 10 par. Nawet są lepsze od tych hama, które również mam.

picrel

264sy3c.jpg

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Gdzie dorwac mozna szaraka,tego na 20 rocznice? W game stopie ni ma, ebay tez milczy :(

Opublikowano

Co do nakładek analogowych, polecam zakupić na aliexpress, różne kolory, materiał dobry, a na dodatek kosztuje ledwo 5 zł, a dostajesz aż 10 par. Nawet są lepsze od tych hama, które również mam.

picrel

264sy3c.jpg

Dokładnie, mam taki sam zestaw, używam od ponad roku i wyglądają jak nowe. Te HAMA z kolei też całkiem całkiem ale szybciej się wytarły.

Opublikowano

Czy ktoś ma dokładne informacje czy DS4 od PS4 PRO różni się czymś od tych starszych ?

Opublikowano

Najważniejsza kwestia to oczywiście żywotność baterii co nie przyszło do głowy żadnemu serwisowi aby sprawdzić.

Kogut cofnij się 2 strony, forumek zweryfikował

Opublikowano

Gdzie dorwac mozna szaraka,tego na 20 rocznice? W game stopie ni ma, ebay tez milczy :(

To jednak sie wstrzymam i poczekam na Szaraczka w nowym wydaniu. Żywotność baterii to bardzo ważny aspekt. Ciekawe tylko, jak dlugo mi przyjdzie?

Opublikowano

Żerują na nostalgii

Opublikowano

Jak rozumiem wejście audio w DS4 jest tylko do rozmów w party i nie idzie tam dźwięk z gry? 

Opublikowano

idzie dźwięk z gry i jest to zayebista opcja

Opublikowano

Idzie i dźwięk z gry i normalnie możesz rozmawiać na imprezie i jak w grze.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś miał w łapkach Nacona może cos o nim powiedzieć? Widziałem w ultimie za 450zł są juz, ale oceny średnie z tego co widziałem. Zastanaiam sie czy brać własnie go :/